לקראת פשרה ברפורמה המשפטית?

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

deltaZer0

Well-known member
1784848733587.png

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member

deltaZer0

Well-known member
1784849232616.png

פספסתם את הרכבת עוד לפני 10-15 שנים!

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1784849388156.png

deltaZer0

Well-known member
1784850336696.png

הצדיק צודק: 120 האימפוטנטים הישראלים שבחרתם לעצמכם -- ב-4 שנים האחרונות -- עלו לכם ועוד יעלו לכם(ל-7 דורות קדימה) הון תועפות, כמו-כן הם כולם ביחד ביצעו, האם במישרין ואם בעקיפין, את ההשמדה המוחלטת של ארץ חלב ודבש שאבות המייסדים, שבאו מאימפריה הרוסית ושרידיה עוד בתחילת מאה ה-XX, שיסדו ובנו את הארץ המיוחלת הזאת ליהודי אירופה ושאר העולם -- הארץ הזאת נהרסה והושמדה לחלוטין ע"י הממשלה האחרונה של נתניהו שבחר לעצמו בפינצטת נוסח נובמבר 2022, על-מנת להינצל מהסורגים הלוהטים.

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1784851208202.png

1784851241432.png

1784851271273.png

1784851319334.png

1784855441145.png

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member

לא!
לראות פעם אחת את הווידאו לא מספיק!

1784851948056.png

תראו אותו עוד פעם!

1784851971766.png

טיפשונת הנחמדה, אל תקשיבי לג'ינג'י הזה(כול הג'ינג'ים מעוותים אמת לטובתם בלבד :D) --
תארזי את המזוודות בצורה המסודרת יחד עם הורייך ותעזבו מהר לחוץ לארץ עם כרטיס לכיוון אחד!

עובדים עלייך בעינייך היפות!

הרי, מי יעשה בשבילך את המהפך הקוסמי והאוטופיסטי שהג'ינג'י הנ"ל מספר לך עליו בווידאו, תוך חצי-שנה/שנה וללא מלחמת האזרחים???
המגזר הערבי שמהווה רק היום יותר מ-20% מאוכלוסיית ישראל שהג'ינג'י לא נזכר בו בסיפוריו 1000 לילה ולילה???

(הרי, לא נותר לך יותר זמן בשביל ניסויי ההפיכות הגורליות כמו הפרדת דת מהמדינה וכינון חוקה בישראל -- ההפיכות אמורות להימשך כ-2-3 דורות קדימה במקרה של הצלחתן -- והיופי שלך יתבזבז לחינם בישראל, את תהיה בת 70 כאשר אולי-אולי-אולי ישתנה בישראל משהו לטובתך ולטובת שאיפותייך -- ואף אחד לא יכול להבטיח זאת בשבילך, שזה בכלל יקרה בישראל ב-100 שנים הקרובות!)

1784858901721.png

אז, מי יעשה בשבילך את המהפכה הגורלית הזאת ממש "מחר"???
המגזר הערבי???
:p:p:p

הגינג'י הנ"ל בעצמו ואשתו הדוממת כבר שנתיים??? -- החכ"ית שקיבלה כול חודש בחודשו 60000 מהמיסים של הורייך ושלא עשתה חצי-כלום מעשי בתמורה למיסים האלה???
כמו-כן, אשתו ישבה בכנסת 4 שנים האחרונות(לא רק!) השלמות הגורליות -- מה היא השיגה בשבילך בכלל ובשביל הורייך המשלמי המיסים העיקריים הישראליים???

(חוץ מכך שבזבזה לגמרי את כספי המיסים של הורייך)

1784853657366.png
טיפשונת, אל תאמיני לקרקס הפוליטי הישראלי, תאמיני לדברי האיש הזה(כול מה שהוא משמיע ייעשה בישראל בדיוק לפי חששותייך) -- תדאגי לעצמך ובעצמך,-- תהגרי לחו"ל אך בצורה המסודרת והקפדנית, שם יהיה לך עתיד ראוי הרבה-הרבה-הרבה יותר מישראל עם העניינים היפות המערביות כמו אצלך!
:love:
(כבר לא נדבר על סכנת החיים מהמלחמות ועל יוקר המחייה הישראליים)

1784860335016.png

1784860204715.png

קבצים מצורפים

• 1784858724388.png
    1784858724388.png
    KB 277.1 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1784855641649.png

ה-SOPRANO'S הישראליים
:love::love::love:

ביטחון האישי בישראל המודרנית???
-- לא, לא שמענו על זה...

מישהו מכם ניסה בכלל להעיר ב-4 שנים האחרונות את שר הביטחון הלאומי שלכם מהתרדמת הלטרגית שלו???
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

1784861783626.png

ה-FBI, הישראלים, אתם קולטים, -- המשטרה של בנגביר מבקשים סיוע מה-FBI!

חישבו לכם רק לרגע אחד...
כמה מהכסף הנ"ל כבר הוחדר והולבן באמצעות כור ההיתוך הישראלי(הון שחור-->שלטון) והכנסת שלכם עצמה...
:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member

מה זה המושג הזה -- "לא בכוונה תחילה"?

מר' טאוב, הודות לקוצר הראיה שלך, עשית עבודה מדהימה, למרות כוונה תחילה ההפוכה לחלוטין!

מר' טאוב חשף מקרוב, תחת זכוכית המגדלת ופירק לגורמים האטומיים(יש לציין, כי זה לה היה קשה במיוחד, כי היצור התגלה כזוחל הפרימיטיבי והתפרק בעצמו :)) את הרכיבים וחומרי האישיות של היצור הישראלי הזה -- המוזר ביותר לרוב האשכנזים החילוניים, המשכילים, המתורבתים והמחונכים בצורה האירופאית -- שממש מפחדים ממנו ומהבני שלומו פחד אלוהים(ובצדק!!!).

מר' טאוב, עשית עבודת קודש!

כעת, במקום להסביר ולנסות להמחיש מילולית, מהו העתיד הקרוב שמחכה לישראל המודרנית והעכשווית הודות לציבור ההמוני של הכלומניקים המתרבים בישראל המודרנית והעכשווית במהירות מאך 3, המיוצג בצורה המופלאה ביותר ע"י הדמות הישראלית הנ"ל,-- ולמה חייבים להגר מכאן בלי להסס!
לא צריכים יותר לבעבע את האוויר -- פשוט יכולים להראות את הריאיון הזה שקיימת, מר' טאוב.
שאפו ענק!!!

כול מתלבט ומבין את הנושא הגורלי בשבילו ובשביל משפחתו, אמור מידית להבין, למה הוא חייב דחוף להחליט ולבצע,-- פשוט להגר מישראל, אם הוא מעוניין להציל את גורלם של ילדיו, של משפחתו ושל עצמו.

כי
האיש הזה ובני שלומו יחכו לכוווולם בכול פינה ופינה בישראל.

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member

deltaZer0

Well-known member
1784929662630.png

מה היהודים עושים ליהודים במדינת היהודים...

איזה שמות משפחה יש למעורבים ברצח ומסביב לו!

ממש צדיקים ישראליים הצעירים:

אגם צרפי

דודי קרן

תהילה חוטה

שילת חוטה

אביאור ששון

אבל, מה זאת האפליה הזו, איפה האשכנזים פה בתמונה???​

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::love::love::love:

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member

כותבת אם של נער, עולה חדשה מרוסיה, דוברת רוסית:

"כל הזמן אומרים לנו שילדים בישראל הם הדבר היקר ביותר. שהמדינה מגינה עליהם, שבטיחות הילדים היא בראש סדר העדיפויות. אנחנו רוצים להאמין בזה. אנחנו באמת מאמינים.

אבל כשטרגדיה פוגעת במשפחה שלך, אתה מתחיל להבין שמילים יפות ומציאות רחוקות מלהיות תמיד זהות.
ב-20 ביולי, בני הקטין הותקף על ידי גבר בוגר בעיר נהריה.

תודה לאל, ילדי לא נפצע קשה. נלקחנו לבית החולים עם חשד לזעזוע מוח, אבל למרבה המזל, האבחנה הייתה שלילית.
אבל אז הבנתי משהו מפחיד.

עד שילד מוכה כמעט למוות, עד שיש פציעות חמורות נראות לעין, זה מרגיש כאילו המילים שלו הן רק מילים כנגד מילים של אדם אחר. והאדם המותקף צריך גם להוכיח שהתקיפה אכן התרחשה. האם זה נורמלי?

באותו ערב התקשרתי למשטרה. איש לא הגיע למקום. למחרת, איש לא יצר איתנו קשר. איש לא התקשר. איש לא חקר את בני או את חברו לכיתה שהיה איתו. איש לא ניסה לזהות את האדם שפגע בילד. באופן טבעי, פנינו למשטרה. בזמן הגשת הדיווח, יכולנו לספק רק את הרחוב, מספר הבית והחלון שממנו האיש צעק לראשונה עלבונות על הילדים, ואז יצא החוצה ותקף את בני.

ואתם יודעים מה קרה אחר כך? תוך יום אחד בלבד, זיהיתי באופן עצמאי את התוקף והעברתי באופן אישי את כל המידע שלו למשטרה. אתם אולי תוהים מדוע עשיתי זאת? זה פשוט - למחרת, התיק רשום כסגור באתר. הייתי המום. במקום לקחת את הילד בן ה-14 ביד, לבקש ממנו להצביע על חלון התוקף ולבקש ממנו לזהות אותו, היה קל יותר למשטרה לכתוב, "זהותו של התוקף לא נקבעה ואין מספיק ראיות?!" זו הסיבה שפניתי למשטרה וביקשתי מהם להבהיר אילו פעולות חקירה ננקטו, מי קיבל את ההחלטה לסגור את התיק (אם החלטה כזו אכן התקבלה), את הבסיס להחלטה זו, ומדוע, למרות המידע שסיפקתי על זהותו של התוקף, עלו שאלות בנוגע לזהותו ולהוכחת אשמתו!

ואני לא עוצרת שם.

אני רוצה למשוך כמה שיותר תשומת לב לסיפור הזה, ולא מתוך נקמה! כאם, כאדם רגיל, אני פשוט רוצה שכל תושב בעיר שלנו יחשוב על זה. כי היום זה קרה לבן שלי. ומחר, את, ילדיך או יקירייך עלולים להפוך לקורבן של תקיפה.

אני רוצה שכולם יחשבו על ההשלכות של חוסר מעש. כי אם האדם שביצע את התקיפה לא יישא באחריות על פי החוק, הם עלולים לפתח תחושה של חסינות מעונש. תחושה שהחוק קיים רק על הנייר. שאם אין צילומי מצלמה או ראיות ברורות אחרות, אפשר להרים יד על מישהו ושום דבר לא יקרה. זה מסוכן לא רק למשפחתי. זה מסוכן לכולנו. כי תחושת חסינות מולידה עוד מעשים כאלה.

אני לא דורשת שום דבר יוצא דופן; אני פשוט רוצה שכולם יעשו את עבודתם. אני רוצה שאלה שחייבים להגן על אנשים באמת יגנו עליהם. אני רוצה שאלה שחייבים לחקור פשעים באמת יחקרו אותם. אני רוצה שאלה שחייבים למצוא את העבריינים באמת ימצאו אותם.

אני רוצה להרגיש מוגן במקום בו אני גר, לא במה שקורה בפועל - כאשר, לאחר תקיפה של ילד, הורים נותרים לבד עם חוסר המזל שלהם וצריכים לחפש את התוקף בעצמם, לאסוף מידע ולדחוף לכל התקדמות בתיק...

אני רוצה שתיאוריי יהיו יותר מסתם נייר, אלא מדריך לפעולה. כי כאשר כולם עושים את עבודתם בכנות, הורים יכולים להיות רגועים לגבי ילדיהם.

תודה."

================================
מדינת ישראל.
מדינת יהודים.

20 ליולי שנת 2026

++++++++++++++++++++++++++++++++

פרבולה1, לטיפולך!
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member

לא!
לראות פעם אחת את הווידאו לא מספיק!

1785022165488.png

תראו אותו עוד פעם!

1785022206040.png

טיפשונת הנחמדה, אל תקשיבי לג'ינג'י הזה(כול הג'ינג'ים מעוותים אמת לטובתם בלבד :D) --
תארזי את המזוודות בצורה המסודרת יחד עם הורייך ותעזבו מהר לחוץ לארץ עם כרטיס לכיוון אחד!

עובדים עלייך בעינייך היפות!
הרי, מי יעשה בשבילך את המהפך הקוסמי והאוטופיסטי שהג'ינג'י הנ"ל מספר לך עליו בווידאו, תוך חצי-שנה/שנה וללא מלחמת האזרחים???
המגזר הערבי שמהווה רק היום יותר מ-20% מאוכלוסיית ישראל שהג'ינג'י לא נזכר בו בסיפוריו 1000 לילה ולילה???
(הרי, לא נותר לך יותר זמן בשביל ניסויי ההפיכות הגורליות כמו הפרדת דת מהמדינה וכינון חוקה בישראל -- ההפיכות אמורות להימשך כ-2-3 דורות קדימה במקרה של הצלחתן -- והיופי שלך יתבזבז לחינם בישראל, את תהיה בת 70 כאשר אולי-אולי-אולי ישתנה בישראל משהו לטובתך ולטובת שאיפותייך -- ואף אחד לא יכול להבטיח זאת בשבילך, שזה בכלל יקרה בישראל ב-100 שנים הקרובות!)

1785022058019.png

אז, מי יעשה בשבילך את המהפכה הגורלית הזאת ממש "מחר"???
המגזר הערבי???
:p:p:p

הגינג'י הנ"ל בעצמו ואשתו הדוממת כבר שנתיים??? -- החכ"ית שקיבלה כול חודש בחודשו 60000 מהמיסים של הורייך ושלא עשתה חצי-כלום מעשי בתמורה למיסים האלה???
כמו-כן, אשתו ישבה בכנסת 4 שנים האחרונות(לא רק!) השלמות הגורליות -- מה היא השיגה בשבילך בכלל ובשביל הורייך המשלמי המיסים העיקריים הישראליים???
(חוץ מכך שבזבזה לגמרי את כספי המיסים של הורייך)

1785021939942.png
טיפשונת, אל תאמיני לקרקס הפוליטי הישראלי, תאמיני לדברי האיש הזה(כול מה שהוא משמיע ייעשה בישראל בדיוק לפי חששותייך) -- תדאגי לעצמך ובעצמך,-- תהגרי לחו"ל אך בצורה המסודרת והקפדנית, שם יהיה לך עתיד ראוי הרבה-הרבה-הרבה יותר מישראל עם העניינים היפות המערביות כמו אצלך!
:love:
(כבר לא נדבר על סכנת החיים מהמלחמות ועל יוקר המחייה הישראליים)

1785021812044.png

1785021893127.png

קבצים מצורפים

• 1785022031612.png
    1785022031612.png
    KB 277.1 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1785114875260.png
1785114905755.png

יהודים החכמים, המשכילים, המתורבתים ומחונכים באופן המערבי והחילוניים!

אל תכניסו את הראש הבריא שלכם למיטה החולנית הישראלית -- תהגרו לחוץ לארץ, תצילו את עצמכם, את ילדכם ואת משפחותיכם!

אל תבזבזו את כספיכם על יוקר מחייה הישראלי הבלתי-מתקבלת על הדעת בכול מדינה הנורמטיבית בחו"ל!

אל תבזבזו את חייכם והמיסים שלכם על המימון הבזוי ובלתי-פוסק של מטורפים המשיחיסטים-הכהניסטים, על גנבים המושחתים הליכודיסיים ועל הבור האדיר הישראלי וללא תחתית שלא משלם מיסים ושאינו מתכוון לעולם לשלם את המיסים -- שטמון במגזר החרדי, במגזר הערבי ובמגזר של הכלומניקים הישראליים למיניהם שמתרבים כמו זבובים בפחי אשפה בחודש אוגוסט בישראל תחת השמש הישראלית האכזרית ושורפת הכול...

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
מצאתי אצלכם בפורומים...

"איך הילד שרד 27 שעות בלי אוכל ומים?
לד קטן בן 4 לא יכול לשרוד 27 שעות רצוף בלי אוכל ומים בעומס חום
קיצוני בחוף אשקלון על גבול הנגב.
תסריט סביר-הילד נחטף בידי עבריין ,קיבל אוכל ומים מהחוטף,אחרי יממה,החוטף נבהל
מכל המהומה ,וזרק את הילד בשיחים...."

"אני הייתי בחיפושים אין מצב הילד שרד את ההליכה הזו ונוד שינה ועוד יום שטוף שמש ככה בקלות. השמועה אומרת חטפו אותו והחזירו כשראו שעושה המון רעש "

"הסיפור פשוט לא הגיוני נתנו לו סם לשתות הוא נרדם והוא לא ייזכור כלום!!!"

"הוא נעלם כביכול בחוף חולי, הקרקע הכי נוחה לגישוש. כל גשש מתחיל יכול היה להתחקות אחרי המסלול שלו. כשהאסירים ברחו מכלא שאטה, גששים היו אלה שמצאו אותם. לא ברור למה השב"כ היה צריך להתערב עם כל הטכנולוגיה שלו, לפני שפנו לגששים שימצאו אותו."

"איפה כלבי גישוש בתמונה? היו מוצאים את הילד מייד"

"מה שבטוח שלעולם לא נדע את האמת... יש להניח שיסתירו את זה מעייני הציבור אז רק להודות שב"ה הוחזר להוריו בריא ושלם!!! "

"תמשיכו כרגיל לטייח ולספר סיפורי מעשיות. אתם טובים בדוחות ותו לא."

"בטוח היה משהו שלקח אותו וכנראה פחד ועזב אותו לא הגיוני יש כאן חטיפה וזה בטוח"

"הצגה גדולה וביום של מציאה, מזל שהחוטפים השיבו אותו יודעים וראו מי האבא"

"האב מתעסק בארגוני פשיעה מאורגנת וזה ברור שיש פה סיפור איתם "

"אנחנו מאמינים למשטרה, כל מה שהיא אומרת זה אמת." 😂🤣😂🤣🍌🍌🍌

ביטחון האישי בישראל דגם שנת 2026...

הפרבולה1

Well-known member
מצאתי אצלכם בפורומים...

"איך הילד שרד 27 שעות בלי אוכל ומים?
לד קטן בן 4 לא יכול לשרוד 27 שעות רצוף בלי אוכל ומים בעומס חום
קיצוני בחוף אשקלון על גבול הנגב.
תסריט סביר-הילד נחטף בידי עבריין ,קיבל אוכל ומים מהחוטף,אחרי יממה,החוטף נבהל
מכל המהומה ,וזרק את הילד בשיחים...."

"אני הייתי בחיפושים אין מצב הילד שרד את ההליכה הזו ונוד שינה ועוד יום שטוף שמש ככה בקלות. השמועה אומרת חטפו אותו והחזירו כשראו שעושה המון רעש "

"הסיפור פשוט לא הגיוני נתנו לו סם לשתות הוא נרדם והוא לא ייזכור כלום!!!"

"הוא נעלם כביכול בחוף חולי, הקרקע הכי נוחה לגישוש. כל גשש מתחיל יכול היה להתחקות אחרי המסלול שלו. כשהאסירים ברחו מכלא שאטה, גששים היו אלה שמצאו אותם. לא ברור למה השב"כ היה צריך להתערב עם כל הטכנולוגיה שלו, לפני שפנו לגששים שימצאו אותו."

"איפה כלבי גישוש בתמונה? היו מוצאים את הילד מייד"

"מה שבטוח שלעולם לא נדע את האמת... יש להניח שיסתירו את זה מעייני הציבור אז רק להודות שב"ה הוחזר להוריו בריא ושלם!!! "

"תמשיכו כרגיל לטייח ולספר סיפורי מעשיות. אתם טובים בדוחות ותו לא."

"בטוח היה משהו שלקח אותו וכנראה פחד ועזב אותו לא הגיוני יש כאן חטיפה וזה בטוח"

"הצגה גדולה וביום של מציאה, מזל שהחוטפים השיבו אותו יודעים וראו מי האבא"

"האב מתעסק בארגוני פשיעה מאורגנת וזה ברור שיש פה סיפור איתם "

"אנחנו מאמינים למשטרה, כל מה שהיא אומרת זה אמת." 😂🤣😂🤣🍌🍌🍌

ביטחון האישי בישראל דגם שנת 2026...

deltaZer0

Well-known member
1785393348296.png

למעלה