לשכוח גלולה

up2it

New member
לא צריך מרשם לפוסטינור...

כל מה שצריך זה ללכת לסופר-פארם ולבקש מהרוקח. אני אומנם לא בחורה, אבל מנסיון עם מישהי שלקחה פוסטינור (פעם אחת, קרה, שכחנו וכו'...) לא תמיד זה מלווה בתופעות לוואי כה לא נעימות כפי שתוקית תארה. לכי עכשיו וקחי אותה - וליתר ביטחון תעשי בדיקה בעוד שבוע.

קרייזי

מה שחשוב זה מתי הזדיינתם ולא מתי שכחת את הגלולה. (להריון נכנסים רק אחרי שמקיימים יחסי מין) בכל אופן אני לקחתי פעם אחת את הפוסטינור. כלום. בלי בעיות. רשום על זה עד מתי זה אפקטיבי. מקווה שרצת כבר לקנות. ולא צריך מרשם.

../images/Emo46.gif

תפסיקו להלחיץ אותה!!!!!! הסיכוי (או הסיכון) שתיכנסי להריון מזערי ביותר, אם כי קיים. תרגעי, אל תלחצי, תרגיעי את עצמך. אם המחזור מאחר, תקני ערכת הריון או תבדקי אצל רופא. העיקר, מנסיון, זה לנשום עמוק ולהירגע!

CrazyDiamond

New member
נשמה, קבלי ../images/Emo25.gif

אבל האם באמת מזערי ביותר, או שהחודש אכן אבוד, כמו שכבר אמרו כאן, ובמקרה כזה הסיכוי הוא כמו הסיכוי להיכנס להיריון בכל רגע נתון (ללא גלולות)? תודה!

מזערי ביותר...

אם את חוששת לגבי סקס שכבר קיימת, אבל רצוי (ליתר בטחון) שתשתמשי באמצעי הגנה נוסף באותו חודש...

צפרדעית

New member
כן!

אם עברו מעל ל-12 שעות מהמועד שבו היית אמורה לקחת את הגלולה, האפקטיביות לוקה בחסר. יש להקפיד על אמצעי מניעה נוסף עד קבלת המחזור הבא. סורי בייב, זה הזמן לכובעון

CrazyDiamond

New member
המון תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

(חוץ מלמתוק של הפורום - לך רציתי לזרוק נעל בראש) אצתי רצתי קניתי ואף בלעתי פוסטינור. איך לא חשבתי על זה קודם?!

כבר רצת ואני רק עכשיו ראיתי.

אגב אני שכחתי איזה מיליון פעמים. ולא נכנסתי להריון. אז אני לא סטטיסטיקה לבד, אבל כנראה שהסיכוי/סיכון הוא באמת מזערי.

למעלה