לפני שנגמר היום...רוצה לאחל

רות1974

New member
../images/Emo49.gif ענקי לשירי הקטנה של ליטל

לרל מלאת לה 8 חודשים תמימים. את כבר גדולה, וכ"כ יפה, מתוקה ומקסימה. עכשיו את כבר חייבת ללמוד לזחול

dafgol

New member
../images/Emo49.gif לחיבנוקי ../images/Emo65.gif

שיר לא כותבת הרבה בפורום אבל משתדלת לקרוא ולהתעדכן. טוב נו...נראה אתכן עם 5 ילדים בבית....
שיר חברתי היקרה
( ואמא של כלתי
) הנה עברה לה עוד שנה...והתבגרנו בשנה...
זוכרת על מה דיברנו שנה שעברה בזמן הזה
......
.....אני עוד מחכה שהבעלולים שלנו יקיימו את הבטחתם....הצחקתי אותם.... שולחת לך ים של
ים עם המון
והמון
ים. המון בריאות
שמחה
נחת
אהבה
אושר
כושר
ועושר לא יזיק.... אני מורידה בפניך את הכובע , ומתגעגעת המון המון
אליך ליואב ולחמשת המופלאים שלכם
אוהבים בר דפנה וגולן

hilae

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

וואו, איזה ע-ו-נ-ק 8 חודשים... "אני זוכרת שהיא רק נולדה" זה היה משפט פולני.... רק אושר

גלשני

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

והמשך הנאה מכל חבורת המופלאים שאת מגדלת

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif מזל טוב! ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

עם ילדה אחת אני בקושי מוצאת זמן למחשב, אז עם חמישה??.. מצטרפת לדפנה ומורידה בפניך את הכובע! שולחת לך איחולי מזל טוב ואושר ומוסיפה בקשה קטנה, ככה אם יצא, מתישהו, לתמונה עדכנית... מזל טוב!

dafgol

New member
מק../images/Emo78.gif לשיר ../images/Emo65.gif

שהבטיחה לי ב
שהיא תכף נכנסת לפורום....
יקירתי קחי הכל בקלות....רוצה לראות ולשמוע ת'
שלך עד לפה. אוהבת ,

../images/Emo20.gifמזל טוב שיר../images/Emo20.gif יומולדת שמח

זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving הרבה אושר,בריאות,נחת מהילדים ורק טוב
מכל ה

חיבנוקי

New member
המון תודה על הברכות../images/Emo6.gif

כייף לראות שאתן זוכרות אותי על אף שאני בקושי מצליחה להגיב, אני קוראת מה שקורה כאן ומתעדכנת עם דפנה במה שאני מפסידה. ושוב תודה על הברכות. שיר

shirka

New member
מזל טוב לשירי היפה ../images/Emo65.gif

כבר שמונה חודשים.וואו.

ayush

New member
../images/Emo49.gifלילדה הכי יפה בגן../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

טאש

New member
הי שירשירונת../images/Emo65.gifמזל טוב

מזל טוב שירשירונת קטנה הנה כבר חלפו 2 שליש שנה.... שתמשיכי לגדול ולהיות מאושרת

dafgol

New member
../images/Emo49.gif שירי ../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

זואי11

New member
שירי'לה מתוקה

מזל טוב! תמשיכי להנות מהחיים בקצב שנוח לך!

למעלה