ל"ג בעומר שמח לכולם ושבוע טוב

לאהיית כאן חודש ונראהלי שגעגעת אליי-ייתכן?../images/Emo12.gif

לא היית כאן חודש אבל את יודעת עדיין להגיד שכל הודעה שנייה היא שלי,אבל לא היית כאן חודש אז איך את יודעת?! אתמול קיבלתי עבורך את החג בשמחה ובאהבה אז בהחלט הייתי כאן במהלך החודש אפילו אני החסרתי זמן טיקבוק כאן ויש לי הרגשה משום מה שסתם התגעגעת?!הייתכן כדבר הזה?! שבוע נפלא ואם תראי את ליר באיזור מוזמנת למסור ד"ש חמה וברוך השב לארץ

webguy

New member
את נשמעת כעוסה ומורמרת ..../images/Emo7.gif

אני לא רואה במה שאת כותבת אפילו שביב של הומור ... אני לא מעריץ ולא בטיח ..אני יכול להעריך אדם על הפעילות והתנהלות שלו ..!! וזה היחס שלי לאיילה .... .הרי איילה היא לא סופרמן כמו אלירז איש רב הכשרונות ומעללים עדי כדי כך שבגיל 27 הוא מאשים את כולם בניצול שלו כולל את חברתו בניצול מיני שלו ...מעסקיו במלצרות מנצלים אותו הפסיד כסף בבורסה בקיצור המסכן שקל להזדהות איתו שהחיים התאכזרו אליו מה עוד שגר פעם בווילה עד שהוריו פשטו רגל , בקיצור זה שצריך לתת לו נס וזכיה באח ..בן המלך העני שהפך למלך ..!! זה כבר פשע לגור בצפון-ת"א ולהיות בן של הורים מוצלחים שמשלמים את שכר הלימוד שלך ... בסדר אז הוא יצר הזדהות איתו משכבות מסוימות , שיחק אותה ..מכאן להכריז שהוא עלוי המרחק עוד רב ..עובדה שעד גיל 27 הרבה לא עשה עם החיים שלו !!

חני156

New member
תגידי אילנה

זה נכון שראיתי אותך בקומונה של אלירז???? המדמיינת אני? או שזו באמת את...????

יקירתי..

זה שמעולם לא הקשיבו לי כאן כשאמרתי שלאלירז יש בהחלט תכונות שחיבבתי(לצד כאלה שמעט פחות-כמו אצל כלל בני האדם וקרנו ירדה בעיניי משמעותית פעמיים אך בהחלט לא הפסקתי לסמפט אותו)אז חוסר ההקשבה וחוסר האמון(בטענה לגבי צביעותי ועוד שאר ירקות)זו באמת לא בעייה שלי. אני אומר בפעם ה1000,סימפטתי את כל מתמודדי האח הגדול מי פחות ומי יותר מלבד 1 שגם אליו אין בי שנאה. אפשר לסמפט כמה ביחד ומבלי הצורך להתנצל על כך.

אלטרול

New member
webguy פייסבוק של איילה מונה היום מעל 7000

המעריצים כולם כאחד,תמכו בקבוצה של 15 הנשים לביצוע ההכנות לקראת יום הולדתה הקרוב 15/05/2010, מאחר וזה יוצא בשבת, הוקדם תאריך לחגיגת יום ההולדת ומפגש עם מעריצים ב-13/05/2010 בתל אביב,פרטים נוספים בפייסבוק של איילה וכדאי לכם לראות איזו אהבה הילדה היפה הזו מקבלת,ראינו אותה נאהבת ונערצת בתבוריס,ובעיר רחובות עם שרון חזיז לפגישה/יום הולדת,לחצו כל המעריצים הנפלאים ,מגיל 13 עד גיל 65 , ומרעיפים עליה אהבת אין קץ ןלראייה הסרטונים הנפלאים שנוצרו ע"י מעריציה,והברכות ,ותמונות הפרופיל שנעשו עבור הפייס בוק היום קיימים שני פייס האחד לא יכול להכיל מעל 5000 מעריצים ולפיכך נפתח דף נוסף. והגדילו לעשות כאשר הרעיפו ברכות לאימא של איילה החוגגת יום הולדת כי כל מה שקשור לאיילה והינו חלק מחייה,נאהב אוטומטית ע"י המעריצים לסיכום: המעריצים של איילה ילכו למענה באש ובמים,כי איילה הינה נשמה טהורה ואצילית

יואו אותך שנים לא ראיתי כאן../images/Emo24.gif

שימי לב לתיאום זמן תגובות קודם בינינו
התגעגעתי גם לנוכחות שלך.
חג שמח ואחלה של שבוע הכי טוב

../images/Emo24.gif אין משהו עם בשר??../images/Emo12.gif

או לפחות דג..
(זה כבר כנראה לא יעזוב אותי כל פעם שאראה אותך כאן
)

iris 4441

New member
אפילו לא חגגתי../images/Emo10.gif

עבדתי ערב , והילדים הלכו לשרוף את העיר, עוד לילה לבן עד שכולם יגיעו.

iris 4441

New member
זיקוקים לא היו (תודה לאל ומזל לכלב)

חזרתי הביתה יותר נכון פילסתי את דרכי בין ענני העשן, כל מטר וחצי יש חבורות של ילדים, ושמתי לב שכמעט כולם עושים על האש והשנה יש פחות מודורות עם תפוחי אדמה.

sivan1237

New member
../images/Emo24.gif גם אני התגעגעתי...

ששש אבל אפילו לוובגאי חחח אני מבטיחה לבקר לעיתים יותר קרובות...בכל זאת..

חחחחח,איזה שרשור מצחיק נוצר כאן.

שרשור של חג ואיילה ואלירז +שאר ירקות ועוד כמה דברים שהצחיקו אותי.

webguy

New member
ככה צריך להיות ..

אז הבאת את המשיח לשרשור הזה ..כל הכבוד ..!!

למעלה