לקראת יום הדין הממשמש ובא

לקראת יום הדין הממשמש ובא

בכמה עבירות אחטא ועל מה מהם אענש אם אבצע את העבירות כדלהלן: אשכב עם חזיר(זכר) ביום כיפור מתחת לדוש , על ידי עדי מזהב ולרגלי סנדל עור את גפי תמשח מאסז'יסטית (נוכריה אלא מה) בשמן, תוך כדי האקט אנגוס בגבינת עכו"ם ובטרם אבלע אנגוס חיש מהר מבשר החזיר בעודנו חי. כמה עבירות ביצעתי במעשי זה?? והאם חל האמור "קים ליה מדרבה מינה" העונים נכונה יזכו בכרטיס כניסה חד פעמי לגהינום (בהצגת חוגר או כרטיס אשראי של CAL, לא כולל סופי שבוע)

משה אמת

New member
אני לא יודע אם...

משה רבינו ואלוהים כשכתבו את כל מה שעשית תכננו גם לעשות את זה במסגרת של כפל מבצעים נראה לי שתשלם על כל אחד בנפרד

לדעתי..

מבחינה הלכתית גרידא.. ייתכן שלא יתייחסו אליך בכלל, הרי כבר קדם לך אדם בשם טיטוס שבעל זונה על הפרוכת מול קודש הקודשים ומה אמרה על זה הבת קול? קמח טחון טחנת... למעשה שלו לא היתה משמעות כי מלבד העדר השכינה באותם רגעים, לו כאדם לא היתה חשיבות שתייקר את המעשה...

sehaltiel

New member
הייתה פעם בתפוז

קומונת עבירות נדירות (בהנהלת כבשה וחמורו של משיח, למי שמכיר) הם היו מצחיקים.

מיטאקשת

New member
לפי הרמב"ם, היו מעמיקים לך את הגהנום!,

כיוון שאפילו המדור השביעי היה עינוי קל מידי על החטאים שלך. רק תעשה לי טובה, ותשמור לי שם מקום במחילות שמתחת לגהנום. אתה יודע, לזמן שנרצה לפוש בין סאונה אחת לשניה.. חחח

משתוקק10

New member
אם נעשה את זה ביחד, נהיה פטורים או ש....

לפחות נבלה בגיהינום יחד, ונמשיך שם במעשי הזימה. כידוע: כל מה שעושים פה עושים שם. תחשוב על איזה כמה לשון הרע שנוכל לדבר בזמן האקט, אבל שיהיה שקר עם מילים גסות. ו

מיטאקשת

New member
נעים מאוד : חווה!

אני עובדת על כך שבעלי יצטרף איתי למנהרות ..כך שמעשה זימה אעשה רק עם בעלי. אבל שמעתי שיש מקום פנוי בשבילך עם כושי ענק שמדבר רק עם מילים גסות.כדאי לך למהר. שלא יתפסו לך את המקום.

משתוקק10

New member
בפעם הבאה תשימי לב, לא כתבתי אלייך.

שימי לב, זוהי תגובה כללית על ההודעה הראשית של ישראלי בן דת משה. אפילו לא שמתי לב לתגובה הקודמת שלך.

מיטאקשת

New member
סליחה ! טעות!!

אני חדשה בתפוז.ודי מבלבל פה מי עונה למי וכו'. הפעם טעיתי. .

למעלה