לשכוח גלולה

CrazyDiamond

New member
לשכוח גלולה

שלום לכולם, האם יש חשש להריון אם שוכחים לקחת גלולה אחת במהלך החודש?

CrazyDiamond

New member
רק לאחר מעשה

שמתי לב שבערך לפני שבועיים שכחתי לקחת... ובעלון לצרכן כתוב שבמהלך חודש כזה המהימנות עשויה לפחות ויש להשתמש באמצעי מניעה אחרים (מה שלא בוצע). אני צריכה לקבל מחזור בערך בעוד שבוע, ואני לא יכולה לחכות עד אז...

Nלי שם

New member
חד משמעי לא !!!!!!!!!!

זאת בהנחה שלא קיימת יחסים במשך כל החודש!!!!
למיטב ידיעתי, שכחת גלולה..החודש אבוד!

היי אכן התכוונה ל- לכי לקנות ערכה

לבדיקת הריון ורצוי גם לרופא ...שיאמת ...או ישלול ...

Nלי שם

New member
אם את כל כך חוששת....

קני ערכה בבית מרקחת לבדיקת הריון.. מדובר בבדיקת שתן פשוטה, תוצאות תוך מספר שניות. ב ה צ ל ח ה !

tokit

New member
אם היא צריכה לקבל בעוד שבוע

הערכה תזהה הריון רק בעוד שבוע, מכסימום יומיים קודם. כך שעכשיו מוקדם מדי.

tokit

New member
אני לא טועה. חותמת על זה..

הערכה נותנת תשובה רק מהרגע שהורמון ה HCG-ביתא מופרש. זה קורה בערך החל מהיום ה-12 אחרי הביוץ. לכן.. תשובה מוסמכת תהיה רק אז !!

למיטב ידיעתי אבל לא יודע לגבי

גלולות אבל למיטב ידיעתי בלי קשר לגלולות צריך לחכות בין 10 ל 14 יום עד שעושים תבדיקה בשביל באמת אותם הורמונים והפרשות של הגוף (דרך השתן) אשר אותם מגלה הבדיקה יהיו קיימים בשתן או מששהו ככזה (לא מילה במילה)

בעיקרון לא..

אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון... מה שכן את תמיד יכולה לקחת עד 12 שעות מאותו רגע שפספסת.... או ברגע שנזכרת ואת הגלולה אחרי במרווח של 12 שעות לפחות.. ומשם להמשיך רגיל.. את התשובה הזו קיבלתי מרופא הנשים שלי... אבל בכל מקרה.. מקסימום חוזרים קצת לגומיות...

מנסיון,

קרה יותר מפעם אחת (לא לי, לזאת שהיתה איתי) ששכחה לקחת גלולה ולא קרה כלום. עדיף תמיד לשאול רופא. מה אנחנו מבינים?????

הניסיון שלך במקרה הזה

קצת חסר טעם. גם אם אתה שוכב עם בחורה ללא כל אמצעי מניעה, לא תמיד היא תקלוט הריון, הלא כן? התשובה הנכונה - אם דילגת על גלולה (ולא לקחת אותה תוך 12 שעות) אינך מוגנת! אם לא חלפו 48 שעות מהמגע - קחי, בתיאום עם הגינקולוג, פוסטינור 2 (הגלולה שאחרי). בפעם הבאה - אם זה קןרה - אמצעים נוספים רצויים. והסבר: הגלולות מחקות הריון ומונעות ביוץ. ירידה ברמת ההורמונים שנגרמת על ידי שכיחת גלולה - עלולה לגרום לביוץ אפילו תוך יום.

CrazyDiamond

New member
האם חייבים מרשם?

זה היה בשבת, ככה ש-48 שעות חולפות ממש ברגעים אלו... אחרי יותר מ-48 שעות - אין טעם? ואין חשיבות ליום שבו שכחתי את הגלולה? זאת אומרת, לא שכחתי באותו יום, אלא שבוע וחצי או שבועיים קודם לכן.

tokit

New member
לדעתי כדאי שתרימי טלפון קצר לרופא

שלך. ע-כ-ש-י-ו !!! לדעתי הגלולה הזו יעילה עד 72 שעות אחרי המגע המיני, כך שייתכן שהיא תעזור לך. לא יודעת איך זה בארץ (אני גרה בחו"ל..), אבל נדמה לי שבארץ לא צריך מרשם לצורך זה. עדיין.. לגלולה הזו יש תופעות לוואי לא ממש נעימות (דימום כבד וכאבי בטן נוראיים) ולכן הייתי מרימה טלפון קצרצר לרופא שלי קודם. בהצלחה..

למעלה