לצילה ולכל המעוניין ;-)

shibby

New member
לצילה ולכל המעוניין ;-)

לפני זמן מה אחותי קנתה לי טארוט עם הספר פתחתי מס פעמים לי ןלאנשים קרובים אליי פתחתי גם לאבי בהקשר של רפואה ולנגד עיניי ניתגלו מס דברים אשר לא הייתי מאמינה היה כתוב משהו בקשר לצוואר שלו ולא בדיוק הבנתי איך... לאחר זמן מה לאבי היה אירוע מוחי והרופאים אמרו שהעורק שעובר בצוואר היה סתום חלקית או משהו כזה תמיד הייתי מהמאמינים בדברים מהסוג הזה אבל אחרי זה חיי השתנו לאחר מכן פתחתי לעצמי והקלפים אמרו שאני אשהה זמן קצר בבית חולים ואכן בגלל בעיה בברכיים הייתי מאושפזת.. מה תגידו על זה??????????מאמינים ? בכל אופן אני מעודדת שימוש בקלפים אך לא להטרידם בכל שאלה קטנה הם גם זקוקים לכוחות ולשלווה נ.ב אם אתם משתמשים עשו זאת ברוגע ובשקט

את צודקת...

שלום לך! כפותחת קלפים ותיקה ומורה מזה שנים רבים רבות לקלפים אסטרולוגיה ונמרולוגיה אני יכולה להסכים עם מה שכתבת. אני רק מציעה לך לא לפתוח לעצמך קלפים ככל האפשר כי מידת האובייקטיביות פחותה ביותר. בכל מקרה, מצטערת עבורך עם הנסיונות הלא נעימים שהיו לך ומקווה שבעתיד הפתיחות תהיינה טובות ונעימות. בברכת חג שמח צילה שיר -אל

Veliky_Magistr

New member
המעוניין

אני מאד שמח שעוד אחד שם רגלו על דרך המלכים של הטארו. אבל אני לא מסכים עם דבר אחד - שאסור לשאול כל שאלה בטארו, זה ממש לא נכון, עדיף לשאול את השאלות הקטנות האלו כי עליהן לטארו קל יותר לענות (בעצם לא לטארו קל יותר אלא לנו קל יותר להבין) ולגבי מה שצילה אמרה לגבי זה שלא כדאי לפתוח לעצמך בקלפים - אני רק אוסיף לכך שלטארו לא אכפת למי להיפתח, פשוט מבחינה פסיכולוגית כשאתה פותח לעצמך, אז אתה אתה משנה את עצמך לטובתך, את אומרת אתה לא רואה את מה שבאמת כתוב בקלפים אלא את מה שאתה רוצה לראות.

winter phoenix

New member
מגניב

כן גם אחותי קוןראת בקלפים--- היא גם עושה נומרולוגיה והיא ממש צודקת. היא יכולה לפי תאריך הלידה והשם שלך לדעת מי ובעיקר מה אנשים ---- --- -- - לא לזלזל

החיים כתחנות מעבר...

שלום לך! גם אם המציאו הפריסה אינה יכולה להיות נכונה. כיוון שמבחינה קרמתית בפתיחת קלפים מראים לך תמיד עד המקום שאתה צריך לדעת כדי לבצע את הקרמה אותה אתה צריך לעשות. לא אומרים לך מה יהיו התוצאות הסופיות כי הרי ברור שאם תדע שמשהו לא טוב עתיד לקרות תפסח על העשייה הספיציפית הזו. אבל...הקרמה לא שואלת אותך ולכן, התשובות בקלפים הם תמיד מראי כיוון לאן אתה צריך לשאוף ואת העשייה או אי העשייה האדם כבר יחליט. ובלשון פשוטה כמו שתינוק בבטן צריך 9 חודשים כדי להתפתח ואי אפשר מראש לדעת מה יהיה הסוף (רק את הפוטנציאל)כך בדיוק לא יראו לך את סוף הדרך. רק את הדרך המובילה אל... בברכת סבלנות :) וקרמה טובה צילה שיר-אל

למעלה