לצאת קצת מהמיינסטרים

TheNameless

New member
לצאת קצת מהמיינסטרים

שלומלומים לכם מי ידע אבל בנוסף לעיר האדומה וניצנים יש כמה אירועי מוזיקה מעולים בדרך.
יש לנו את פסטיבל הג'אז- 23-26 לחודש אם אני לא טועה. פרטים אין הרבה כרגע ואני לא מצליח להיכנס לאתר של הפסטיבל אך עדכונים יגיעו בהמשך
עוד שבוע וחצי יש את פסטיבל אקסטרים הענק שישלב הופעות של כל זרמי המוזיקה האלטרנטיבית הנפוצים בישראל- רוק, פאנק, מטאל ואי.בי.אם. הפסטיבל יתחיל ב19.8 ויכיל יום שלם של הופעות ברצף ללא מעצורים ועל 4 במות שונות שיעבדו ללא הפסקה. לפסטיבל יגיעו אומני מוזיקה אלקטרונית מהטובים בארץ, useless ID יופיעו בין השאר על במת הפאנק ועוד הרבה אמנים טובים, ביניהם 3 להקות מחו"ל. כל הטירוף הזה יקרה בכפר ויתקין בצפון הארץ. שו ניצנים?
ולדבש שבקצפת יש לכל אלה האמיצים מספיק בשביל להגיע את פסטיבל מטאליסט 2004 ב26.8. הפסטיבל יכלול כמעט יום שלם של הופעות ויתרחש בהאנגר בתל אביב- אחד המועדונים הגדולים יותר בתל אביב. בפסטיבל יופיעו להקות מכל זרמי המטאל. בפסטיבל יופיעו שתי להקות מחו"ל ושני ענקי המטאל הישראלי, Orphaned Land ו Salem יביאו סט שלם של שירים. כמובן שיופיעו עוד להקות ממיטב המטאל תוצרת הארץ ואפילו יהיה שם אוכל צמחוני(חחח שנה שעברה היה שם פיצה אבל עם אנשובי ופפרוני) עם כזה מבחר וכל כך הרבה כשרון, אני עדיין לא מבין למה אנשים שומעים את האחיות פיק, באמת... טוב אז בלב מלא תקוות שכולכם תצאו קצת מהדעות המקובעות שלכם על מוזיקה ותשמעו קצת מוזיקה חדשה, לא מוכרת ואפילו קצת(הרבה) מוזרה, אני אסיים לשקוד על ההודעה הזאת
אותי תוכלו לראות(אם תבואו כמובן
) במטאליסט 2004, ולפסטיבלים האחרים אני אבוא בתנאי שיהיו לי אמצעים להגיע לשם.

MajorWinters

New member
כל מה שבמיינסטרים הוא רע../images/Emo19.gif

ב30 לאוגוסט, אמפיתאטרון קיסריה, בשעה 20:30 בערך. להקת ג'תרו טול הבריטית- רוק מתקדם, בלוז, פולק, הכל. עם איאן אנדרסון הסולן\חלילן\תרנגול! אני אהיה שם! מקווה שזה יעניין את מישהו

TheNameless

New member
וואו...

איך לא שומעים על דברים כאלה?? בשום מקום לא ראיתי פרסום להופעה הזאת. בכל מקרה, תהנה בהופעה!

matanbu

New member
שכחת את ה..

מסיבאפי 2004! כל מי שאוהב באפי ומתגעגע... מסיבה ענקית ומושקעת שכולה על טהרת ג'וס ווידון. הקרנות פרקים נבחרים, מוזיקה מהסדרה, כת השפן (?), משחקים, פרסים ועוד!!! יהההההה!

למעלה