לפעמים אני לא מבינה-

קארן_@

New member
לפעמים אני לא מבינה-

למה אני מכניסה את עצמי.... הלחץ הזה גומר אותי. אני לא מצליחה לנשום בימים האחרונים המחזמר תפס תאוצה והיום היו לנו כבר 4 הופעות אני לא עומדת על הרגליים. היום הזה פשוט לא הולך להגמר ובא לי למות כולם חושבים שהכל בסדר הם לא רואים מה קורה לי בפנים אני לא מסוגלת להתמודד עם הקושי היומיומי הזה במיוחד עכשיו, כשמולי אנשים עם צפיות כ"כ גבוהות המקום היחידי בו אני באמת יכולה לשפוך ולדבר- זה כאן וגם זה נלקח ממני! מיום ליום הזמן שלי אוזל ואני כבר מתחילה להתחנן לפרטיות. אני לא מצליחה למצוא כבר רגע שקט וזה מוציא אותי מדעתי אנשים מסביבי כל הזמן, זה מתחיל להגעיל ולהפחיד אני אוהבת את העבודה, הקהל תמיד כ"כ מדהים אבל החשיפה היומיומית הזו הפכה למעין נטל וכאב אנשים מנסים להתקרב בכל הכח הרגשת החנק מציפה ובא לי לברוח מפה. הלילה עוד ארוך, לא ציפיתי לעבודה מסביב לשעון, אני כבר מתחננת לשעת שינה אחת תמימה וזה פשוט לא קורה. הציפייה הזאת ממני להיות הכל - בכל רגע גורמת לי להרגיש כ"כ רע עם עצמי כי רק אני יודעת שאני סתם. אני לא באמת. אני לא כותבת מהבית, כי גם לשם אין לי זמן להגיע, כל פעם שאני רואה פה מחשב אני שולחת אליו מבטיי כלבלב מתחננים אם רק יכולתי לכתוב כאן יותר.... מתגעגעת. אוהבת. סליחה. תודה שאתם כאן. נשיקות .... ק..א..ר..ן....

ילד שלי.... ../images/Emo23.gif

כל כך פחדתי שזה מה שיקרה וכל כך התפללתי שלא... אמרתי לך עוד באותו היום שאני כל כך מפחדת מהקטע של הלחץ המטורף מכל הטירוף הזה זה כל כך מוכר לי וידעתי לאן את נכנסת וגם את ידעת מתוקית אני כל כך דואגת לך ואני מנסה לשלוח לך כוחות לתת לך במה להיאחז אבל חלשה חלשה מידי אבל לא מוותרת עלייך עוד מעט עוד מעט הטירוף ירגע ואז את תיכנסי למיטה ויהיה בסדר ואני איתך תמיד גם שם.. ואת יכולה לבקש הפסקת שינה מותר לך פייה שלי אוהבת אותך כל כך הלוואי שידעתי מה עוד לומר
שלך לעד ב
ענקי טינקרבל

....

אני לא יודעת מה לומר.. את צריכה להוציא את הלחץ הזה, החיים שלך כל הזמן נעים מקיצוניות לקיצוניות.. א-ו-ף!
חומדד תעשי הכל כדי לא להתמוטט אין לי דרך להגיע אלייך ואין לי מילים כדי לתמוך בך איכשהו
רק שתדעי שאת פה
ת-מ-י-ד!
סנדוויץ´

למעלה