לרוח הים - הנושא - משימת טאי

orshook100

New member
לרוח הים - הנושא - משימת טאי../images/Emo23.gif

היי רוח הים, מה שלומך ? בקשר לשיחת בננות על בליינדייטים שבחורים לא משלמים בהם אז ככה, היתה לי לא מזמן כזאת פגישה, הבחור נראה טוב, חמוד, כזה, בקיצור ישבנו בבית קפה, היה על מה לדבר, אני הזמנתי קפה קר והוא הזמין גם קפה, סה"כ יצא החשבון 33 ש"ח, לא כולל טיפ, ואני כמובן שהרמתי את התיק לבדוק את הארנק, כדי לשלם, יענו, לעשות את עצמי עומדת לשלם, כדי לראות את התגובה שלו, אם הוא יתעקש שהוא ישלם או אחרת, בקיצור, בעוד אני מוציאה את הכסף, הוא מוציא לי שטר של 100 ש"ח ולוקח את הכסף שלי ומשאיר למלצרית את השטר ואח"כ כשהיא חזרה הוא לקח את הכסף והשאיר את הטיפ המסכן (כמה גרושונים), איזה בן אדם קמצן אמרתי בליבי, אמנם איני מצפה שישלם עבורי, זה רק קפה, אבל לדעתי, בשורה התחתונה בפגישה ראשונה, כדי שלפחות הבחור יעשה רושם טוב על הבחורה, לפחות כאילו המעט שהוא יכול לעשות זה לשלם עליה, וזה לא ארוחה, סתם כוס קפה. בקיצור ולענין, לדעתי בחור שלא משלם על בחורה פגישה ראשונה, הוא קמצן ולא רק שהוא קמצן בכסף, גם ברגשות, וזה נושא לשיחה בפני עצמה, אז תחשבו על זה (כמו שאמר ז´וז´ו חלסטרה) !!!!!

br-kod

New member
חכמינו ז"ל,,,,,,,,

בספריה ההיסטורית של האנושות "התנך" אמרו חכמים,,,"אל תשים מכשול בפני עיוור,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"

למעלה