לקראת הסופר-קלאסיקו, מי המאמן הכי טוב בעולם?

ofirkopel

New member
לקראת הסופר-קלאסיקו, מי המאמן הכי טוב בעולם?

לקראת הסופר-קלאסיקו שיבוא עלינו לטובה החלטתי לבדוק מי המאמן הטוב בעולם, האם זה פרגוסון, ונגר, מוריניו או גווארדיולה? כתבתי בקצרה מי לדעתי זוכה בתואר, אתם מוזמנים לקרא ולרשום מי לדעתכם הוא המאמן הטוב בעולם. http://www.yeshmishak.co.il/articlesread-articles-heb-238.html

somone141

New member
הארי רדנאפ

אם זה נכון לרגע זה, אז מבחינתי זה המנג'ר של טוטנהאם. לפפ יש מכונה שמעטים, אם בכלל, יצליחו להיכשל בה. גם רייקארד עשה אליפויות ספרד וליגת האלופות, ואני זוכר את ברסה מדהימה יותר עם רונאלדיניו. לגבי מוריניו, בתקופה אצלנו הוא היה עילוי, ללא ספק הטוב בעולם. אבל מאז הוא קצת ירד, גם ניהיה קצת משעמם בחוסר העניין שהוא משדר.

fabregas0

New member
טענה מופרכת משהו..

ברצלונה של רייקארד לא קרובה אפילו לזאת של פפ..

somone141

New member
אני נהניתי יותר מזו של רייקארד

שוב, הזיכרון של אנשים קצר. רונאלדיניו היה עילוי, צ'לסי וכאלה.. כבר נשכח?

fabregas0

New member
הזכרון שלי בסדר גמור

נראה לי שאצלך הבעייה. ברצלונה של אז מתקרבת בכלל לשליטה שברצלונה נמצאת בה כיום בכדורגל העולמי? ב3 שנים פפ לקח תארים שמנג'רים אחרים בקבוצות לא פחות בכירות לקחו כל הקריירה. (ואפילו לא) אגב, פפ שניהל למעלה מ200 משחקים, לא חושב שהיה משחק אחד שהקבוצה היריבה החזיקה בכדור יותר מבארסה - הישג לא יואמן. בקשר למוריניו, להזכירך מאז שהוא עזב את צ'ילסי הוא לקח את אליפות אירופה ככה שאני לא מבין בדיוק על איזה חולשה אתה מדבר. זה שהוא לא מצליח לנצח את בארסה ולקחת ממנה את התארים כרגע - מי כן מצליח? אתה קצת לא מחובר למציאות וחבל..

somone141

New member
לא קראת את מה שכתבתי

אמרתי שמאז שמוריניו עזב את אינטר המניות שלו ירדו. באינטר הייתה לו קבוצה אפילו פחות מזו שיש לו עם ריאל אבל לקח אותה לטרבל אדיר, בעוד עם ריאל אפילו אליפות ספרד אין לו, למרות שכמובן אני לא מספיד אותו ונותן לו עוד קצת זמן. לגבי ברצלונה, אין לי מה לשכנע אותך. אני מבין שהווה הוא הכי 'חם' כי אותו זוכרים הכי טוב. אני לא שוכח שחקנים כמו ריבאלדו ורונאלדיניו, שהיו מהבודדים שגרמו לי לאהוב את המשחק. עניין של דעה.

השנה הוא ייקח אליפות בספרד

וזה יהיה הישג כביר. לא הייתי אומר שהמניות שלו ירדו. לטעון כן זה ללכת בעקבות תרבות ה"אתה טוב כמו התוצאה האחרונה שלך". להפסיד לברצלונה בליגת האלופות ולסיים אחריה בליגה לא היה בושה וגם לא כישלון. לגבי השעמום שאתה אומר שהוא מפגין, אולי. תשמע, הוא בנה קבוצה מצוינת, ברוב משחקי הליגה היא מנצחת בקלות, שלב הבתים בליגת האלופות לא היה אתגר. הוא יודע שיגיעו המשחקים שיכריעו את העונה הזו, אבל כשאתה מנצח באיזה 96% ממשחקי הליגה, ממה תתרגש.

somone141

New member
הביאו אותו כדי לזכות בתארים

להחזיר עטרה ליושנה אחרי שנות בצורת ושליטה קטאלונית. בינתיים זה לא קורה. ריאל מדריד מועדון לא פחות אם לא יותר גדול מברצלונה, לא חשוב כמה בארסה טובה. לכן להפסיד לה זה כן כישלון, וזה לא קרה פעם אחת ולא פעמיים, זו מנטרה שחוזרת על עצמה, ובעידן מוריניו, בעיקר - זה בא לידי ביטוי בצורה ברורה. אגב, אני עוד לא בטוח שהוא לוקח אליפות השנה. הפער 5 נק' ויש עוד את הקלאסיקו בקמפ נואו שזה, כנראה, ניצחון לברצלונה בהתחשב למה שקרה בשנים האחרונות.

גם אם ברצלונה תנצח בקלאסיקו

היא תאבד נקודות בדרך. משהו בפוקוס שלה בליגה לוקה, לעומת זה של ריאל. לא סתם היא בפיגור 5 נקודות למרות שניצחה במדריד. וכן, הביאו אותו כדי לזכות בתארים, אבל כדורגל זה לא זבנג וגמרנו. הוא מתמודד נגד הקבוצה הטובה בעולם כיום, אחת מהגדולות אי פעם, שמשחקת יחד כבר שנים, וכזו שעמדה בדרכו בשני המפעלים העיקריים. אז אם אתה רוצה לשפוט אותו על פי העיקרון העצלני של "זכית בתארים גדולים או לא", הוא נכשל. אני לא אוהב את החשיבה הזו. מבחן של מנג'ר לעולם אינו מסתכם בשנה אחת. ובשנה השנייה זה כבר נראה אחרת.

somone141

New member
לכן אמרתי שאני עוד לא מספיד אותו

ושצריך לתת לו עוד זמן, אבל אותה שנה שנייה שדיברת עליה, זהה לחלוטין לראשונה אם לוקחים בחשבון את הקלאסיקו המוקדם העונה. ברסה שוב הוכיחה עליונות אדירה, נראה ששום דבר לא השתנה וכנראה גם לא ישתנה.

אבל ליגה לא נמדדת בשני משחקים אלא ב-38

ואיך שזה נראה, במאבק שנקרא "מרתון הליגה" יש סיכוי שהעליונות תהיה של ריאל. האם יהיו כאלה שידברו אחר כך על התוצאות במפגשים ביניהן ושברצלונה טובה יותר? כן, יהיו. שידברו. כאילו שהזכייה של אינטר בליגת האלופות מנעה מאנשים לדבר על כך שברסה טובה יותר ושהודחה במקרה ועל ידי בונקר מכוער... צריך לזכור עם איזה כוח מוריניו מתמודד כאן. לא רק אוסף שחקנים נדיר, אלא כזה שמשחק ביחד שנים. שום דבר שהוא יעשה לא ייצר בריאל חיבור כזה בתוך שנה או שנתיים. אבל ריאל השנה מחוברת הרבה יותר, גם אם כשאתה מציב את החיבור הזה מול זה של ברצלונה, הוא עדיין לוקה בחסר. זה לא מופע קוסמות, זה כדורגל.

fabregas0

New member
נו באמת..

תפסיד לדבר שטויות.. זה כבר לא דעה. ברצלונה היא קבוצה שמשחקת כדורגל בלתי אפשרי ליריבה והיא מאומנת בזה שלוש שנים. - לנצח את ברצלונה עם פפ זה לא לקנות 4-5 בעשרות מיליונים ולהגיד, "עכשיו יש לנו סיכוי נגדם". זה בניה ואימון של קבוצה עד שהיא תצליח לשחק ברמה הזאת. מוריניו בנה את ריאל יותר טובה פי כמה וכמה מצ'ילסי ואינטר שלו ומשתפרת.. ניצחון על בארסה? לא שעקרונית אכפת לי, אבל יגיע.

Puskas

New member
או פרגי

או מוריניו או גרנט

somone141

New member
סיטי סיכמה עם פ.ס.ז' על דמי העברה

http://www.iol.co.za/sport/soccer/world-leagues/psg-city-agree-terms-for-tevez-1.1214731 אגב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4176946,00.html אין ספק שפ.ס.ז' היא השם החם כרגע באירופה ואם היא תביא את את טבז, מה שככל הנראה יקרה, כי לפי דיווחים סיטי קיבלה את הצעתה בגובה 30 מיליון יורו, יחד עם מה שיש שם, פשוט מפחיד לחשוב לאן היא יכולה להגיע. אנצ'לוטי אומר שהוצעו לו קבאני, טורס, יורנטה, ברבאטוב ופאבליצ'נקו. אני חושב שטורס הוא האופציה הטובה ביותר, בצ'לסי הוא לא פוגע אך ורק בגלל המנג'ר שלא מאמין בו, ראינו בתחילת העונה כשהוא שיחק, הוא הזכיר מעט את טורס הגדול שהכרנו, אבל מאז הוא פשוט לא נספר. טורס יחד עם אנצ'לוטי שוב יכול להיות קטלני. קבוצה חדשה, ליגה חדשה, פחות ציפיות ומן הסתם פחות לחץ, יחד עם פאסטורה ממנו הוא יהנה מאוד באספקת הכדורים, גם פאבליצ'נקו חלוץ רוטציה מעולה. ברבאטוב מאוד מעניין. לא יודע מה איתכם אבל אני עוקב יום יום אחרי הקבוצה הזו. הפרויקט המזהיר שם פשוט עושה לי את זה.

לא יצא לי להיתקל במישהו שקרא

למה שהלך שם "מזהיר", ולכן לא זכור לי שאמרת דבר דומה. אבל אם אתה מבקש, אני אגיד את זה עכשיו. זה אותו הדבר. זה ייצר במהירות קבוצה מאוד איכותית, אבל אין בכך שום דבר מזהיר.

Mellow29

New member
זה פשוט גדול

PSG אומרת בכל חור שהיא סיכמה על מחיר, סיטי מכחישה בכל מקום. לא מבין מה שתיהן רוצות, אבל חייב לציין שזה משעשע.

למעלה