לפתע גיליתי שהיה הערב משחק אימון מול מגדל(!)

Roy M

New member
לפתע גיליתי שהיה הערב משחק אימון מול מגדל(!)

מחזה הזוי במחוזותינו.
מה שלא פחות מצחיק, 61:84 למכבי בחצי סגל מול העלקטרנטיבה בסגל מלא

Mr Blue Sky1

New member
בקצב הזה, כשמכבי תהיה בסגל מלא

היא תהיה קבוצה דורסנית.מצד שני, חשוב לזכור שאלה היו משחקי אימון נגד ראשל"צ וירושלים.המבחן האמיתי יהיה ביורוליג.

לא כדאי לקחת מזה כלום

כבר היו עונות שמכבי התקשתה אחרי פתיחת עונה מצוינת , ולהיפך.
צריך לראות איך תסתדר הרוטציה , מי יהיו נשחקנים שבלאט יילך אליהם.
מכבי של העונה מאד מגוונת , הרבה מבחינת האיכות תלוי באינגלס וביכולת שלו לייצר איכות ביציבות לאורך זמן.
אף אחד מהגארדים לא נחשב לשחקן מהרמה הגבוהה ביותר מצד שני, היקמן רייס ואינגלס נחשבים לכאלה שאולי עשויים להתפתח לשם.
תלוי גם במה שיתן ג'ייק כהן, אם יוכל להוות פקטור חשוב כבר העונה או שיתגלה כסוג של לנדסברג של העונה הראשונה.
גם לנדסברג צריך לעשות את הצעד קדימה.

הרבה נעלמים יש במכבי הזאת, וקשה לדעת כרגע מה הפוטנציאל שלה , מצד שני לפחות על הנייר , פוטנציאל יש - מה שאי אפשר היה לומר בכלל בעונה הקודמת.
עם זאת קשה לדעת איך תיראה עמדת הPF בלי כמעט אף PF מובהק למעט טיוס , כשאיתו על המשבצת אמורית להיות סמית שקטן לעמדה , וכהן שלא ידוע אם ישאר או יושאל וכמה ישחק.

Mr Blue Sky1

New member
כמה הערות

1.אני לא מודאג מהזרים שיש למכבי העונה.אני משוכנע שהם יספקו את הסחורה.
מה שמדאיג אותי זה הישראלים:
אוחיון עבר עונה בינונית למדי, כנ"ל פניני, נעימי כנראה יושאל (זאת משום שאוחיון נשאר לבסוף), וגם טיוס ולנדסברג שנחשבים ישראלים הם בסימן שאלה כרגע-טיוס משום שהוא אחרי פציעה, ולנדסברג משום שלא ברור כמה דקות הוא יקבל ואיזו תפוקה הוא ייתן.
גם אליהו עזב את מכבי, ולפיכך אני חושב שיש לקבוצה סגל ישראלי חלש מאוד.

2.לומר שבעונה שעברה לא היה כלל פוטנציאל זו אמירה מוגזמת בעיניי.
היו לקבוצה את סמית' ואוחיון שנתנו עונה ראשונה מצוינת, לוגאן הובא בשביל לספק יד מבחוץ, על היקמן ידעו שיש לו פוטנציאל להיות שחקן טוב, כנ"ל שון ג'יימס.
אני חושב שבתחילת כל עונה יש פוטנציאל.לפעמים הוא ממומש ולפעמים לא.

פורוורד\סנטר נבחרת העתודה

אם אני לא טועה באליפות האחרונה (דרג ב' לדעתי) היה לו ממוצע ריבאונד של קרוב ל10 למשחק.
לא נחשב לשום דבר יוצא דופן , אבל בכל זאת הוסיף כמה סנטים , הופתעתי לקרוא שהוא 2.08.
נראה לי ששוה לעבוד עליו.

להטביע

אבל עצם זה שהוא 2.08 , בנוי טוב (פרצוף שתמיד נראה עייף) וקופץ יפה , לא מעביר בך רטט של התרגשות?

אין גבוהים בישראל , פשוט אין.

שנים מחכים לרם אליאספור , מגיל 14-15 , והבחור רק נהיה גרוע משנה לשנה , עם כל סנטימטר שהוא גובה.
זלמנסון עוד יכול לצאת שחקן אבל הוא לא אתלט , פשוט מקווים ללמד אותו מספיק טכניקה כדי שיחד עם הסייז שלו תהיה לו מספיק התקפה.

מאז הפאדיוחת עם כרמל בוכמן שבגילאי צעירים השיג סטטיסטיקות מפלצתיות בליגות הנוער וכו' , ובנבחרות הושפט כמעט מול כל נבחירת , אני משתדל להיזהר כשאני מדבר על גבוהים ישראלים.

Roy M

New member
אלטיט והררי ישלימו את הסגל של מכבי בפרנקליג

בשל החוק הרוסי והחוק של הצעירים.
חובה ישראלי אחד עד גיל 25 (כהן או לנדסברג) ושניים עד 22, שאלו יהיו אלטיט והררי.
המצב זה, זר אחד מבין השישה וישראלי אחד לבחירתו של בלאט, ינוחו במשחקי הפרנקליג.
הררי ואלטיט לא ישחקו ביורוליג, אלא באליצור רמלה מהלאומית בימי רביעי

זה שהוא קופץ יפה בהחלט מעביר בי רטט

וזה גם למה שאלתי אודותיו, לדעת אם יש פה פוטנציאל למשהו

אני עדיין בסוג של טראומה מהגבוה-צעיר-ישראלי הקודם, זלמנסון..
הוא היה כל כך איטי וכבד שזה נורא.

שומו

New member
נראה טוב

בחור נחמד מאוד שיצא לי להתקל בו....

נראה לי שבמשחקי העתודה לא קיבל הרבה הזדמנות.
הוא צריך לשפר על כמה דברים, בעיקר קליעה וחוזק גופני, ואני מקווה שוויציץ ידע להפיק ממנו את המקסימום...
מגיע לו להצליח.

למעלה