לראשונה מאז עליית ערוץ וינטג' טורקית תוחלף בלטינית

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא מחשיב את פטמגול שהוחלפה בעמק התשוקות כי זה שידור חוזר או בשפת הוינטג' חוזר לחוזר. אבל באופן מפתיע המחליפה של הצטלבות הטורקית היא מישהו צופה בך של טלמונדו. כן סדרת האיימה הזאת, שויוה עוד לפני הבאת הטורקיות בכלל טענו שהם לא יכולים לשדר אותה בשידור חוזר כי בגלל שמחזור השידורים שלהם הוא גם בבוקר, גם בצהריים, גם בערב וגם בלילה בשעות של הבוקר והצהריים ילדים נחשפים לתכנים האלה ואיימו לתבוע אותם, אז עכשיו בעידן של הממירים, הוי או די והנעילות הסדרה חוזרת לויוה וינטג'. למען ההגינות לאחר בקשות רבות בפייסבוק.

אם כי מצד שני זה עלול לעלות לנו בשידור חוזר של וינטג' טורקי במקום עמק התשוקות, אבל יש עוד 52 פרקים עד אז.

Hadar 169

Active member
אני לא מחשיב את פטמגול שהוחלפה בעמק התשוקות כי זה שידור חוזר או בשפת הוינטג' חוזר לחוזר. אבל באופן מפתיע המחליפה של הצטלבות הטורקית היא מישהו צופה בך של טלמונדו. כן סדרת האיימה הזאת, שויוה עוד לפני הבאת הטורקיות בכלל טענו שהם לא יכולים לשדר אותה בשידור חוזר כי בגלל שמחזור השידורים שלהם הוא גם בבוקר, גם בצהריים, גם בערב וגם בלילה בשעות של הבוקר והצהריים ילדים נחשפים לתכנים האלה ואיימו לתבוע אותם, אז עכשיו בעידן של הממירים, הוי או די והנעילות הסדרה חוזרת לויוה וינטג'. למען ההגינות לאחר בקשות רבות בפייסבוק.

אם כי מצד שני זה עלול לעלות לנו בשידור חוזר של וינטג' טורקי במקום עמק התשוקות, אבל יש עוד 52 פרקים עד אז.
אני זוכרת את הסדרה הזו חח באמת מפחידה🥶 אבל איזה יופי וינטג' לטיני חדש ועוד במקום משבצת טורקית זה באמת לא צפוי!(y)
אז בעצם נכון לעכשיו תהיה רק טורקית אחת בערוץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני זוכרת את הסדרה הזו חח באמת מפחידה🥶 אבל איזה יופי וינטג' לטיני חדש ועוד במקום משבצת טורקית זה באמת לא צפוי!(y)
אז בעצם נכון לעכשיו תהיה רק טורקית אחת בערוץ.
נכון לעכשיו רק טורקית אחת בכל ערוץ בתשלום והשאר בויוה איסטנבול.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מהמר שאו שבמקום עמק התשוקות יהיה שידור חוזר טורקי או שיחזירו את המשבצות של שני פרקים ברצף ב-16:40 או/ו משבצת סוף השבוע ולפחות אחת מהן יהיה שידור חוזר טורקי. אבל באמת מפתיע שגם ויוה טלנובלות כולו לטיני חוץ מאופרת סבון ספרדית ששייכת לשפה אך לא לז'אנר וגם בויוה פרימיום הכול לטיניות או ספרדיות ורק טורקית אחת. מעניין אם בעתיד יביא טורקיות ששודרו בויוה פרמיום לויוה איסטנבול.

Hadar 169

Active member
ויוה טלנובלות כולו לטיני חוץ מאופרת סבון ספרדית ששייכת לשפה אך לא לז'אנר
זו הייתה התקווה כשהם מיתגו מחדש את הערוצים(y)
הערוץ כמעט חזר לעצמו, אם רק הברזילאיות והמקסיקניות היו חוזרות לשם באופן מלא וללא תשלום.. אבל בהחלט יש שיפור:D

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Member

לא צפיתי בה אבל חרשתי את אחד השירים בה: El Cajon de Mis Recuerdos.
ובאופן כללי, התקווה הכי גדולה שלי מויוה וינטג' היא שידור שלוש הסדרות המקסיקניות התקופתיות (בעדיפות ל"אהבת אמת"). סדרה ברזילאית שטרם חזרה גם יהיה נחמד, אבל תלוי איזו (את "שדרות ברזיל" לא אהבתי).
נראה שויוה ויתרו על שידור סדרות ממש ישנות שאנשים ביקשו ועדיין מבקשים, כמו: נאנו, פנינה שחורה, סלסטה, זינגרה ועוד ועוד.
אם אני לא טועה, הסדרה הישנה ביותר ששודרה בערוץ הייתה אנטונלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ובאופן כללי, התקווה הכי גדולה שלי מויוה וינטג' היא שידור שלוש הסדרות המקסיקניות התקופתיות (בעדיפות ל"אהבת אמת"). סדרה ברזילאית שטרם חזרה גם יהיה נחמד, אבל תלוי איזו (את "שדרות ברזיל" לא אהבתי).
נראה שויוה ויתרו על שידור סדרות ממש ישנות שאנשים ביקשו ועדיין מבקשים, כמו: נאנו, פנינה שחורה, סלסטה, זינגרה ועוד ועוד.
אכן אנטונלה הייתה הישנה ביותר, אבל זה דווקא נותן תקווה לגבי פנינה שחורה וזינגרה ששודרו אחריה. בעצם גם נאנו. ובכלל כשפרסמו את הערוץ הופיעו בו קטעים מנאנו ופנינה שחורה ולכן היה מפתיע שאנטונלה היא שחזרה ולא פנינה שחורה, וגם בפרומו החדש לערוץ יש קטע מפנינה שחורה. כך לזה עוד יש סיכוי. לטלנובלות ישנות של טלוויסה פחות. לגבי סלסטה הם אמרו במפורש שהקלטות התקלקלו ואין קלטת ברמה איכותית, אם כי זה גם לא ברור כי אנטונלה לא שודרה כמו יאגו ושאר הוינטג'ים עם התרגום הישן, אלא תורגמה מחדש עם כתוביות חדשות שכוללת את תרגום השיר.

לגבי סדרה ברזילאית הביאו שוב את הדרך להודו לויוה טלנובלות, מה שמראה שסביר להניח שיביאו את כל גלוריה פרז, גם את הלוחמת ואת הכוח לאהוב בהמשך ואולי גם את אמריקה. לגבי תסריטאים אחרים בינתיים לוינטג' חזרו רק טרה נוסטרה ושדרות ברזיל. בכל מקרה מה שהכי קרוב להסתיים בוינטג' זה עמק התשוקות ובגלל שהיא נשארת המשבצת החוזרת היחידה בערוץ, סביר להניח שתוחלף בחוזרת. אחרי שתולים נדע אם הערוץ ימשיך את המגמה של לטיניות במקום טורקיות ונראה שבמשבצות החדשות מה שהכי קרוב להסתיים זה חיים גנובים.

כמו כן, סביר להניח שבויוה טלנובלות במקום תשוקת הנצים 2 ונמלטות יהיו לטיניות מערוצים בתשלום ואולי יביאו עוד משהו מוינטג' כמו לה לולה, מונטה כריסטו או אפילו אקומודה שבשידור הראשון של בטי המכוערת בויוה הרגיל את אקודמודה לא שידרו אלא רק לאחר השידור הנוסף בויוה וינטג' או ימשיכו עם מסורת הפרימיום כי כי בשלב זה לויוה טלנובלות טורקיות לא יגיעו כך שאם וינטג' זה לטיניות. ומכיוון שטרה נוסטרה עדיין בספריית וי או די של ויוה וינטג' ואין תאריך הורדה, אז סביר להניח שלא תגיע לויוה טלנולבות בקרוב מה שמשאיר מויוה וינטנג' רק אקודמודה, לה לולה, מונטה כריסטו, מלאך ושטן שלא מזמן הסתיימה או שידור וינטג' שלישי שחוץ מבטי המכוערת זה יהיה שידור חמישי בערוצים. אה בעצם שכחתי את חיים שלי ששודרה בוינטג' רק פעם אחת וגם בשידור הראשון שודרה רק פעם אחת בערוץ ופעם שנייה רק באתר.

Hadar 169

Active member
ומכיוון שטרה נוסטרה עדיין בספריית וי או די של ויוה וינטג' ואין תאריך הורדה, אז סביר להניח שלא תגיע לויוה טלנולבות בקרוב
אני זוכרת שהיא שודרה בוינטג' אחרי שהדרך להודו הסתיימה אז מי יודע אולי גם פה טרה נוסטרה תגיע אחריה|מאוהב|עד אז יש זמן ככה שאולי בהמשך היא כן תרד מהספרייה של הוינטג' ואז זה יכול לרמז.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני זוכרת שהיא שודרה בוינטג' אחרי שהדרך להודו הסתיימה אז מי יודע אולי גם פה טרה נוסטרה תגיע אחריה|מאוהב|עד אז יש זמן ככה שאולי בהמשך היא כן תרד מהספרייה של הוינטג' ואז זה יכול לרמז.
אכן החיים יפים הייתה בספריית ויוה של פרטנר, סלקום ויס כמחווה למלחמה שפרצה בשבעה באוקטובר יחד עם רוסיו מספריים, מחפשים את פרידה והמזל של לולי, ובדיוק אחרי שהחיים יפים ירדה היה פרומו שלה שהיא מחליפה את מלכת הקצפת בויוה (עדיין לא מיתגו את הערוצים) וכמובן שאז היא גם חזרה לספרייה. כך שבהחלט סביר. למרות שהיה משחק עם המשבצות שכן עמק התשוקות לא החליפה את יאגו לא החליפה את כישוף בסיבוב השני/רביעי וחזרה לפני שכישוף הסתיימה, עמק התשוקות לא החליפה את יאגו וחזרה לפני שיאגו הסתיימה וגם הדרך להודו לא החליפה את עמק התשוקות וחזרה לפני שעמק התשוקות הסתיימה. אבל אם עד עכשיו היא בספרייה של וינטג' ולפני שבועיים ויוה אפילו המליצו עליה ושאלתי אם הם יכולים לעזור לתכנן את הצפייה ולהודיע מתי היא צפויה לרדת והם ענו שאין צפי להורדה בינתיים, אז כמעט אין סיכוי שתרד לפני שהדרך להודו תסתיים. והיא בטח לא תהיה בשתי ספריות אחת בחינם ואחת בתשלום במקביל. מה גם שנראה שויוה פרימיום מצטרף לויוה לפני כולם ובויוה טלנובלות יש עדיפות לשידורים חוזרים מויוה פרימיום מאשר לויוה וינטג' או לויוה עצמו כמו המועדפת.

Hadar 169

Active member
גם אצלי עדיפות לאהבת אמת(y)כי דווקא אותה לא יצא לי לראות, אבל ויוה עדיין בנתק מטלויסה😕
לגבי שדרות ברזיל דווקא יחסית למשבצת של תשע אותה כן אהבתי, אני זוכרת שהיו בה גם קטעים מותחים אבל בין היתר גם קטעים קלילים ואפילו די מצחיקים. גם המשחק של אדריאנה אסטבס ודבורה פלבלה היה ממש טוב.

NivB2712001

New member
סוף סוף מחזירים את זה, אין אושר כזה! סדרה שבהחלט מגיע לה שידור שני, אחרי כל כך הרבה זמן (2010)
הלוואי שויוה ילכו עוד שנתיים אחורה עם טלמונדו ויחזירו גם את "זהות אבודה" (EL ROSTRO DE ANALIA)

evglev1

Well-known member
מנהל
סוף סוף מחזירים את זה, אין אושר כזה! סדרה שבהחלט מגיע לה שידור שני, אחרי כל כך הרבה זמן (2010)
הלוואי שויוה ילכו עוד שנתיים אחורה עם טלמונדו ויחזירו גם את "זהות אבודה" (EL ROSTRO DE ANALIA)
מאוד מקווה כי זאת הייתה הסדרה הכי מבוקשת, והועלתה השערה שלא שודרה פעם שנייה בגלל תביעה על זכויות יוצרים.

Hadar 169

Active member
זה לא היה 2011 כשמישהו צופה בך שודרה פה? וואי באמת ישנה|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
כן הם ישנות למרות שכשהמשבצות היו בויוה הרגיל זה היה רק מהתחום של 1990-2010 עם הערוץ הם גלשו גם לתקופות מאוחרות יותר. אגב 2011 היא גם השנה באה הגיעו הטורקיות והטלנובלה שודרה אחרי הטורקית הראשונה מנקשה וחליל ששודרה ב-20:50 ומישהו צופה בך ב-21:40.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוינטג' באמת נהיה ישן שמתי לב כמה הסמל של גלובו בדרך להודו ובשדרות ברזיל שונה מהסמל של גלובו בנמלטות. גם הדרך להודו היא בכלל מ-2009. שדרות ברזיל זה גם בערך מ-2011 וחיים גנובים בכלל מ-2008 לדעתי. כך שגם בוינטג' הביאו את הישן ללטיניות וגם הדרך להודו מוינטג' היא ישנה מאוד. זאת לעומת שתולים הטורקית ששודרה בשידור החוזר שלה עוד בתקופת הקורונה כלומר עברו רק 4 שנים מהשידור האחרון.

למעלה