כל מה שצריך זה ללכת לסופר-פארם ולבקש מהרוקח. אני אומנם לא בחורה, אבל מנסיון עם מישהי שלקחה פוסטינור (פעם אחת, קרה, שכחנו וכו'...) לא תמיד זה מלווה בתופעות לוואי כה לא נעימות כפי שתוקית תארה. לכי עכשיו וקחי אותה - וליתר ביטחון תעשי בדיקה בעוד שבוע.
מה שחשוב זה מתי הזדיינתם ולא מתי שכחת את הגלולה. (להריון נכנסים רק אחרי שמקיימים יחסי מין) בכל אופן אני לקחתי פעם אחת את הפוסטינור. כלום. בלי בעיות. רשום על זה עד מתי זה אפקטיבי. מקווה שרצת כבר לקנות. ולא צריך מרשם.
תפסיקו להלחיץ אותה!!!!!! הסיכוי (או הסיכון) שתיכנסי להריון מזערי ביותר, אם כי קיים. תרגעי, אל תלחצי, תרגיעי את עצמך. אם המחזור מאחר, תקני ערכת הריון או תבדקי אצל רופא. העיקר, מנסיון, זה לנשום עמוק ולהירגע!
אם עברו מעל ל-12 שעות מהמועד שבו היית אמורה לקחת את הגלולה, האפקטיביות לוקה בחסר. יש להקפיד על אמצעי מניעה נוסף עד קבלת המחזור הבא. סורי בייב, זה הזמן לכובעון