לשמור על שפיות - בפנים

ערן ח11

New member
לשמור על שפיות - בפנים../images/Emo91.gif

אני יודע שזה קשה, ואני יודע שמתרגשים ומתלהבים, אבל אנא, בכל לשון של בקשה - מהחברים, מהאורחים, מהכותבים, צעירים ומבוגרים כאחד - שימרו על פרופורציות בדיווחים. אל תהפכו כל טפטוף לגשם ואל תהפכו כל גשם למבול. תשרשרו הודעות ואל תפתחו כל פעם הודעה חדשה על ברק שניצפה או על ענן מפותח וכו'. ואל תתיחסו לכל אלה שהשכל אינו מנת חלקם ושכותבים פה בשמות אנונימיים אך ורק כדי להציק לאחרים, להשמיץ, לפגוע ולהעליב. אני יודע שקשה שלא להגיב, אבל מנסיוני אני יכול לומר - סייג לחוכמה שתיקה - כשהפסקתי להתייחס לכל אותם אנשים שאני לא סופר הם הפסיקו להקניט. בטח הודעתי זאת תעורר את אותם רוחשי תככים מתרדמתם, אז שיבושם להם. וחזרה לעיקר - שימרו על שפיות. לגיטימי ורצוי להתלהב, בשביל זה הפורום, אבל לא להגזים, לא לעשות מזבוב פיל, לשמור על פרופורציות, אמינות בדיווחים ודיוק. תודה ומערכת גשומה ורטובה לכולם.

termometer

New member
עפר יופי שאתה פה...

צריכים את התצ"לים שלך יותר מתמיד!!
ובתגובה לערן-

עפר א

New member
לגבי תצ"לים 1 ק"מ יש איזושהי בעיה

באתר של NOAA מקווה שיסתדר במהרה, ומעבר לכך אשתדל לעדכן בתצ"לים המסורתיים ככל שניתן

termometer

New member
../images/Emo51.gif רבה

פשוט עדיין אין לנו סיבים מפלצתיים וגדוליים סטייל 25 במרץ שמתפתחים כבר בים רוב הגושים פצפונים וכמעט אי אפשר לראות אותם בתצ"לים הרגילים של מטאוסט

למעלה