לשמור אמונים
- על בגידות ועוד...

לשמור אמונים ../images/Emo22.gif- על בגידות ועוד...

מה נחשב כבגידה עבורכם
מהי הדרך האישית הטובה ביותר, לדעתכם, לשמור אמונים בקשר זוגי
אחרי שמגלים בגידה- האם יש לתת עוד צ'אנס לדעתכם

התשובות שלי ../images/Emo132.gif

מה נחשב כבגידה עבורכם
לצאת עם מישהי אחרת במקביל, לשכב עם מישהי אחרת, לצ'וטט באינטרנט בצורה לא תמימה עם אחרות.
מהי הדרך האישית הטובה ביותר, לדעתכם, לשמור אמונים בקשר זוגי
פשוט לעבוד על הקשר, להיות עם היד על הדופק אבל להנות מהקשר עצמו. אני מאמינה שכשדברים טובים קורים בקשר אין מה להסתכל להצדדים.
אחרי שמגלים בגידה- האם יש לתת עוד צ'אנס לדעתכם
האמת שתלוי, אבל לא יודעת עד כמה הייתי מסוגלת לסלוח ולשכוח בגידה, כך שבספק אם אתן עוד צ'אנס.

yulinka

New member
בגידות על הבוקר ?../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

ועוד בבוקר כזה יפה.:)? <טוב נו הוא היה יכול להיות יותר יפה אם לא הייתי יושבת כרגע מול המחשב :(> מה נשחב בגידה ? לא יודעת:) מקווה שגם אף פעם לא אדע :) איך לשמור אמונים בקשר זוגי ? לדעתי אם באמת יש קשר זוגי טוב אז זה קורה באופן טבעי..פשוט לא רוצים שום דבר אחר...ואם הקשר לא טוב...אז או שחותכים...<חותכים לפני שמתחילים להתסכל לצדדים>...או שמנסים לעבוד על הקשר... האם יש לתת עוד צ'אנס אחרי שמגלים בגידה ? לא

abcd80

New member
עונה

מה נחשב כבגידה עבורכם? מערכת יחסים זוגית עם אחרת,קשר מיני אחר,גלישה בצ'אטים ובאתרי הכרויות. מהי הדרך האישית הטובה ביותר, לדעתכם, לשמור אמונים בקשר זוגי? להשקיע בקשר,לפרגן,לתמוך,להנות. אחרי שמגלים בגידה- האם יש לתת עוד צ'אנס לדעתכם? זה מאוד תלוי בנסיבות שהובילו לבגידה ומאוד תלוי אם עדיין יש רצון הדדי לשקם את הקשר ועד כמה הוא חשוב לשני הצדדים.בעקרון אני לא מאלה שחושבים שיש לחתוך מייד בכל מקרה של בגידה.יש לתת צ'אנס אבל במקרים מסוימים.

../images/Emo68.gif בגידה ../images/Emo150.gif

מה נחשב כבגידה עבורכם
כל דבר שהבנזוג עושה ומסתיר במטרה לא להתפס..מחשבתי ופיזי.. מהי הדרך האישית הטובה ביותר,לדעתכם,לשמור אמונים בקשר זוגי
אין דרך כזו.באופן כללי,צריך להשקיע ולא לקבל את הבנזוג,כמובן מאליו .. אחרי שמגלים בגידה- האם יש לתת עוד צ'אנס לדעתכם
אני אישית -לא אבל אף פעם לא אהבתי מישהו שבגד בי אז אני לא יכולה לענות בכזו נחרצות.. הרבה דברים משתנים כשאוהבים .. למעשה,אני לא חושבת שמישהו יוכל לענות על השאלה הזאת ..

אני אנסה להסביר .. ../images/Emo13.gif

בגידה עבורי,היא לא רק מגע פיזי. גם מחשבות כמו "הלוואי שהיא לא תתפוס אותי מדבר עם ..." ,פלירטוטים ועצם המחשבה לרצות לבגוד <ההסתרה ,השקרים וכל מה שמתלווה>.

מצאת איזו שאלה לשאול..

מה נחשב מבחינתי כבגידה? כל דבר שבן הזוג שלי לא יודע עליו, כל דבר שמסיבה כלשהי אני מרישה שאני צריכה להסתיר, משיחת טלפון, ועד מגע פיזי וכל דבר שבאמצע.. הדרך הטובה ביותר לשמור אמונים? זה להכניס לראש שמולך עומד אדם שאוהב אותך, אדם, עם לב, רגשות, וחלק שעלול להישבר בו ברגע שניפגע בו. להעריך את מה שיש לנו בידיים, ולא לעשות לאחר מה שלא היינו רוצים שיעשו לנו. ולגבי הצ'אנסים... לא חושבת שיש טעם, אם כי ישנם הרבה זוגות שהתחזקו מזה. אני אישית לא הייתי מסוגלת לחיות עם הספקות והחוסר אמון.

תגובה

בגידה כשאחד הצדדים בקשר זוגי נוגע באופן מיני קרוב במישהו אחר, או יוצר אתו קרבה גופנית מינית. הדרך לשמור אמונים היא להחליט שאוהבים זה את זה ולא צריכים אחרים, לחשוב על האהבה לאחר. אחרי שבגדה רצוי להפרד לפחות לכמה זמן כדי להענישה וגם כי אולי היא כבר לא אוהבת, ואחר-כך אם תתנצל אפשר לפעמים לחזור.

בגידה...

--> בגידה נחשבת כאשר הבן-זוג יוצא עם מישהו אחרת ושוכב עם אחרת במקביל --> כדי לשמור אמונים בקשר זוגי צריך תמיד לטפח את הקשר ולא לקחת את הקשר כמובן מאליו --> אני לא נותנת צ'אנס אחרי בגידה וגם לא אצליח לסלוח

למעלה