לקרן היקרה-זוגיות

לינס13

New member
לקרן היקרה-זוגיות

היי קרן, העתקתי לפה את ההתכתבות האחרונה שהייתה לנו, שמעתי בעצתך, יצאתי פה ושם עם כמה אנשים, היה לי רק קשר אחדבכל התקופה הזו של חודש (אם בכלל אפשר לקרוא לזה קשר...) .... גיל 22-23 זה בדיוק הגיל שלי כרגע, אני לא יודעת מה לעשות מבחינת איפה למצוא אותו, איפה לחפש? מה לעשות בכדי להכיר אותו? נמאס לי מאתרי היכרויות יש שם כ"כ הרבה זבל... נמאס לי להיפגע כל הזמן, אבל מצד שני אני כ"כ רוצה שתהיה לי סוף סוף זוגיות, מגיע לי, יש לי הרבה מה לתת, אבל למה? למה זה לא קורה?? בקיצור מה עלי לעשות בכדי שזה יקרה? או שפשוט לא לעשות כלום וזה ייפול עלי? זה כל כך מתסכל
זוגיות לינס13 << ההודעה הנוכחית 11/01/09 03:16 היי קרן, לפני כשנה כששאלתי אותך על זוגיות רצינית בחיי אמרת לי שסביבות גיל 22-23, שמי אירינה 7.3.88, בעוד חודשיים אהיה בת 21. האם עלי להתנזר מזוגיות למשך שנה עד יום הולדת הבא שלי? כי ממילא בני הזוג שאכיר לא יהיו רציניים? למרות שאני מאוד רוצה חבר? או שיכול להיות שאכיר גם מישהו רציני השנה? תודה מסר למחבר/תשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS • היי לינס , קרן ברמן 14/01/09 20:29 אני לא דיברתי על התנזרות או על צורך להתנזר , צייינתי עובדה מסויימת , את יכולה כבר עכשיו להכיר בחור ולנהל איתו קשר שיכול להחזיק מספר חודשים - שנה , מה רע בכך ? מכל קשר את לומדת ומכל בן זוג את מבינה יותר לעומק מה את באמת מחפשת במערכת יחסים החכם הוא בעל הניסיון - לא אמרתי לשבת בבית ולא להכיר אנשים כי ממילא זה לא לחתונה ... איך תדעי מה את באמת רוצה אם לא תחווי ותנסי ? גם מערכת של כמה חודשים יכולה להיות מאוד רצינית , רצינות איננה פונקציה של זמן ! בקיצור - לא לשבת בבית אלא לחוות ולהתנסות תהיי פתוחה ותאפשרי לעצמך לנהל את כל סוגי הקשרים כך תביני ותדעי מה את רוצה . בהצלחה,קרן מעבירה קורסי נומרולוגיה ע"פ הראיה הקבלית בשיטה ייחודית ואישית . מנהלת פורום נומרולוגיה - בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=17 אתר הבית שלי : http://www.numerologia.co.il/index.htm מסר למחבר/תהוסף כחברשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS • לקרן לינס13 14/01/09 20:57 כן, אבל אני מאוד רגישה ואני מפחדת להיקשר לבנאדם ואז להיפגע אם פתאום הוא לא ירצה להמשיך בקשר... אבל אם את אומרת....אז אני אנסה.. האם את יכולה לראות מתי בקרוב יהיה מישהו? אירינה 7.3.88 מסר למחבר/תשליחה באימיילשליחה באימייל חיצוניהדפסהקישור להודעהRSS • יש פוטנציאל השנה להיכרויות קרן ברמן 18/01/09 11:31 אני לא בודקת קשרים מזמדנים ולכן לא נותנת לכך התייחסות רחבה בברכה,קרן

שלום לך

ראשית אין צורך להעלות את כל ההתכתבות שלנו , פשוט תשאלי שאלה ותצייני תאריך לידה . את היום בת 22 ולמעשה את בת 22 ושלושה חודשים בדיוק ! אם תקראי שוב את תשובתי תשימי לב שציינתי ת גלאי 22-23 וזה אומר , כל שנת 22 וכל שנת 23 את מאוד לחוצה ואת סתם מפתחת חרדות ולחץ ומחשבות על הנושא הזה . את לא "צריכה " לחפש את הזוגיות והדבר היחידי שאת יכולה לעשות בכדי שתהיה לך זוגיות זה פשוט לזרום ולצאת מהלחץ ומהפחדים . אין שום סיבה למה זה קורה - מעבר לעובדה שיש מה שמופיע לך בגורל . העובדה שאת לא מבינה למה זה ככה צריכה להוביל אותך למחשבות אחרות , יותר חיוביות הכל לטובה ובעצם לטובתך . לך יש קושי בביטוי אישי ואת לא ממש טובה בדיבור אישי רגשי אחד לאחד ולרוב יש חרדת נטישה ולכן טוב שעדיין אין זוגיות וזה הזמן להשקיע בעצמך וללמוד להתפתח ולהכיר מה באת באמת רוצה ומי את בבברכה,קרן

לינס13

New member
תודה!!!

את צודקת, באמת יש לי חרדת נטישה כי בעבר כבר זרקו אותי... אנסה ליישם את מה שאת אומרת. אעדכן אותך בהתפתחויות. תודה רבה!

למעלה