"לפעמים, חלומות מתגשמים..." ישששש

תומר199

New member
"לפעמים, חלומות מתגשמים..." ישששש

היום בערב, הוגשם חלום מתוק *****YZ250 2005****** שלדת אלומיניום, סעפת FMF קומפלט, אופנוע חדש חדש.... אחרי שהכתומה הלכה...באה האישה האמיתית, אהבה ממבט ראשון! יפה, רכה, חמודה, שצורחת כמו מטורפת... ומהיום, השמיים הם באמת הגבול, כל נגיעה בגז האופנוע נר, זה מדהים! מהיום אני 55....חמסה, חמסה!!! והכי חשוב, תודה ענקית לספונסרים שאף פעם לא מאכזבים: אבא, אבא, אבא, אבא, אבא, אבא, אבא, אבא, אבא, אבא ו.......אמא! תומר199 יששששש מזל טוב!!!!

StAv cR

New member
בונבון אמיתי!

יאאלה אח שלי מבסוט סוף כל סוף מי כמוני יודע כמה חיכית לזה וכמה רצית כלי חזק ואמיתי וסוף סוף תוכל להגשים את חלום הפריסטייל! אז תתחדש אחי תשמור על עצמך ותשמור עליו אל תשכח שזה לא ה-200 הסלחן הכלי הזה לא וותרן הוא כלי רוצח כל נגיעה במצערת תעיף אותך לקיבינימט אז תשמור לאט לאט ותשתפר עם הזמן כל הרכיבה שלך עכשיו תתחיל מהבסיס אתה תרד למטה למטה ותעלה לאט לאט כי תזכור הזמן עושה את שלו כמה שיותר אימונים עליו ואתה תשתפר יותר אז מזל טוב אח שלי שוב פעם ומעכשיו אנחנו שותפים...
אתה יודע על מה אני מדבר.. אחי הפרטי!!!!!!!!!!!!!

תומר199

New member
עד שהאופנוע שלי יהיה בן 3...

יהיה לי כסף למנוע קומפלט...חחחחחח שלא נדע מצרות! יאללה תקן את הכחול שלך ובוא לאכול קצת חול... פלמחים, ברנר שמנר....תרד מ1:05 דקות 55...שבוע טוב אחי 2005

RanMX

New member
מזל טוב!!

תתחדש ותרכב בזהירות תמשיך להפציץ הפריסטייל המון מזל טוב

2T porting SDP

New member
תחדש....בידיך נמצא האופנוע ../images/Emo47.gif

רק תצמצם חשיפה,זכור שלמרות החקיקה עדיין מדובר באופנוע מזוודות .

Beni Aroh

New member
תתחדש!!

איזה אופנוע.. סוף הדרך!! אם הספונסרים שלי היו הספונסרים שלך היום הייתי עוד הולך ברגל! נחמד לקבל תמיכה מההוריעם.. ההורים שלי אוהבים פחיות..:(

למעלה