לא צפיתי בה אבל חרשתי את אחד השירים בה: El Cajon de Mis Recuerdos.
ובאופן כללי, התקווה הכי גדולה שלי מויוה וינטג' היא שידור שלוש הסדרות המקסיקניות התקופתיות (בעדיפות ל"אהבת אמת"). סדרה ברזילאית שטרם חזרה גם יהיה נחמד, אבל תלוי איזו (את "שדרות ברזיל" לא אהבתי).
נראה שויוה ויתרו על שידור סדרות ממש ישנות שאנשים ביקשו ועדיין מבקשים, כמו: נאנו, פנינה שחורה, סלסטה, זינגרה ועוד ועוד.
אם אני לא טועה, הסדרה הישנה ביותר ששודרה בערוץ הייתה אנטונלה.
אכן אנטונלה הייתה הישנה ביותר, אבל זה דווקא נותן תקווה לגבי פנינה שחורה וזינגרה ששודרו אחריה. בעצם גם נאנו. ובכלל כשפרסמו את הערוץ הופיעו בו קטעים מנאנו ופנינה שחורה ולכן היה מפתיע שאנטונלה היא שחזרה ולא פנינה שחורה, וגם בפרומו החדש לערוץ יש קטע מפנינה שחורה. כך לזה עוד יש סיכוי. לטלנובלות ישנות של טלוויסה פחות. לגבי סלסטה הם אמרו במפורש שהקלטות התקלקלו ואין קלטת ברמה איכותית, אם כי זה גם לא ברור כי אנטונלה לא שודרה כמו יאגו ושאר הוינטג'ים עם התרגום הישן, אלא תורגמה מחדש עם כתוביות חדשות שכוללת את תרגום השיר.
לגבי סדרה ברזילאית הביאו שוב את הדרך להודו לויוה טלנובלות, מה שמראה שסביר להניח שיביאו את כל גלוריה פרז, גם את הלוחמת ואת הכוח לאהוב בהמשך ואולי גם את אמריקה. לגבי תסריטאים אחרים בינתיים לוינטג' חזרו רק טרה נוסטרה ושדרות ברזיל. בכל מקרה מה שהכי קרוב להסתיים בוינטג' זה עמק התשוקות ובגלל שהיא נשארת המשבצת החוזרת היחידה בערוץ, סביר להניח שתוחלף בחוזרת. אחרי שתולים נדע אם הערוץ ימשיך את המגמה של לטיניות במקום טורקיות ונראה שבמשבצות החדשות מה שהכי קרוב להסתיים זה חיים גנובים.
כמו כן, סביר להניח שבויוה טלנובלות במקום תשוקת הנצים 2 ונמלטות יהיו לטיניות מערוצים בתשלום ואולי יביאו עוד משהו מוינטג' כמו לה לולה, מונטה כריסטו או אפילו אקומודה שבשידור הראשון של בטי המכוערת בויוה הרגיל את אקודמודה לא שידרו אלא רק לאחר השידור הנוסף בויוה וינטג' או ימשיכו עם מסורת הפרימיום כי כי בשלב זה לויוה טלנובלות טורקיות לא יגיעו כך שאם וינטג' זה לטיניות. ומכיוון שטרה נוסטרה עדיין בספריית וי או די של ויוה וינטג' ואין תאריך הורדה, אז סביר להניח שלא תגיע לויוה טלנולבות בקרוב מה שמשאיר מויוה וינטנג' רק אקודמודה, לה לולה, מונטה כריסטו, מלאך ושטן שלא מזמן הסתיימה או שידור וינטג' שלישי שחוץ מבטי המכוערת זה יהיה שידור חמישי בערוצים. אה בעצם שכחתי את חיים שלי ששודרה בוינטג' רק פעם אחת וגם בשידור הראשון שודרה רק פעם אחת בערוץ ופעם שנייה רק באתר.