לקיחת כדורים המכילים ברזל

לקיחת כדורים המכילים ברזל

אני צריכה לקחת חומצה פולית לפני הריון. הרופאה המליצה לי לקחת 'פוליק 400' של כצט (אריזה ירוקה עם פרפר שיש בכל כדור 0.4 מ"ג חומצה פולית). אולם יש בביתי 2 חבילות של 'Slow Fe Folic'. -כדורים המכילים 160 מ"ג dried ferrous sulphated USP ו0.4 מ"ג folic acid BP. (תוספת של ברזל, כמדומני). אניצריכה לבלוע כדור מידי יום במשך החודשיים הקרובים ולקחתי כבר שלושה. האם להמשיך ולקחת את הכדורים עם הברזל שיש בידי, או לקנות את האריזה עם החומצה הפולית בלבד. מה טוב יותר לגוף? מה יעי ל יותר לפני הריון? האם עודף ברזל מזיק לגוף? או שהגוף פולט אותו אם אינו צריך אותו? מה פועל הברזל ומה פועלת החומצה הפולית בגוף? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי. תודה רבה! אילת. [email protected]

תוספת ברזל וחומצה פולית

הכדורים שבידך מצויינים. אין צורך לקנות חומצה פולית בנפרד. אם את בכל מקרה עם נטיה לאנמיה לא יזיק אם תקחי את הכדורים שיש לך . עודף ברזל אף פעם לא שכיח בקרב נשים בגיל הפריון.. ברזל וחומצה פולית יחד הינם מרכיבים חיוניים בבניית הכדורית האדומה. לחומצה פולית חשובת גם בתהליך ההתמינות של תאים בגוף ומכאן חשיבותה טרם ההריון בתהליך הראשוני שלו ובמניעת SPINA BIFIDA -תהליך של התפתחות לא תקינה של העובר.

למעלה