לפני שירד גשם
יש לי רעיון

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
לפני שירד גשם ../images/Emo23.gif יש לי רעיון

נודע לי אתמול מפי יודעי דבר, שמקובל לאחרונה לחגוג אירועים חשובים או סתם כיופים של יום חול, בצורה הבאה...... מתאספת קבוצת אנשים שחפצה בחגיגה קטנה...(יום הולדת, נישואין, סתם סיבה אחרת), מגייסים אוטובוס....או מכוניות פרטיות... ונוסעים אל ......יקב. זה יכול להיות יקב זה או אחר. אני יכולה לסדר לכם סיור ביקב דלתון,(כרם בן זמרה), עם טעימות וארוחה בסיום הסיור. זה עניין של מספר שעות. חצי יום לפחות...... לא ביררתי את העלות הכספית אם זה משולב בארוחה. אבל מחיר הסיור הוא מגוחך.......משהו מעל עשרה שקלים לאדם. אם מתארגנים פה ברצינות.. אני אברר יותר פרטים ואנסה לדלות כמה שיותר צ´ופרים (עם ויטמין P). יאלללללה, נראה אתכם מחליטים על משהו תוך שבוע....... לא יוצא לי שום דבר מזה...שום גמול......אם מתעוררת בכם שאלה כזו....... סתם מכירה אנשים שמקורבים לנושא....וישמחו לעשות לנו כיף.......

ישRאל

New member
מגי ,,,,,

על פניו ניראה לי רעיון מצויין,,,אבל,,,מה נעשה לאחר הביקור כולם יהיו שתויים,,מי ינהג?? סתםםםםםםםםם אני חשבתי על משהו עם הליכה רגלית,,משהו כמו שעה ברגל,,,,עם שילוב של ארוחה ,,אני עוד אבדוק ואפתח את זה ,, חברה תתחילו "לבעוט"ולהציע הצעות ,,משהו יתגבש לנו בסוף,,

magy

New member
זה כולל הליכה רגלית

זה כולל הדגמות, טעימות (לא משתכרים מטעימות) זה סיור בתוך כרמים...במפעל , הבנת ייצור היין.....בכל שלביו. (ישראל, אל תספר לאף אחד, זה הטראנד הכי הכי לאחרונה....) רק "חַיי צוֹצַיֶאטִי" מגיעים לשם..... אני רוצה לשבור את זה.......גם לנו מגיע סיור אקסקלוסיבי........

ישRאל

New member
לנו יש את היתרון ,,,

שאנחנו נולדנו לפני היין,,,כרם בן זימרה,,בשבת שעברה חלפתי ליד הישוב ,כשחזרתי מתל חי,,,נישמע בסדר גמור מבחינתי,,,בואי נתחיל להריץ את זה ,,נעלה את זה בפורום בצורה מסודרת(זה תפקידך)אני אתן את כל הגיבוי הדרוש,,,

tsiporganeden

New member
מגי קראתי את זה, ואני רוצה להגיד

שאני שייכת לחוג לידיעת הארץ במקום עבודתי, ובשנה שעברה עשינו כזה טיול לדרום הארך בחבל לכיש, וזה כלל בציר ענבים, שאחר כך לקחנו הביתה כל אחד כמה שהוא בצר, ואחר כך הגענו ליקב וראינו איך עושים את היין, וגם איך עשו פעם יין, עם דריכה על הענבים, ראינו כיצד עושים צימוקים ובתום הסיור הלכנו לאכול במסעדה שלהם שהיתה חלבית עם מאכלים שלא מן העולם הזה, עם לחם שרק הרגע יצא מהתנור קריספי כזה, היה ממממששששהההההוווווו, אם תרצי אוכל לשאול את המרכז שלנו יותר פרטים ולעזור לך לארגן משהו כזה.

ישRאל

New member
אין לי בעיה בואו נלך על זה,,,,

תתחילי להריץ את הפרוייקט ,,תגידי אם את צריכה עזרא,,

magy

New member
אני צריכה רשימה של אנשים

מספרית. תאריך .......וזהו...... אני מודיעה להם ומקווה שיהיה מקום.....צפוף שם לאחרונה......... אבל רציתי שיגיעו גם אנשים מהמרכז..... זה דורש יום חופשה מעבודה..... אם תהיה היענות...כבר היום אברר את כל הפרטים......

Sודית

New member
נשמע רעיון שווה

רק תאריך...וזהו....לא אמרת כלום. כל היתר לא בעיה, נראה לי שדוקא התאריך כן. אז מה התאריך...או היום המוצע???? בעיני מוצא חן מאד הרעיון.... ו...מגי...מטעימות...תלוי איזה...אפשר גם אפשר להתמסטל....לי למשל בא להתמסטל... יש התנגדות??? מי רוצה ל´תמסטל איתי??? אגב, יש המון הצעות לטיולים ומאד מעניינים. סודית לא שותה יין עד "זמורה"... בחיים לא שמעתי את השם הזה...זה בישראל????????

magy

New member
אני אסתדר עם הכרם

אזדקק רק לטרמפ......זה הכל....... אם תרצו שגם אני אבוא

פירט

New member
מתנדב ליחצ"ן:עשרת הראשונים..../images/Emo48.gif

ירישום לטיול יקבלו זוג כרטיסים (על חשבוני....)הלוך וחזור.....

פירט......

אתה בקטע של המערכון של יהודה ברקן? זכית בכרטיס הלוך וחזור
וואו כמה שנים עברו מאז...מי סופר???

tsiporganeden

New member
שלום לך מגי, בעבר התגוררתי בכרם

בן זמרה, ביקרתי שם לפני 28 שנים, התאהבתי במקום הוא מהמם, אשמח להצטרף לטיול כזה, אגב אני לא נכנסת לפורום שלכם, כי בהתחלה נכנסתי בשם אחר, ראיתי שנורא מדכאים אותי עם הקיטורים על הגיל המתקדם והפסקתי, עכשיו אני רואה שאתם די מגובשים וממש נחמד פה אז אכנס לעיתים יותר קרובות ואתרום גם לפורום הזה מידיעותי ומומחיותי כמו שאני עושה בפורומים אחרים.

ציפור גם עדן מי אמור ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... ( בואן ונידה )
שבי איתנו, פה חמים ונחמד, יש כותבי שירים ופרוזה, ציירים, צלמים, בשלנים ואכלנים (
והכי הרבה.... אוהבי חיים!

tsiporganeden

New member
אהלן חונה אלפי תודות על קבלת

הפנים, ארצה להשאר אם תסכימו לקבלני.

פירט

New member
למה מומחית הציפור? ../images/Emo48.gif

מקבלים אנו תרומות מכל הסוגים! יש בכוילל שלנו המון אברכים ובתולות שמוכנים לקבל ולהשתמש בידע ובמומחיות של אחרים. שבי פה וניתן לך צומי כמו לכולם.

mayaro

New member
דניאלה אצל הנכדים-מותר לתקן?

פירט וישראל בושו לכם, כותבים FUCK בנו באמת? גם את זה אתם לא יודעים?

למעלה