הסעה תהיה אחלהלקראת הביקור המתוכנן במפעל מרכבים
העליתי סקר. אמנם קצת מוקדם להעלות סקר זה, אבל אבקשכם להשיב. תודה
הסעה תהיה אחלה
מכאן ברור מה עניתי בסקר, נכון?![]()
הסעה תהיה אחלה
מכאן ברור מה עניתי בסקר, נכון?![]()
יש לי שתי שאלות חשובות להבהרה:לקראת הביקור המתוכנן במפעל מרכבים
לגבי השאלה הראשונה.יש לי שתי שאלות חשובות להבהרה:
1. מה מרחק ההליכה בין המפעל לבין תחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה? 2. אם תהיה הסעה, האם היא תהיה מתל אביב? מתחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה? למשל, אם אני גר באיזור חיפה, האם ההסעה רלוונטית עבורי או לא? והערה: לדעתי כדאי לבקש שמי שלא מתכוון להגיע, שלא יצביע - כדי לא להטות את התוצאות.
ההסעה תצא מאחד מחניוני דןיש לי שתי שאלות חשובות להבהרה:
1. מה מרחק ההליכה בין המפעל לבין תחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה? 2. אם תהיה הסעה, האם היא תהיה מתל אביב? מתחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה? למשל, אם אני גר באיזור חיפה, האם ההסעה רלוונטית עבורי או לא? והערה: לדעתי כדאי לבקש שמי שלא מתכוון להגיע, שלא יצביע - כדי לא להטות את התוצאות.
אני לא חושב שצריכה להיות בעיהההסעה תצא מאחד מחניוני דן
ותעבור בנקודת איסוף אחת או שתיים בת"א. נודע לי גם שחברנו ג'קי בודק אפשרויות להוצאת ויזה למקום ע"י אגד.
הליכה נינוחה של כ-10 דק' או פחותיש לי שתי שאלות חשובות להבהרה:
אז יש הסעה או לא ?הליכה נינוחה של כ-10 דק' או פחות
תצביע בסקר קודםאז יש הסעה או לא ?
................
הצבעתי..תצביע בסקר קודם
לפי כמות האנשים שיגיעו, נדע אם כדאי להוציא אוטובוס או לא. ההודעה על הסעה תגיע סמוך למועד הביקור. חודש לפני זה קצת מוקדם...
אנדי, אולי תצלם לנו רק את התכלת?תצביע בסקר קודם
לפי כמות האנשים שיגיעו, נדע אם כדאי להוציא אוטובוס או לא. ההודעה על הסעה תגיע סמוך למועד הביקור. חודש לפני זה קצת מוקדם...
ושחכתי: תודה מראש.אנדי, אולי תצלם לנו רק את התכלת?
אני לא יודע לאיזה צבע את מתכוון אם אפשר תראה (בתמונה כמובן) את הגוון פחות או יותר. ואגב, אתר "דן" עדיין לא יודע שקיים כזה דבר מפרקיות חדשות, שהחברה החליפה צביעה. הוא נשאר באדום... . בדקו בעצמכם!.
אם היה לי זמן הייתי עושה זאת.אנדי, אולי תצלם לנו רק את התכלת?
אני לא יודע לאיזה צבע את מתכוון אם אפשר תראה (בתמונה כמובן) את הגוון פחות או יותר. ואגב, אתר "דן" עדיין לא יודע שקיים כזה דבר מפרקיות חדשות, שהחברה החליפה צביעה. הוא נשאר באדום... . בדקו בעצמכם!.
אנדי תודה על התמונות המהמממותאם היה לי זמן הייתי עושה זאת.
מה גם שיש רק אוטובוס אחד בדן עם הצביעה הזו. 460 עוד בארגז.
דרך אגב ראיתי את הציטוט שלך לגבי -אם היה לי זמן הייתי עושה זאת.
מה גם שיש רק אוטובוס אחד בדן עם הצביעה הזו. 460 עוד בארגז.
דרך אגב ראיתי את הציטוט שלך לגבי -
קו 8. אז תדע שיש גם קו 8 בפ"ת שם עבדתי לפני כן והוא נוסע מבי"ח בלינסון (שנידר) ועד סגולה . אני היתי קורא לו "מחדר מתים לבית קברות"
אגב 8 בת-ים זה הקו האהוב עלי!דרך אגב ראיתי את הציטוט שלך לגבי -
קו 8. אז תדע שיש גם קו 8 בפ"ת שם עבדתי לפני כן והוא נוסע מבי"ח בלינסון (שנידר) ועד סגולה . אני היתי קורא לו "מחדר מתים לבית קברות"
רעיון טובלקראת הביקור המתוכנן במפעל מרכבים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.