לקראת בארסה

geashono

New member
לקראת בארסה

אני שומע את התחזיות האופטימיות שמכבי יכולה לנצח את ברצלונה ביד אליהו,ולא ברור לי על מה הם מסתמכות. איך שאני מנתח את זה,מכבי הנוכחית(וזה דבר שמשתנה מתקופה לתקופה) לוקה ב2 בעיות. 1)קשה לה ליצר התקפה מסודרת כשהקבוצה השנייה שומרת חזק(כמו במחצית השנייה בקובנה,ובחלקים גדולים בבלגראד). 2)שחקנים גבוהים של הקבוצה השנייה חוגגים עליה מתחת לסל(כנ"ל). ברצלונה רק מהנתונים היבשים שלה,מצויידת בסוללת גבוהים,ויש לה הגנה רצחנית שלא הייתה שנים באירופה. קשה לי לראות את מכבי מצליחים לנצח אותה,והלוואי ואתבדה.

geashono

New member
לצערי מה שחזיתי קרה

מכבי שמרה את הגארדים מעולה,אבל מתחת לסל לא הייתה לה תשובה. ואסקז,לורבאק ושו"ת חגגו בסלים קלים מאוד,מול הנדריקס שהשקיף עליהם,בלי יכולת לעשות הרבה. בצד ההתקפי מכבי התקשתה לעשות סל בעקבות ההגנה של ברצלונה,וכמעט כל הנקודות הגיעו ממהלכים אישיים. זה מה יש ,כרגע ברצלונה פשוט קבוצה יותר טובה.

צ י נ י

New member
זה גם מה שהיה שנה שעברה

ברצלונה הייתה קבוצה יותר טובה, אבל מזל בהצלבה הביא את קאחה במקום פאו. אחרי שני מחזורים ניראה שההיסטורייה יכולה לחזור על עצמה עם קבלת קאזאן בהצלבה.

geashono

New member
אני מסכים איתך ולא עם האחרים

מה שקרה אתמול זה לא יום רע,זה מה שברצלונה עושה כמעט לכל הקבוצות. לפני המשחק ציינתי שלמכבי הנוכחית קשה לעשות סל מתוכנן,מול הגנה חזקה. ראינו את זה במשחק וחצי האחרונים לפני ברצלונה,וזה בלט בברצלונה. כמו כן אותה נקודה שלמכבי אין מטריה אווירית מתחת לסל,הנדריקס הוא שחקן מעולה,אבל הוא נמוך מדי לשחקנים בגובה של ברצלונה. למכבי אתמול היה משחק התקפה סביר,כי אמנם השלשות הקשות לא נכנסו,אבל כמה חדירות מאוד קשות נכנסו. בברצלונה נבארו כבר יהיה כבר הרבה יותר טוב,ואולי גם פיט מייקל. הדרך לנצח קבוצה כמו ברצלונה,עוברת בסופו. אם סופו יוכל לנצל את היתרונות שלו לקלוע או למסור,תהיה למכבי תשובה להגנה של ברצלונה. לגבוהים של ברצלונה,אני לא רואה תשובה כשגיימס מראה שהוא לא בנוי לפיזיות הזו.

עמיקם10

New member
שלשות חברים שלשות-.אמרתי מתחילת העונה

הזכיר לי את המשחקים בבלגרד נגד פרטיזן כשבלו-פרקינס-אנדרסון-לא פגעו. מאימת ה-24 אלף סרבים. יש משחקים כאלה.לשכוח ולעבור הלאה. מכבי תיקח את הגביע.

אם זו ברסה,אפשר לנצח אותה בספרד

כמו עונה קודמת השד שקוראים לו ברסה לא חזק כל כך,ואם על זה הולך כל הכסף שלהם,זו הסיבה למה הם לא זכו ביותר גביעי יורוליג בעשור האחרון. שחקנים של מכבי רק צריכים לאפס את היד שלהם ומכבי תנצח אותה בספרד וכל הכסף שאין לברסה והבנקים נותנים לה,לא יהפוך אותה לוינרית כנראה כמו ריאל שאינה להיט. אם למכבי היה את התקציב של ברסה,בלאט היה זוכה ביורוליג בלי הרבה בעיות עם מכבי.

למעלה