ל"ג בעומר שמח לכולם ושבוע טוב

idanoosh17

New member
../images/Emo117.gifחג שמח לכולם! ../images/Emo170.gif

ושלא יירד לכם גשם על המדורות

רקלוש

New member
../images/Emo45.gif הרחובות ייחסמו מחר מכמות המעריצים

שיגיעו לאולפן השקוף.

lolibror

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo170.gifחג שמייח! מדורה אחת כבר עברנו

אתמול. אבל רק של ילדים. היום של הגדולים

webguy

New member
שבוע טוב ..!!

אז מישהי כותבת שרק שאריות הזבל נשארו פה ...
לילה טוב ושבוע חדש ומרענן ..!! היום חגגו בפיסבוק של אוהדי איילה לא להאמין את יום ההולדת של אימה ...עם ברכות וסרטון ותגובה של איילה ואמה ...יש שמה קבוצה גדולה של 15 נשים שהיו בקשר עם המשפחה של איילה ועודדו ותמכו בהם שאיילה היתה באח והם למעשה הרוח החייה בפיסבוק ומארגנים הכל כולל יום הולדת לאיילה ...זה מעניין ..!!

מקסיםםםםתודה כרגיל../images/Emo24.gif

וסוף סוף בזכותך הצלחתי להכנס שם לפייסבוק(רק כצופה;) ולראות גם את התגובות של איילה וראיתי שמאד התרגשה מהמחווה שעשו לאמה וכתבה שם שהיא וחברה בכו ללא הפסקה. תודה,כייף לראות רק שלא יתלוננו כאן שניצלת שרשור חג..

עוד לא נמאסה עליכם ההנשמה המלאכותית../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

הזאת של איילה, באתי לביקור לאחר למעלה מחודש ואני לא מאמינה למראה עיני, אותה ההצפה של מודחת נידחת שלא מעניינת איש ודוחפים אותה באמצעות הצפות בכל סקר באינטרנט.... תפנימו, קידום תלוש מהמציאות שכזה לא מחזיק מעמד לאורך זמן, מה עם להפסיד בכבוד, זה לא יותר מכובד?... אחוזי המכירות הנמוכים של המוצרים שהיא מפרסמת יפילו אותה, היא לאהובה בלשון המעטה, מה הקטע, מה האובססיביות הזאת?... אוי, אני שונאת פושרים שלא מסוגלים להפנים עובדות, מגלומנים פנאטים שיעשו כל דבר להוכיח כדי להוכיח לעצמם ולאחרים שיש בהם מה שאין בהם....

webguy

New member
אגב זה לא נכון ...

מה היא כבר פירסמה ..? אומרים שהבושם שהמוצרים שהתפרסמו שהיא משתמשת בהם המכירות עלו ..גם יש שמבקשים להתלבש כמוהה ... נחכה ונראה אם היא תחזור לאלמוניות כי האמת החדירה לחיים הפרטיים הזוגיים שלה מפריע לה מאוד ..!! היא מאוד מקובלת ומעורכת בציבור ..האח נגמר היא הופיעה מספר פעמים בערוץ 24 ... סה"כ יש לה מקצוע ועבודה אז הפירסום הרחב שלה יקדם אותה גם שם ...

webguy

New member
לא יודע ..?

אין בפיסבוק התיחסות לזה ... איילה נכנסת בנתיים באופן סדיר לפיסבוק של האוהדים ולא מתיחסת לחיים הפרטיים שלה מדברים שם שעדיין היא בודקת הצעות . .. זה יתבאר במהלך השבועות הקרובים , יש טענה שעתונאים רחרחנים נכנסים גם לפיסבוק ולכן יש אי-בהירות בעתיד שלה .שפוט לא רוצים לתת מידע שיתברר שהוא רק בדיקה אפשרות שהסתיימה בכלום.? ברור דבר אחד איילה תלך רק על דבר עם ראייה לטווח ארוך ..בלבד

יש כוחניות לא פרופורציונלית../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

בקידום של הבחורה הזאת, וזה בולט במיוחד בפורום כאשר הודעה של אילנה מופיעה בכל שורה שנייה ונושא איילה נדחף בכוחניות בכל התייחסות שלא שייכת.... את\אתה החלטת בשעה טובה אם את גבר או אישה? מציפים את הפורום כבר חודשים לאחר סיום העונה כאילו היא הזוכה ואלירז המודח השבע לפני הסוף... מגוחך להתקל בסקר שבו בחורה מזדקנת בלי שום רקורד (יחסית לתחום הדוגמנות) מרשימה אבל בשום אופן לא יפה, עם פלג גוף תחתון בעייתי במיוחד מדורגת מתחת לבר רפאלי ה-דוגמנית ה-בינלאומית של ישראל מהמפורסמות בעולם, ובסקר מקדימה אתי גינזבורג יפיפיה וחטובה שיש לה קריירה בינלאומית ואת אגם רודברג יפיפיה עם קבלות ועם גוף מושלם... אפילו מישהו עם חוש הומור מפותח במיוחד מתקשה לצחוק לנוכח איבוד הפרופורציות שלכם, אם לדעתכם היא 'אצילית ויפה' אז מה העליהום המוקצן הזה? תנו ל"כשרון ולנתונים" שלה לקדם אותה... גם החודידה כיכבה על המסך הקטןוהריצה קמפיין כלשהו, אז מה?....

webguy

New member
יש לך קמונה לאלירז ...

הגזמת .... לגמרי אלירז תופס את רוב תכולת הפורום ...!! רק שיש חדשות אני מדווח על איילה ואז מתפתח דיון ... וזהו ..!! גם חדשות על אלירז מובאים בפורום ....אז רק שלו מותר ..? תכנסי את לפורפרציות לפני התלונות ...
יום טוב ..!!

../images/Emo6.gifחחחחח בילבול בזהויות וובגיא?

תראה\תראי, קודם כל אני שמחה שהתאפסת על המיניות שלך, זה באמת מרענן... תראה,בניגוד לך אני לא מריצה, לא מעריצה ובטח שלא מטעם... אומרים שהשיגרה היא אוייבת הדיוק, משהו כזה, אני לא בדיוק זוכרת אבל העיקר המשמעות, אז זה כל כך מצחיק כאשר הזהויות של מריצי איילה מתבלבלות, שיהיה לך יום ט-ו-א-ו-ב וובגיא, רק חסר הומור בינוני וקצת חנפנות ואתה אילנה מושלמת...

למעלה