לקחת גלולות רצוף

daniela1818

New member
לקחת גלולות רצוף

לכל הבנות כדאי לכן לדעת: אפשר לקחת גלולות באופן רצוף ולדלג על המחזור אם רוצים. אני לא ממציאה את זה סתם. זה שלא מקבלים מחזור לא פוגע לך בכלום, וההפסקה בכדורים היא בגלל שנשים נלחצות אם הן לא מקבלות מחזור, אבל חוצמזה אין סיבה אחרת. אני חייבת לגלות שכבר כמעט שנתיים אני לוקחת גלולות באופן רצוף ואין לי שום בעיה (כל פעם שהפסקתי קיבלתי מחזור). אל תסמכו עלי, ואם אתן רוצות לעשות את זה אז תדברו עם הרופא בקופת חולים. זה לא מומלץ לשנות כל פעם את הדרך שאתם לוקחות גלולות (חודשיים כן ארבעה חודשים לא וכאלה...) אבל תדעו שאפשר. ולכל הבנות שהן עדיין בתולות אני ממליצה לקחת גלולות גם כן. ככה אתן יכולות ללכת עם אמא לרופא נשים ולא להתבייש, זה מסדיר את המחזור (אם אתן רוצות) וגם פחות כאבים. ואז כשיגיע הזמן עם זה שאתן איתו, לא יהיו פדיחות כמו "שכבנו והוא הכניס רק קצת והוא לא גמר (אולי רק קצת) ואני לחוצה פחד אולי אני בהריון". יאללללללה בייי

נשמע לא בריא בעליל.

ואני דווקא ממליצה לאף בת לא להקשיב למה שאמרת פה, כל עוד את לא רופאה מוסמכת. עובדה שאף אחת לא נוהגת ככה, בדרך שאת נתת פה... ועובדה שרופאים לא ממליצים לעשות זאת (חוץ ממקרים כמו בחתונה שצריך בגלל הדת שלא יהיה מחזור באותו זמן, או אירועים אחרים שחשוב לבחורה שלא יהיה מחזור בהם, אבל מעבר לזה זה לא מומלץ)

דם הבן

New member
אה ואללה...

יש לי ידידה שנסתה. כאבי תופת שכבר כן יש מחזור. עד כמה שזה אירוני, תנו לטבע לעשות את שלו (אבל קחו גלולות...) :)

just almog

New member
אה,ברור.

שמעי,אני בתולה ואני רוצה להזדיין עוד שלוש שנים להתחיל לקחת עכשיו,שלא יהיו פאדיחות? ברור שאני אשלם כל חודש בשביל רגע שסביר להניח שלא יקרה אם אני אחראית. [אז אני חצי פרסיה,אוקי?].

TheBeast

New member
ממש ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

גלולות לא לוקחים ברצף במשך שנתיים. ההפסקה בנטילת הגלולות היא לשם שמירה על הרמונייה מסויימת בין כל ההורמונים הסינטתיים הללו.. לא עושים כזה דבר ולא ממליצים לעשות כאלו דברים בפומבי, זה בלתי אחראי. ההצעה שלי אלייך היא ללכת לגניקולוג בדחיפות כדי להבהיר איתו את העניין הזה

kineret5

New member
O_O

חמודה לא משחקים עם הורמונים, ובטח שאם אין לי צורך בלקיחת גלולות אני לני לא אקח, זה לא שאני אקח משהו ואחכה עוד כמה שנים כדי שלא להתקל במצב לא נעים, כיגיע הזמן ואני אצטרך אני אקח ולא שנתיים לפני.

הנה מה שאמרת רק בשתי מילים לועזיות:

בול
חבר'ה.. יאללה הימורים: טרולית? או לא טרולית? אני ראשון- מהמר על סמל של קונדום:

PaperCuts

New member
לא טרולית...

סתם מטומטמת.
מילא שהיא מזיקה לעצמה אבל לייעץ לכולם לעשות אותו דבר.........

מעיןבר

New member
אל תעשי את זה לעצמך.

זה לא שווה את זה. אני יודעת שווסת זה לא פיקניק אבל זה גם לא כ"כ נורא, במיוחד עם הגלולות (שמאוד מקצרות ומפחיתות את הדימום, שלא לדבר על הכאבים). לקחתי גלולות במשך 6 שנים תוך הקפדה על הפסקה של שבוע בין חפיסה לחפיסה ובלי בעיות מיוחדות שקשורות לגלולות. כשהפסקתי עם הגלולות ורציתי הריון (כן, מגיע גם שלב כזה בחיים
) זה היה מאוד מאוד מבאס וקשה. הפסקת הגלולות היתה איומה ונוראית ולוותה בקשיים רבים (מחזורים לא סדירים, שינוי במשקל, נשירת שיער) שנמשכו קרוב לשנה
שלא לדבר על זה שהיה לי קשה להרות וזה לווה במתח נפשי לא קל (הרבה הרבה יותר מבאס מסתם ווסת).

fall to pieces

New member
אממ

אז זה נכון שקשה להכנס להריון אחרי הפסקת גלולות? הבנתי שלא אמורה להיות בעיה

הרופאים אומרים שאין קשר.

אבל הרבה בנות מקשות להרות אחרי הפסקת הגלולות, אבל אולי זה מקרי בהחלט... כי עובדה שהרופאים עדיין דובקים בדעה שגלולות אינן קשורות לקושי להרות בעתיד.

מעיןבר

New member
זה אינדיבידואלי

יש נשים שהגוף שלהן חוזר לתפקוד מלא שניה אחרי הפסקת הגלולות. יש נשים שאפילו נכנסות יותר בקלות כי הגוף שלא בייץ שנים ממהר לבייץ. ויש כמוני - שסובלות מהפרעה של התפקוד התקין של ההורמונים שלהן בעקבות הגלולות. הגוף הוסדר ע"י גורם חיצוני סינטטי ועכשיו קשה לו לחזור לתפקד. אצלי זה הסתדר לגמרי רק אחרי ההריון וההנקה. פורום לקראת הריון מלא נשים שסובלות מקשיים בסדירות המחזור לאחר הפסקת הגלולות אבל לא אצל כולן זה משך זמן רב כמו אצלי. אני רק מקווה שהעובדה שאתן נוטלות גלולות עם מינון הורמונים נמוך (אני קיבלתי בזמנו גינרה ואני יודעת שהיום יש גלולות במינונים נמוכים יותר) משפרת את הסיכויים שלכן לא לסבול מבעיות כמוני. אני לא יודעת מה הרופאים מספרים לכן אבל אני מספרת לכן מה שעולה מהשטח, ממאות נשים שעברו בפורום לקראת הריון מיום היווסדו.

fall to pieces

New member
אכן גלולות במינון נמוך

נו אי אפשר לדעת עכשיו נקווה שיהיה טוב כשיגיע הזמן תודה לך

ורד87

New member
המחזור אבל בא לך לבד אחרי שהפסקת

עם הגלולות??? אני מקבלת מחזור לא טבעי... רק בעזרת גלולות...

i married Isis

New member
ואת אומרת את זה בתור..?

וואי, פשוט תלמדו חוק טבע חשוב: דברים שמתבססים על שינוי במערכות שונות בגוף האדם, ההשלכות משתנות מאדם לאדם. אולי אצלך זה פתרון מושלם ודרך נהדרת ללא מכשולים [ואולי לא. אני ממליצה לך בחום ללכת לגניקולוג לעשות בדיקות מעקב, לבדוק שהכול בסדר], אבל לאחרות, יכול להיות וסביר להניח, שזה לא יעזור. אפילו יזיק. פעם הבאה, לא לשלוח כאלו הודעות. ואם את ממש חייבת, השתדלי לרשום בסוף ההודעה: "הכול נאמר בגדר המלצה".

למעלה