לרופאים ויודעי דבר - צלילה ושתלים

לרופאים ויודעי דבר - צלילה ושתלים

האם מישהו יודע מהו זמן ההמתנה (עד לצלילה) אחרי ניתוח שתלים בפה?

תשאלי את הרופא המשתיל בעצמו!

אל תקבלי תשובה משום גורם אחר, פשוט חבל לעשות שטויות ולהצטער אחר כך.

שאלתי אותו...

הוא אמר שהוא לא מכיר מחקרים בנושא ושהוא מעריך שחודש המתנה מספיק. חשבתי אולי יש מישהו שעבר בעצמו את ההליך או שמכיר רופא שמתעסק גם בהשתלות וגם בצלילה.

|סיועאם הוא ציין חודש, ולא מצא צורך

בהגבלה מעבר לכך, אם הוא ביצע השתלה של שתלים דנטאלים בלבד,ולא ביצע תוספת עצם, או מיקום ממבראנה, או הרמת סינוס (על כל האופציות שקיימות בהרמת סינוס), וקצב לך חודש. אני הייתי ממתין את החודש, בודק שנית ומעריך מחדש ואז מאשר או שולל עיסוק בצלילה.

אילוניק

New member
פיקצואית אני אישית

עברתי ניתוח לשתלים כולל קדיחה והברגת ברגים בעצם החניכיים כולל תפרים וניתוח כירורגי המנוחה שנדרשה היתה בערך חודשיים המלצת הרופא היתה לא לצלול חודשיים אבל לאחר נידנודים חוזרים מצידי המליץ לצלול לאחר חודש וחצי לעומק שאינו עולה על 5-10 מטרים לפחות ל 10 דקות במידה ואין כאב בכלל והדגש על בכלל אפשר להמשיך ושוב דגש נוסף לא יותר מצלילה אחת ליום אני מדגיש כי זה היה במקרה שלי והיות ואנני רופא אין לראות בדבריי אלה כהמלצה לצלילה ויש לקבל חוות דעת מקצועית מרופא

כמה שאילוניק צודק

חוו"ד מקצועית של רופא זה הדבר הנכון. ד. א. זה מה שגיל איזנברג נתן לך, חוו"ד מקצועית!

דולפינה

New member
בגלל זה אתה כל כך יפה אילוניק?!../images/Emo98.gif

מה שרופאי שיניים מסוגלים לעשות.....

אילוניק

New member
דולפי אכן רופאי שיניים יכולים לחולל

פלאים היות ויפה הייתי עוד לפני הטיפול שום דבר לא השתנה אבל מה שהרופא עשה לחשבון הבנק שלי חבל על הזמן

karagola

New member
בועת אויר

בועת אויר הכי קטנה והכל עף לך!!! לא חבל??? אתה תחליט חודש חודשיים בכל זאת לרדת בהדרגה ולקוות לטוב במקרה של כאב הכי קטן לעלות מייד ולצאת מהמים

../images/Emo51.gif רבה לכל העונים.

כמובן שאני לא מעוניינת לקחת סיכונים מיותרים וכיוון שהרופא לא ידע לומר בדיוק, חשבתי לנסות ולראות אם מישהו עבר תהליך שכזה (והצלחתי - תודה אילוניק). אגב, מישהו יודע היכן ניתן להשיג "בלון חנקן"

למעלה