לקויות למידה בגישה הוליסטית

ronitile

New member
לקויות למידה בגישה הוליסטית

יום עיון במכללת רידמן – "כלים לטיפול בליקויי למידה והפרעות קשב וריכוז בגישה הוליסטית" אנשי חינוך, הורים, מטפלים וכל מי שמתעניין, הנכם מוזמנים לקחת חלק ביום עיון בנושא "כלים לטיפול בליקויי למידה והפרעות קשב וריכוז בגישה הוליסטית", אשר יתקיים במכללת רידמן לרפואה משלימה בתאריך 19.11.03, יום רביעי. יום העיון יתקיים לקראת פתיחת המגמה: מומחים בטיפול בלקויות למידה בגישה הוליסטית על סדר היום: 08:00-09:00 – התכנסות 09:00 – 09:30 – דברי פתיחה - פרופ' אבשלום מזרחי, המנהל האקדמי של המכללה 09:30-10:30 – הגישה הקוגנטיבית לטיפול בליקויי למידה – הרב רפי פויירשטיין, סגן יו"ר המרכז הבינלאומי לקידום כושר הלמידה, ירושלים 10:30-11:30 – התמודדות עם ליקויי למידה והפרעות קשב וריכוז בראי הרפואה האנרגטית - צביה ברנע, הומיאופתית קלאסית ומרפאה סינית 11:30-12:00 – הפסקה 12:00-13:00 – ההיבט התזונתי בליקויי למידה והפרעות קשב וריכוז - ד"ר אלכס מאור, מנכ"ל סולגאר ישראל 13:00-14:30 – ארוחת צהריים חלבית 14:30-15:15 – טיפול באמנויות בבעיות רגשיות וחברתיות הנלוות לליקויי למידה - נירה שירן-מזרחי (M.Ed), מנחת קבוצות הורים וילדים ומטפלת באמצעות אמנויות 15:15-16:00 – שיטת מוח אחד בהיבט ליקויי הלמידה - מרים אדלר, מורה מוסמכת להוראת מוח אחד 16:00-16:15 – הפסקה רפלקסולוגיה של כף הרגל והיד ככלי טיפולי בליקויי למידה - יוכי קשת, מרפאה סינית ורפלקסולוגית בכירה יום העיון יתקיים בגני יהושע (פארק הירקון), שדרות רוקח 80, תל-אביב. מחיר ההשתתפות: 95 שקלים, כולל ארוחת צהריים. ניתן להירשם באמצעות הפקס על-ידי תשלום בכרטיס אשראי. פקס: 03-5441808 . מספר המקומות מוגבל. פרטים נוספים בטלפון: 03-6043903

תעשו לי טובה אישית

תשלחו הזמנה למנהלת ולצוות בית ספר "אלמוג" באילת. יש לכם שלוחה פה במיסטיכאן. יש לי ילדה עם לקות שלא מקבלת שום הקלה ממה שרשמו לה באבחון שערכנו לה והמלצותיו מחייבות . הבורות בקרב המורות והצוות מזעזעת, אני גוזרת כתבות מעיתונים ומשאילה להם ספרים מהאוסף הפרטי שלי בנושא אבל עדיין, אין שום תובנה. בבקשה, הזמנה עם פירוט הנושאים לרחל הראל ולסיגל כץ שהיא מאד פתוחה אגב לנושאים אלטרנטיביים אולי יפקחו במשהו את עיניהם לנושא. תודה אפשר גם לשלוח אלי ואני אעביר אליהן ואתלה עותק בחדר המורים, שייראו, שיטפטף משהו...מנסיון שלי מאסאג'ים בשמנים בכל הגוף מאד צמצמו את הקושי בריכוז ובמתח שרירים. בהחלט בעד!

למעלה