לפני שמוציאה כסף שאין לי רוצה להתייעץ

לפני שמוציאה כסף שאין לי רוצה להתייעץ

הבובות בנות שלוש, די נמאס לי כבר ממחלות בדרכי הנשימה כל שני וחמישי, אצל אחת אוזניים אצל השנייה חייב להיות דרמה - חום שבוע בבית וכיוב', אני מרגישה במשחק פינגפונג כשאני בתפקיד הכדור לילה לבן אחת לילה לבן שנייה, הפסקה חמישה ימים ושוב, העדרויות שלי מהעבודה אחכ אני נדבקת ואז שוב אנטיביוטיקה ושוב נורופן שוב כימי כימי כימי, רק רעלים שאני דוחפת לגוף הקטן שלהן אני מרגישה שזה צריך להגמר כבר, ומה לא ניסיתי - פרוביוטיקה, חיזוקית של מליון חברות, תוספים למינהם שכוללים צמחים שאמורים לתת מענה, כל אלה השאירו אותי עם כיס ריק ועדיין עם המחלות, מבחינת תזונה אוכלות בסדר גמור, אולי רק פירות זה משהו שקצת בעייתי ואני משתדלת..
לאור כל מיני שמועות על רפואה משלימה החלטתי שאולי הגיע הזמן לנסות שם, אתמול הייתי בכללית מושלם, מה אגיד לכן לא נראה מקצועי במיוחד, המרפאה הייתה כמעט ריקה, ישב בחדר המתנה "רופא" שרק חיכה שמישהו יבוא, היה מאוד נחמד אבל שאל שאלות כלליות רשם לשתיהן אותו דבר, ביקשתי להתעניין בהומאופתיה אמר שהוא ממליץ יותר על 2 טיפולי נטורופתיה והשאר רפלקסולוגיה ויהיה בסדר, בדק עם סטטוסקופ את הנשימה ושם זה נגמר. כשיצאתי לברר לגבי תשלום קיבלתי מדבקות של 10 טיפולים עם אחד מתנה וכל זה - 1400 לשתיהן.בעלי אמר שאין מצב שנוציא את הסכום הזה, למה צריך 10 טפולים ומי בכלל המטפל המהולל, הורי לא רוצים לעזור חושבים גם כן שזה סתם, ונשארתי אני שרוצה מאוד ודי מאמינה שזה יכול להועיל אבל יחד עם זאת לא מבינה איך המערך הזה עובד, איזה מטפל נותנים לי, מה הכישורים וכיוב'.
מאוד רוצה לשמוע מכן, אם זה הצליח מה הצליח, והאם אתן מכירות אולי מישהו טוב באיזור הדרום שעובד עם כללית אין יותר טוב מאשר ללכת דרך המלצות..

מודה לכן מראש

ונדי10

New member
אני בעד רפואה משלימה רק לא כזו שבקופות החולים

בתור מישהי שעבדה במערכת ומכירה את תהליך צירוף המטפלים מציעה לך בחוםםם רב לקחת את ה1400 שקל ולהשקיע אותם במטפל שבאמת שווה את זה ואכן ללכת רקקקק לפי המלצות. בתחום הזה יש כל כך הרבה אנשים שונים ומשונים ולא מקצועיים כך שדי קשה לברור בתוך הבאלאגן הזה משיהו מוצלח, והמחירים שהמטפלים האלה לוקחים קצת שערוריתיים בעיניי.
לגבי הומאופתיה - יש מישהו בתל אביב (רחוק אני יודעת אבל לא באים אל מטפלים כאלה הרבה) שמר FREEHANDS מהפורום המליץ לי עליו בחום, ואצלהם אני יודעת שזה די עזר. לצערי לא זוכרת את השם אבל הוא בטח יכנס עוד מעט ויכתוב לך. אנחנו עוד טרם ניסינו.
באופן אישי יכולה להמליץ לך דווקא על מדקרת מדהימה שמתמחה בילדים ואצלנו עזרה מאד לשיעול הטורדני של הבן שלי. היא מקבלת בנס ציונה, שמה לירון והיא גובה סכום שפוי לחלוטין - 120 ש"ח לטיפול.אם את רוצה אעביר לך בשימחה טלפון במסר, ישלה גישה מדהימה לילדים ולהורים.

אם מדובר באניספלד

אז יש לי דיסהמלצה ממש רצינית לגביו.
בכל מקרה, לא חושבת שנכון לשלול את כל המטפלים שבכללית. יש שם כמה מאוד רציניים ומוצלחים.
אני לא הייתי הולכת על רפלקסולוגיה למטרה הזו (ואני אומרת את זה כרפלקסולוגית). הומיאופתיה או רפואה סינית הרבה יותר מתאימות כאן.
בכללית בת"א יש את אלי שוע שהוא הומיאופת ותיק מאוד ורציני מאוד. טיפול בהומיאופתיה הוא בד"כ יחיד או בחרווחים מאוד גדולים בין הטיפולים ואני חושבת ששווה לנסוע לת"א בשביל זה (בשביל אלי שוע, אולי הוא מטפל בעוד מקומות אבל אם כן, נדמה לי שדווקא בצפון).
לא חייבים לעשות את כל הטיפולים שהומלצו.

ונדי10

New member
נכון! לפעמים יש לי תחושה שהילדים נהיים חצי

בריאים רק מלהיות לידה...

אשרז4

New member
אני מנוסה בנושא (יצא לי ארוך : )

בשמנו עברתי טיפולי דיקור דרך רפואה משלימה במאוחדת והיתי מרוצה עד מרוצה מאוד.
מהיחס מהמקצועיות ומהתוצאה.
אחרי כמה שנים בעלי היה וגם היה מאוד מרוצה.
בת דודתי בטיפול הומופאטי לבנה דרך מכבי (בקרית אונו נדמה לי) ומאוד מרוצה מהיחס והתוצאה

יש לי חברה שעבדה ברפואה המשלימה של מכבי. אני כמובן ממליצה עליה מנסיון והיא אומרת שזה הרבה מזל. כי הרבה מהעובדים הם צעירים בלי הרבה נסיון אך זה לא אומר שהם לא טובים ויש גם כאלו שהגיעו לשם אחרי שלא הצליחו להחזיק בשוק הפרטי אם בגלל קשיי שיווק עצמי אם בגלל יכולות נמוכות או סתם מזל.

בקופ,ח אכן יש רופא ממיין שמחליט מהם הטיפולים שיתאימו לכם.
יש בכך הגיון על מנת שלא תתחילי משהו (נגיד דיקור) ואחרי סט טיפולים יתברר שעדיף שיאצו, לדוגמא.
נכון שהתחושה היא שהוא סתם יושב שם וגם כאן זה תלוי מי הרופא.

אנחנו כיום בטיפול הומופאטי מאוגוסט לשתי הבנות.
הגענו בעקבות סטרפטיקוקוס שלא עזב והטיפול בהחלט מוכתר כהצלחה (לא שלא היו חולות אבל הרבה פחות ובעוצמה פחותה והשוס- מאוגוסט עד היום לא לקחו אפילו אקמולי שלא לדבר על אנטיביוטיקה וזה אחרי שהיו כל 3 שבועות מקבלות זריקת אנטיביוטיקה)

אנחנו התחלנו את הטיפול עם חברה שלי שעשתה סטאג'
והמשכנו עם מישהי אחרת שלוקחת מחיר מוזל.

זה לא זול!! מצד שני מעבר לרווח הגופני של ילדות בריאות בלי כימיקלים מיותרים אני לפעמים מחשבת את כל עלויות האנטיביוטיקה והאקמולים וימי החופשה שלנו וזה בהחלט מתקזז מול עלות הטיפול האלטרנטיבי.

ברור לי שלא תמיד זה מוכתר כהצלחה אבל אני בהחלט חושבת שכדאי לנסות.
לא היתי ממליצה על נטורופטיה כי לרב זה מצריך שינוי תזונתי גדול מאוד מאוד וקשה לעמוד בזה לאורך זמן.

אם את רוצה המלצה על הומופטית (אחת מאזור פ,ת השניה מהוד השרון) אשמח להפנות אותך ואף לנסות לבקש אם יכולות להתחשב במחיר.

אם את הולכת על קופת חולים היתי ממליצה לך לנסות לברר מחברים / שכנים/ הורים בגן האם מישהו עבר בסניף זה טיפולים וממליץ על מטפל ספציפי.

לנו עוזר מאד

גיליתי את התחום במהלך הריון עם התאומים, לאחר אשפוז ארוך שנגמר ללא תוצאות אופטימיות.
מרב יאוש אמרתי שאני פונה לרפואה אלטרנטיבית, התחלתי בדיקור סיני ותזונה- כעבור שלושה ימים הייתי אדם אחר ולא פחות חשוב ההריון התייצב.
מאז, אנחנו כל המשפחה פונים לעזרה מהתחום, הילדים היום כמעט בני ארבע ולמעט אנטיביוטיקה אחת לבן לא נרשמו תרופות ( הדיקור הראשון לבן, היה בגיל חודש וחצי כשפיתח בעיות נשימה והרופא כתב מרשמים לא נילציות ושאר חומרים כימיים) .
לא מכירה איך התהליך בקופות החולים, לי יש ביטוח בריאות פרטי שמכסה רפואה משלימה ומשתמשת בו.
בריאות לכולכם

MamaHen

New member
לנו מאוד עזר הומאופת בת"א

רופא אא"ג לשעבר, שעבר להומאופתיה.
אני לא ממש האמנתיף אבל התוצאות אצל הבייבי שלי ואצלי מדברות בעד עצמן.

מקבל ברמת אביב, שמו ד"ר גרגורי גולדמן.

יעלה לך הרבה הרבה פחות מ- 1400 ש"ח.

immeira

New member
אין לי המלצות על מישהו ספציפי רק בשבחי

ההומאופטיה בכלליות.
אני מטופלת מספר שנים באלרגיות ולאחר הלידה , בבעיה יותר חמורה שעלתה.
אפילו ההומאופטית שמטפלת בי כמעט התייאשה והיתה סקפטית אבל כהרגלה הצליחה להציל אותי.

בהצלחה

kookadoo

New member
לא הייתי פוסלת טיפול בקופ"ח

טופלתי בדיקור דרך קופ"ח וזה בהחלט עבד, אבל הייתי מחפשת המלצות.
אני מאמינה מאד בהומיאופטיה קלאסית. אני מטופל כבר כמה שנים והילדים מיום היוולדם (וךמעשה אף לפני), אבל אני לא מכירה מישהו בדרום.

מעידה מניסיוני על עצמי

בזמנו, כשניסיתי להיכנס להריון הלכתי לדיקור דרך מכבי טבעי. מה אגיד לך? יכול להיות שרפואה משלימה מאוד עוזרת, אבל ההתנהלות במסגרת קופ״ח הרגישה לי מאוד לא רצינית. גם אצלי הייתה איזו רופאה שכיוונה אותי לטיפול מסוים. הטיפולים היו קצרים, הרופא/מדקר לא נגיש, הרגשתי בפס ייצור, בקיצור - הוליסטי זה לא היה. וכן, גם לי צרם ה״מנוי״ הזה שהקופה מעודדת אותך לעשות (לא זוכרת שאילצו אותי, אגב). הרגיש פשוט כמו סדנת יזע של מטפלים.

אני קוראת ורואה שיש אחרים שכן יצאו מרוצים אז אולי זאת אני, אבל לדעתי אולי עדיף באמת לפנות באופן פרטי למישהו שקיבלת עליו ביקורות טובות. אני מכירה אנשים שמהללים סוגים שונים של רפואה אלטרנטיבית, כולם למעט אחת הלכו באופן פרטי.

בהצלחה והרבה בריאות!

קראתי רק את ונדי

אבל אם את מאזור נס ציונה, אני מצטרפת להמלצה על לירון אזולאי המדהימה (ותני לה חיבוק ממני על הדרך).
וגם יכולה להמליץ על כלנית קלו, הומיאופטית שעשתה ניסים ונפלאות עבור נגה וזהר, ובעיקר עבור זהר.
גם לה תני חיבוק ממני על הדרך, אם לא אכפת לך

ראפרית1

New member
אנחנו עברנו לטיפול סיני

היה לנו גם סיפור עם אחת הבנות שאסטמטית וכל היום נתנו לה אנטיביוטיקה כי כל הזמן היא צפצפה והשתעלה והיתה מסכנה. שנה שעברה הלכנו להומאופט של הקופה ובכלל לא היינו מרוצים, הוא לא עזר לה בקושי אז המשכנו עם האנטיביוטיקה והרופא הרגיל, הלכנו גם לחדר מלח שלא ממש עזר אבל קנינו מפזר מלח לבית וזה קצת עזר. השנה החלטנו ללכת למטפל סיני פה ביישוב ואנחנו ממש מרוצים! יש ימים שהיא משתעלת, אבל כל החורף לא ראינו רופא וגם לא אנטיביוטיקה!! הוא דוקר אותה, עושה לה רפלקסולוגיה, היא לוקחת טיפות צמחים וב"ה היא בסדר... הוא לוקח בערך חצי מההומאופט של הקופה והוא גם הרבה יותר נגיש- עונה לנו כל הזמן לטלפונים, ומקבל אותנו לביקורת אם פתאום היא לא מרגישה טוב...
הוא מקבל ביישוב שלנו וגם בירושלים יש לו מרפאה...

בנות תודה רבה על התגובות, לא עשיתי עם זה

בינתים כלום כי גרמתן לי לחשוב פעמיים, גם אני חשבתי הומאופטיה למה הרופא הפנה לרפלקסולוגיה, אני ממש מחכה שמישהיא כאן תמליץ לי על מישהוא בבאר שבע לא יכולה עם כל הרצון להגיע מחוץ לעיר
תודה חמודות

אצלי דווקא עזר טיפול ארומתרפי

לירון סולומון שהציל אותי מניתוח במיתרי הקול, ותכשירי הפלא שלו חסכו לנו הרבה בלגנים אצל הילדים.
הוא מקבל בראשל״צ אבל הרבה פעמים מאבחן טלפונית ויכול לשלוח מוצרים בדואר.
רוצה פרטים?

לנו לא כל כך עזר

לילדים יש נוזלים באוזניים והמליצו לי על הומאופתיה
הלכנו בקופה והרופאה בבדיקה גם אמרה שהטיפול המומלץ הוא הומאופתיה או דיקור ושעדיף להתחיל בהומאופתיה כי זה פחות פגישות ויותר טיפול בבית...
כשהגענו להומאופת הוא בדק את שניהם ואמר שהם בסדר גמור (מבחינתו) ושהנוזלים יעברו לבד (בנתיים עוד לא עבר כבר חצי שנה) ושכדאי לטפל רק באחד מהם בכלל שנראה שמשהו מציק לו (לא היה ברור לי בדיוק מה) וזרמתי איתו ונתתי לו צ'אנס.
בסופו של דבר הוא נתן לנו טיפות פעם בשבוע ולא באמת הבנתי מה היה אמור להשתנות אז החלטתי שאני מפסיקה לילד את הטיפול.

ואני ממש לא נגד רפואה משלימה להיפך אני הלכתי וזה עזר לי מאוד! לצערי במקרה של הילדים לא ממש... לא יודעת אם זה בגלל המטפל אבל זה שוק פרוץ אז תלכי רק למישהו שיש לך כמה המלצות טובות עליו והתחום שאת רוצה לטפל כי לא בטוח שבכל התחומים הוא טוב!

בהצלחה!

למעלה