לראות את מי שנוסע להוואי |

מצב
הנושא נעול.
לראות את מי שנוסע להוואי | ../images/Emo47.gif

נשארו פיינליסטים בודדים שיש להם סיכוי לזכות בחופשה חלומית בהוואי. היום בבלוגTV- בשעה 20:00 קמילה מארחת את המועמדים המובילים בתחרות "המירוץ להוואי". כולם מוזמנים.
וחדש בתפוז
מהיום אפשר לראות עם מי מדברים בצ'אט. צ'אט מצלמות חדש עלה בפורומים, המאפשר צפייה בו זמנית בארבע מצלמות שונות. מהיום ניתן לראות עם מי מדברים, גם בפורום. השירות עלה בצ'אטים בפורומים בלבד, ולא ניתן להגיע אליו דרך הצ'אט הרגיל.

יש לי וירוס../images/Emo122.gif זקוקה ל../images/Emo184.gif

נשארו פיינליסטים בודדים שיש להם סיכוי לזכות בחופשה חלומית בהוואי. היום בבלוגTV- בשעה 20:00 קמילה מארחת את המועמדים המובילים בתחרות "המירוץ להוואי". כולם מוזמנים.
וחדש בתפוז
מהיום אפשר לראות עם מי מדברים בצ'אט. צ'אט מצלמות חדש עלה בפורומים, המאפשר צפייה בו זמנית בארבע מצלמות שונות. מהיום ניתן לראות עם מי מדברים, גם בפורום. השירות עלה בצ'אטים בפורומים בלבד, ולא ניתן להגיע אליו דרך הצ'אט הרגיל.
יש לי וירוס
זקוקה ל

לא אהיה כאן יום יומיים אולי שלושה
זקוקה ל
. ניצלשתי על ההודעה של תפוז כדי לא לפתוחח שרשור חדש.

ארזS

New member
למה לא השתמשת באנטי וירוס ?

יש לי וירוס
זקוקה ל

לא אהיה כאן יום יומיים אולי שלושה
זקוקה ל
. ניצלשתי על ההודעה של תפוז כדי לא לפתוחח שרשור חדש.
למה לא השתמשת באנטי וירוס ?
כשהייתי חולה לאחרונה באיזה וירוס שאלתי את הרופא שלי למה האנטי וירוס של המחשב לא מצליח לחסום גם את הוירוסים שאנחנו חוטפים
רפואה שלמה והחלמה מהירה.

יצחקA

New member
היום בעתון "זמן תל אביב" מופיע בעמ'

וחדש בתפוז
היום בעתון "זמן תל אביב" מופיע בעמ'
31 תמונה של אוטובוס קו 140 של דן ליד הסבר הקו. האוטובוס נראה חדש ונראה שגם לוחית הרישוי מוסתרת או עוד לא הורכבה. מקדימה ובצד מופי מס' הקו. השילוט ברור מאד אך לפי דעתי מדובר בהשתלה ע"י מחשב. האם מדובר באוטובוס חדש?

מצב
הנושא נעול.
למעלה