לתבוע את המדינה,איך אפשר להתקיים מ2065 קצבה??

asafasaf26

New member
לתבוע את המדינה,איך אפשר להתקיים מ2065 קצבה??

דיי נמאס לי ,בא לי לתבוע את המדינה הזו!!! איך אני אמור להתקיים מ 2065 שקל לחודש כשאני שוכר דירת חדר קטנה ופיצית שרק היא עולה 2500?? אוקי אז אני מקבל עזרה ממתן חן (עזרה כספית בדיור 750) ומקבל פעם בשבועיים קצת אוכל הביתה ממשרד הרווחה אבל עדיין אני לא מצליח להתקיים מ 2800 שקל לחודש זה צחוק, מדינה מטומטמת, רק הכדורים יוצאים לי 130 שקל בחודש ומה עם כל שרר התשלומים? ארנונה\חשמל\אוכל\ביגוד\טואלתיקה\נסיעות אוטובוסים..ועוד.. זה מרתיח אותי!, לא מספיק המצב של הנכים קשה אז בנוסף להעמיס עליהם את הקושי הכלכלי !!!??? דיי

מזלינו שאנו לא בעולם שלישי כי שם אין קצבאות

ולא עזרה בדיור וכדומה אז לפני התלונות האם בדקת אפשרות לעבור שיקום מקצועי וללמוד מקצוע ולהשתכר בכבוד או אפשרות לעבוד בעבודה מוגנת שתשפר לך את שכרך עד כ- 1800ש"ח בחודש. ראה הסבר על שיקום מקצועי:http://www.btl.gov.il/benefits/Voca...al_Rehabilitation_disabeld/Pages/default.aspx.בהצלחה.

asafasaf26

New member
כמובן שבדקתי הייתי בביטוח במחלקת שיקום והיא

אמרה שאינני מוכן לשיקום עדיין. אני לא מסוגל לעבוד עם בני אדם זה מלחיץ אותי ומפחיד ומעצבן אותי ועוד.

asafasaf26

New member
תשובה לחיים

קודם כל שם לא משלמים 2500 ש"ח שכר דירה ,לחם אחיד לא עולה 5 שקלים, וחלה לשבת 8 שקלים, וליטר בנזין 6.40.

asafasaf26

New member
האמת שאני לא מבין למה אני בכלל צרי לפרט את

הסיבות שאני לא מסוגל לעבוד אני לא חייב להצדיק את עצמי ואו לתת הסבר על מצבי הנפשי! זו היתה טעות מצידי שרשמתי את הבעיות(אם אפשר אבקש למחוק) אני מבין את ההשקפה שלך שאם אין לי כסף אז אלך לעבוד. אם הייתי מסוגל לעבוד לא הייתי מגיע למצב של לקבל כסף מהנמדינה והייתי מרוויח קרוב ל 10000 אלף שקל ולא יושב פה וכותב!! בחייאת אנשים מה אתם חושבים "שנוח" לאנשים להשתכר תחת המדינה במקום לעבוד. הלוואי שהיה לי את האפשרות להיות כמו כולם!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gifמסכימה איתך אבל,,יש הרבה אנשים שנוח להם

ועובדים בנוסף,,,,,ובוא לא נכנס לזה,,,תדאג לעצמך עד כמה שניתן זה הכי חשוב, אני הייתי שמחה להשתכר יפה ולדאוג לפרנסה ללא התמיכה,,אבל לא מזלזת בכלום ומודה לפחות על זה,

אינך צריך לפרט פנית טענת את טיעונך ואני מנסה

לעזור לך,אגב איני עובד הביטוח הלאומי וגם לי יש בטן מלאה עליהם,אך אחת הדרכים להתמודד עם מצבך הוא ההסבר שקיבלת ממני,אינך חייב לפעול כך אך לאור המציאות זה מה יש לצערי. אני מציע לך להבא להתייחס בכובד ראש עם מי שמנסה לסייע לך.רק בריאות.

asafasaf26

New member
לפי מה ששמעתי הביטוח לאומי

לא מתכוון בשנתיים הקרובות לעלות את הקיצבה.. יופי כל הכבוד יחי הסבל!

yd33

New member
תגיד תודה שאתה לא משלם מזונות , אחרת היית חי

כמוני , עם 30 ש"ח בחודש ...

asafasaf26

New member
תגיד תודה שאתה לא שחקן בהוליווד שמרוויח 19 מי

שחקן בהוליווד שמרוויח 19 מיליון דולר לסרט.. אם ,אם ואם לסבתא היו גלגלים... כל אחד עם החבילה שלו, אני לא מזלזל באנשים שחיים עם 30 שקל בחודש אבל אני גם לא מזלזל בכוכבים שמרוויחים 19 מיליון דולר לסרט, מה לעשות העולם מסריח והדבר היחיד שמשאיר אותי חיובי זה שזה לא לתמיד כי בסופו של דבר כולנו נגיע לעולם הבא.

yd33

New member
כן , אבל השאלה מתי נגיע לעולם הבא ??../images/Emo8.gif

asafasaf26

New member
אי אפשר לדעת מה שבטוח הסבל לא לנצח

וזה מקסימום לעוד 60 שנה גג!

למעלה