לפעמים פשוט בא לי לנסוע ולנסוע.

לפעמים פשוט בא לי לנסוע ולנסוע.

סתם לקחת את האוטו ולנסוע לנסוע אפילו עד הדרום, פשוט להעביר את הזמן איכשהו.... מוזר כמה מטאפורי זה יכול להיות
לעשות דברים בלי מטרה מוגדרת כמו החיים שלי... אני יודעת שזה מוזר כי עדיין אין לי רישיון,אני לומדת כבר הרבה שיעורים ועדיין לא מוכנה לטסט... אבל אם היה לי זה הדבר שהייתי רוצה לעשות, לשכוח מכל הצרות לנסוע עם מוזיקה, ולאף אחד זה לא יראה מוזר, שאני נוסעת לבד, כי זה לא משהו מוזר. אבל בסה"כ אני תמיד לבד
לפחות בנסיעה זה ייראה נורמלי. סתם רציתי להוציא את זה.

מזדהה ... ../images/Emo142.gif

או במילים אחרות - קחי אותי איתך !! גם אני רוצה . יש לי רישיון אבל אני מפחדת מנהיגה , אפשר ביחד . לאן שיבוא , בלי לתכנן , פשוט להתאוורר , עם או בלי מוסיקה . גם אני לבד ונמאס לי ... מקווה שיהיה שבוע טוב בכל זאת . שלך מיכל .

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פסק זמן...

לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לתפוס אויר בשביל לחזור לעבודה (פסק זמן/ אריק איינשטיין) מיליידי יקרה, אנחנו שומעים כמה את רוצה לנוח מהיומיום.. לקחת פסק זמן מהשגרה, מהבדידות, ופשוט לנהוג.. לנסוע הכי רחוק שאת יכולה עם המוזיקה שאת אוהבת לפעמים המוזיקה יכולה לעזור לנשמה קצת לנוח ולגוף קצת להירגע ולנשום קצת יותר בקלות עד שתוציאי רישיון, אנחנו מציאים לך לעשות לעצמך אוירה נעימה ומרגיעה עם המוזיקה שאת אוהבת.. ומזמינים אותך גם, אם תרצי, לשתף אותנו בבדידות שאת מרגישה...

שלום

בחיים צריך לעשות מה שרוצים, אבל כדאי שתהינה מגמות ושאיפות. נסי לקדם את חייך, פתחי לך שאיפות וחלומות לעתיד. כדאי.

MetalSinagouge

New member
או כן,

הדרום זה הכי הכי... לנסוע על כביש הערבה על איזה הארלי קאסטום, אחר הצהריים... מממ.

למעלה