ל**00a-תתבייש לך אתה- אפס שכמותך!!

ל**00a-תתבייש לך אתה- אפס שכמותך!!

אפס מכופל שכמותך, מי אתה שתעז בכלל לשפוט אותי על מעשיי והתנהגותי???!!! אינך מכיר אותי, ולכן לא יודע מה המניעים שלי אז על סמך מה בכלל תרחם על בעלי??? עד כדי כך, שליבך יישבר לרסיסים? ואולי בכלל בעלי הוא זה שרועה בשדות זרים, ואני היא האשה המסכנה, שכמהה לקצת אהבה ???? הבושה היא אך ורק שלך - אפס דוחה שכמותך - יצור ביזארי -איכסססס ! תתעסק בעניינים שלך - פיסול מפסעות נשים- מקצוע מתאים לאדם נבזה ואפסי שכמוך ואל תתערב בעניינים של אחרים. והצעה נוספת לי אליך, שמור על מוצא פיך, כי המילים הגסות ניגרות ונוטפות מלשונך, ממש בקלות בלתי נסבלת... בדיוק כפי שאתה בלתי נסבל לסביבתך. ראה - הוזהרת!!!

צייר

New member
נשואה בוקר טוב ושבת שלום

למה את עצבנית על הבוקר , השמש זורחת וחממת את גופינו ,ומחדירהבנו אנרגיה ואהבה, ואת עצבנית למה, לא חבל על הבריאות שלך, שיהיה לך יום מתוק ומענג שלך צייר

לצייר - המרגיען ../images/Emo13.gif

צייר, קודם כל ערב טוב לך ושבת שלום. ממש לא הייתי עצבנית על הבוקר, רק עניתי לאדם שפל, באופן שמתאים לו. דע לך שאני מלאה באנרגיות חיוביות, ורוצה רק לחיות את החיים, למצות ולהנות. אז אל דאגה, הכל בשליטה, מחכה רק למכחול ולצבע, אולי תצייר עלי - בחיק הטבע???
נשואה רעבה, ידיד אמיתי מעריכה.

fantom

New member
מה קרה????? ../images/Emo47.gif

מה קרה נשואה?? מי פגע בך??? אל תכעסי ישנם אנשים בעלי דיבוק

לפנטום , בעל סימן ההכר ../images/Emo47.gif

אכן, ישנם אנשים בעלי דיבוק, שחבל את כעסי עליהם אפילו לשפוך. לא מסכימה שבאופיי יגעו, ושאת מעשיי ישפטו. ומצד שכנגד, המון אנשים נחמדים ראיתי כאן, שכיף להתכתב ולפלרטט איתם, כל הזמן... תודה על האכפתיות שלך, אתה ממש חמוד אמיתי.
נשואה רעבה, מחבקת בתגובה.

שוטרת*

New member
לנשואה רעבה....

רק לידיעתך 00a** הוזהר שלא להתבטא כך יותר במידה ויחזור על הודעות מעיין אלה הוא ייחסם מהפורום. שוטרת

לשוטרת הנפלאה

תודה על טיפולך המהיר , ראיתי כבר אתמול שטיפלת ב- אפס המכופל ההוא, ומעריכה אותך מאד על האופן בו הגבת. מתאים לך מאד לנהל את הפורום הזה, ואמליץ עלייך במשרד לבטחון פנים, שיעלו את דרגתך, לרב - שוטרת. שלך ב-
נשואה רעבה

dor-30

New member
לאחותי הנשואה

שימי פס תעשי מה שבא לך אל תתרגשי מכל מיני פלצנים שמעבירים ביקורת על חשבון הגוף שלך תחיי ועשי מה בא לך רק בראש כמו שאומר המשפט...חים רק פעם אחת אל תדפקי חשבון לאף אחד ואל תתעצבני מכל ייצור

לדור בן ה-30 ???

כפי שאמר המשורר - חיים רק פעם אחת, ולכן משתדלת להינות מהחיים, כל זמן שזה אפשרי, וממש אל תדאג, לא לוקחת ללב, מילים של אדם טיפש.

liat-tal

New member
יצור מגעיל ודוחה - אכן 00

וחבל, כי יש לנו כאן פורום נחמד. לתשומת ליבך, שוטרת.

למעלה