לשני ושרון - תגובה

shirisex

New member
לשני ושרון - תגובה

נכנסתי קצת היום לבלוג של שני ושרון לשאול לשלומן ואם הגיעו בשלום הביתה... ו... הייתי בהלם! פשוט שתקתי, והקשבתי להשפלות שלהן, עלי ועל תפוז ועל כל התחרות הזאת... בנות באמת! אתן לא יכולת להפסיד בכבוד? נו שכחתי, אתן בנות 18 ולא מבינות כ"כ הרבה חוץ מלקלל ולהאשים אחרים את כולם האשמתם את כולם! חוץ מאת עצמכן!!! אז תנו לי להבהיר כמה עניינים חשובים בקשר לתחרות הזאת! ותכניסו את זה טוב טוב למוח הקטן שלכן: אני גרה בת"א כבר 5 שנים! היה לי מההתחלה יתרון! בנוסף, הגעתי עם ידיד טוב שהוא שליח פיצה בכל אזור גוש דן! ומן הסתם... היה לנו מאוד קל להגיע ממקום למקום בעיקר לאור העובדה, שידענו כל מקום איפה הוא נמצא! אני מצטערת אבל לא היו שום הגבלות לגבי אמצעי תחבורה ועם הטוסטוס עברנו את כל הפקקים בעיר הזאת ובגלל זה, ובגלל ההתמצאות שלנו בת"א, הצלחנו לסיים ראשונים ועוד בהפרש זמנים ניכר! אפילו בתפוז לא לקחו את זה בחשבון והיו המומים שראו אותי בתחנה האחרונה תאמינו לי (וכולם בבית היו עדים) שאותי הכי הרבה עיקבו! בכל תחנה עיקבו אותי יותר מ 30 דקות. תפסיקו לבכות בנות! קחו דוגמא מטיפטיפונת הבחורה המדהימה שהכרתי אתמול לראשונה! ושהודתה שעם הטוסטוס שלנו לא היה לאף אחד אחר סיכוי והיא לקחה את זה ממש ברוח ספורטיבית וגם ידעה לפרגן. מה שכן כולנו באולפנים היינו בהלם ממכן ומניבולי הפה והקללות שצעקתם בכל רם בזמן השידור של לירון לב וגם בזמן שטיפטיפונת שידרה. אתן חושבות שזה עושה לכן שם טוב? לפי דעתי, שרפתן את עצמכן בתפוז! הבהלתם שם את כולם, בגלל 40 ש"ח הנוספים שהיו מגיעים לכם... אני תפסתי ממכן בנות קצת יותר ממה שמגיע לכן. התאכזבתי לגלות את פרצופכם האמיתי ולסיום אני אומרת שוב, תאשימו רק את עצמכן לא אף אחד אחר! אתן פשוט לא באתן מוכנות לתחרות. שירי

bonbon12

New member
אז את מודה שהתחרות לא היתה הוגנת

כן כן כפי שאת מודה "היה לי מהתחלה יתרון". בתחרות הוגנת דואגים שהמתחרים יתחילו באופן שווה מאותה נקודה, וכן שיגיעו באותה דרך. לאף אחת מהמתמודדות לא היה צאנס מולך. וזה אומר שצריך לערוך את התחרות מחדש שתיהיה באופן שווה לכולם. שירי עדיף היה שלא תכתבי את התגובה, כי בתגובה הזאת הוכחת שהתחרות הזאת פשוט היתה תפורה לך. סייג לחוכמה שתיקה הבנת?

Dark faith

New member
היא הייתה הוגנת...

כי כולם התחילו יחד! זה שהיה לה יותר חוש התמצאות זה לא אומר שהתחרות לא הייתה הוגנת! קחו בסבבה, ודי כבר להתעסק בקטנוניות!!! שירי מזל טוב בובה, אף פעם לא הייתי בבלוג שלך לצערי, אבל אם הגעת לסופיים והצלחת להגיע לקו הסיום- כנראה שהזכייה באמת מגיעה לך! לצערנו הרבה אנשים יודעים לפתוח עיניים ולהסתכל בצלחת של השכן, מהמקרה שלך תלמדי לקח- שזה דבר מגעיל....תדעי תמיד לפרגן, כמו שרבים כאן מפרגנים לך מאמי
מזל טוב!! ותעשי חיים של בהוואי!

maor1988

New member
לשירי...

כל מה שחשבתי עלייך כל הזמן מאז ששידרת והייתי בבלוג הזה עכשיו השתנה לגמריי! אז מה אם הן בנות 18? זה אומר שהן טיפשות? ציטוט ממה שאמרת: "נכנסתי קצת היום לבלוג של שני ושרון לשאול לשלומן ואם הגיעו בשלום הביתה... ו... הייתי בהלם! פשוט שתקתי, והקשבתי להשפלות שלהן, עלי ועל תפוז ועל כל התחרות הזאת... בנות באמת! אתן לא יכולת להפסיד בכבוד? נו שכחתי, אתן בנות 18 ולא מבינות כ"כ הרבה חוץ מלקלל ולהאשים אחרים" דווקא בגלל שהן בנות 18 ואחרי שהבטיחו להן שישלמו להן על הנסיעות מגיע להן הכסף כי אין להן דרך עצמאית לשלם על עצמן והסתבר גם שההורים של שרון לא עובדים והן הגיעו בלי הרבה כסף בגלל ההבטחה שישלמו להן את הנסיעות. חוצמזה שהתחרות הייתה ממש לא הוגנת... את , שירי שעכשיו כבר לא שווה כלום מבחינתי" גרה בתל אביב ומכירה כל חור שם... הן לעומתך לא גרות שתל אביב! תפוז הביאו להן רמז מוטעה עם כתובת האתר של הסטודיו לקעקועים אך כתובת האתר היתה לא נכונה. ועוד כל מיני דברים בסגנון. התחרות הייתה צריכה להתנהל בצורה שווה, כלומר לארגן 4 עמדות בסטודיו ובכל מקום אחר שהתחרות התנהלה בו ולא רק אחת ושהשאר יחכו. לדעתי תפוז פישלו בגדול וזה רק הורס להם את השם הטוב שהם צברו עם הזמן ואני מקווה מאוד שהסיפור הזה יגיע לעיתונות וכל אחד ידע כמה טיפשים האנשים שמנהלים את תפוז ואחרים על כל מה שקרה פה

שני ושרון תכינו כתב הגנה אתם הולכות

א.ג.נ. לקבל תביעת ענק במקרה ותגישו תביעה נגד תפוז אנשים הכפשת שמם של תפוז הוצאת לשון הרע.ותביעה חסרת עילה. אתם תשלמו את כל הוצאות המשפט כולל שכ"ט עו"ד ומשפט. לאור העניין ואין לכם כל בסיס לתביעה הזאת או כל יסוד. אני מציע בלב שלם שיקלו את העניין שכן אתן בחורות צעירות וחבל שהוריכם יוציאו סכומי עתק לכיסוי ההוצאות המשפט וכ"ו. לאחר שעיינתי בחומר בתקנון ובסיום התוכנית אני רואה מנסיון כי התביעה הזאת תדחה על הסף ואתם תצאו מופסדות.רדו מהעניין. בכבוד רב עורך דין תביעות חברות

bonbon12

New member
עורך דין יקר

חחחחחחח עלק עורך דין. אל תשכח להחזיר את הסרט, כי אתה יודע עוד מעט יום כיפור ויש לא מעט אנשים שרואים סרטים ביום כיפור

sababi1

New member
אני מציע לשירי שני שרון לתפוס שיחה

בטלפון או במסנג'ר לדבר בניהם על הכל על האושר על הכעס ולשחרר אנרגיות שליליות מכולכן ולסיים את כל הסיפור בהתנצלות הדדית כי כבר כלום לא השתנה לבקש גם סליחה אחת מהשניה לאמר שנה טובה חתימה טובה סולחת לך וכו' זו הצעה שלי לכולכם בנות במקום כל הקרקס שהרבה אנשים מנצלים אותו גם לתשומי אז שנה טובה לכולם בנות וסליחה אם פגעתי בכן בבקשה הזו שכתבתי נ.ב בנות אל תתנו ליום כיפור לעבור בלי שבשלמתן זו הדעה שלי

שירי המלכה!

מזל טוב! ושלא תעיזי אפילו לשים על מישהו מהפורום שכולו נוטף קינאה אף אחד לא שווה את זה! באמת! זכית! תהני ושימי פס על כולם! חוץ מאלו שאוהבים אותך ותמיד תומכים בך...
צרפתי תמונה מהממת שלך (שכל פעם גורמת לי לפרפרים בטן...) שסבבי המותק ערך בשבילך (אם לא שמת לב) אוהב, שלך לנצח 2004

sababi1

New member
שלך לנצח זה שוד לאור היום יש חתימה

החתימה שלי על התמונה חחחחחחחחחח יש מה שנקרא זכות יוצרים חחחחחחח סבבה שמח שאהבת את מה שעשיתי

shirisex

New member
סבבי אתה המלך!

כל פעם שאני מרגישה שדי! כבר נמאס מכל החרא הזה שהולך פה בפורום. אז אתה מופיע עם תמונה חדשה ועם משפט מחץ מרענן... תודה שאתה גורם לי להרגיש טוב! אוהבת, שירי

sababi1

New member
שירי האם זה כרטיס טיסה איתך להוואי?

אני מתכוון למחמאה שנתת לי חחחחח שירי WWWWOOOOOOWWWWWWW אני ואת בהוואי וואיי וואיי וואיי חבל על הזמן סוף הדרך עם היופי שלך והשריקות שלי אנחנו מרגשים את כל תושביה של הוואיי שתצליחי שנה טובה ומקווה שבחרת סבבי1

shirisex

New member
אז?

אז מה זאת אשמתי! אני אמרתי שהן לא באו מוכנות לתחרות וצדקתי. אך שהתנהלה התחרות זאת לא אשמתי, אני מצידי באתי מוכנה. ידעתי שבשביל לצבור יתרון ולהגיע ראשונים צריך אופנוע כי עם הפקקים של ת"א אין סיכוי אחר! זה שאף אחד אחר לא חשב על זאת לא אשמתי אני את ש.ב שלי עשיתי חוץ מזה חבל שלא שמעת מה 'הילדות הקטנות' האלו אמרו אלי היום בבלוג.. וזה אחרי שבאולפנים כ"כ עזרתי להן ודאגתי להן אני יודעת באיזה מצב כלכלי הן נמצאות... אתה לא יודע כמה שדאגתי להן שיגיעו הביתה בשלום (אפילו הצעתי להן כסף מהכיס שלי) ולמחרת הן לא רק שלא הוכירו לי תודה, הם ליכלכו עלי מול כולם! סלח לי אך התנהגות כזאת באמת משקפת ילדותיות! וכן, גם טיפשות! אני בטוחה שלא כל בן 18 מתנהג כך... ואני לא מתכוונת לעשות הכללות התגובה שלי היא ספציפית אליהן! דבר נוסף כתובת האתר שנתנו לי, גם הייתה שגוייה אבל התארגנתי מראש בדפי זהב... ותוך שתי דקות השגתי את הכתובת של חנות הקעקועים! אתה מבין אני באתי פשוט מוכנה לתחרות! ובגלל זה זכיתי! דבר אחרון, בקשר למה שאתה חושב אלי, זה ממש לא מזיז לי! אני לא מכירה אותך וממש לא אכפת לי מה אתה חושב... חשוב היה לי שתבין את הצד שלי, כי אני הייתי בסדר גמור. באתי לתחרות מוכנה, עם רוח ספורטיבית. אני לא המצאתי את כללי התחרות, ואני לא ליכלכתי על אף אחד! רק ניסיתי להיות נחמדה ולעזור.... וקיבלתי מהן ז## בפרצוף! תודה!

angel shani1

New member
לשירי

שירי קודם כל מעולם לא יצאנו כנגד העובדה שבאת עם טוסטוס ...וגם לא כנגד העובדה שאת גרה בתל אביב. יצאנו כנגד הדרך בה התנהלה התחרות. רמזים שגויים, צריך לחכות כמו בתור של קופת חולים בכל משימה כלומר מי שיהיה ראשון במשימה הראשונה יהיה ראשון גם בכל שאר המשימות כי הוא צריך לחכות לתורו ולא ישר יכול לעשות את המשימה אנחנו למשל חיכינו שעה וחצי עד לעשיית הקעקוע. כמו כן במשימה של הקעקועים את טיפטיפונט עיכבו יותר זמן מכל המשתתפים. וגם החרימו לה את הפלאפון מה שלא עשו לאף אחד אחר! אז איפה היושר בתחרות הזו?! ובנוסף לכל התחרות ההזויה הזאת בסוף עוד עשו לנו בלאגן עם התשלום של המוניות והשפילו אותנו עוד יותר? כמו כן יניר הבטיח ליצור איתנו קשר היום ולא טרח להתקשר לא אלינו ולא לטיפטיפונט כשהתקשרנו למקור אחר בתפוז הודיעו לנו שאף אחד לא עונה במשרד כי "כולם חולים!". ושוב פעם אין לנו שום דבר נגדך יש לנו בעיה אם תפוז אז אל תמהרי לקפוץ עלינו עם האשמות.

לשני ושרון ולכוווולם שלום

התחרות נועדה בשביל להנות ולא לריב. תפסיקו להגיד מי היה אשם מי היה צדיק ומי היה מה. בכל תחרות יש מפסידים ויש מנצחים. אם הבעייה הייתה של הנהלת תפוז או של מישהו אחר זה לא חשוב כי אין דבר מושלם בחיים ובמיוחד לא בתחרות. אי אפשר לצפות מדברים כאלה להיות טוב ולהצליח מכל הכיוונים אז אני ממליץ לכם ולכל מי שקורא את ההודעה הזאת, תקחו הכל ב RELAX באהבה לכולכם מיוחד וטוב לב

שירי מזלטוב !!!

אני אישית (ענבל) ידעתי שירי שתקחי עם כל ההתרגשות המצחיקה שלך בהתחלה . אני רוצה להגיד לך שאת אחלה של בחורה , תהני תבלי תכייפי ובאמת מגיע לך !! גו שירי גו שירי !!!!! ולכל הטוענים ש"זה מכור" תפסיקו כי זה היה ממש כיף חוויה עצומה צחוקים ובאמת שהרבה צחוקים ! אתם לא יודעים איזה צוות מקסים ומגובש הם החב'רה בתפוז אנשים עם ראש על הכתפיים, ממש אנשים מדהימים כל אחד ואחד מהם הוא מלך !!! אזזזזזזזז שיהיה לנו רק דברים טובים .. שפע אור ואהבה ! ענבל !!

shirisex

New member
לפיות המדהימות!

הסיבה היחידה שיכלה לגרום לי להתבעס מהזכיה, היא: אתן! אתן הבנות היפות המושלמות עם האמא השקלית והתותחית שלכן! (אני יודעת שהיא אמא רק של אחת מכן - אבל בכל זאת מתיחסת אל שתיכן באופן שווה) שתיכן ילדות יפיפיות, מחונכות, חכמות, עדינות, ומלאות בחוכמת חיים! (ותאמינו לי שיש לי המון ניסיון באבחון של ילדים ואני לא סתם אומרת זאת) אך שראיתי אתכן, ואת הגיבוש והאהבה הרבה ששוררת בינכן- איחלתי לכן בליבי, שאם אני לא זוכה אז שתזכו אתן.(או טיפטיפונת המדהימה!). אני אמנם זכיתי בהוואי, אבל אתן זכיתן בדבר יקר יותר שלי לא היה ולא יהייה מעולם! וזה: באמא מושלמת שהיא גם חברה טובה! שיהייה לכן רק טוב והמון אושר בחיים! אוהבת, שירי

למעלה