לפני שבוע הייתה תאונה בין 2 אוניות

ofleisher

New member
לפני שבוע הייתה תאונה בין 2 אוניות ../images/Emo5.gif

במפרץ חיפה - זוכרים ? אז הספינה שטבעה (בשם שלי) התיישבה בעומק של כ - 20 מטר אבל התרנים שלה בולטים מחוץ למים כפי שניתן לראות
כאן (לדעתי מדהים בעוצמתו) כצפוי התארגנה קבוצה של חבר'ה וצללה שם...(בזריזות יחסית) את תיאור הצלילה וצילומים ניתן לראות באתר החדש של סקינונימוס . עוד לחשה לי ציפור קטנה (ושובבה
) שמתארגנים על צלילה נוספת לאתר ביום שבת - אבל שימו
למצב הים - נפטון אמור לכעוס ... חוץ מזה ברכות לסקינונימוס על השקת האתר - שווה להוסיפו לקובץ בהזדמנות (ביה"ס לצלילת עיזים
).

conus45

New member
עשית טעות פאטלית

ביום הטביעה כתבתי הודעה בפורום הזה שיש ספינה טבועה חדשה בחיפה ואיזה מזל יש לחיפיים. התנפלו עלי כולם על חוסר הרגישות שלי על זה שאולי יש נפגעים או חלילה הרוגים. ואפילו היו שאמרו (אלא שצללו לצוללת שירה) שהם בחיים לא יצללו לאתר החדש. ואפילו הורידו את ההודעה שלי מהפורום. אז שתדע לך שיש פה רגישות גדולה.וכדי שתתנצלו מהר.אחרת....

הכוונה

לא צריך לשמוח על טביעה ובטח לא על נפגעים אבל אין סיבה שלא לצלול ולדווח על כך תהיה רגיש ותצלול

ofleisher

New member
conus45 היקר,

האם אתה מתכוון להודעת השימחה (לאיד?) הזו שהורידו לך ?
כאן. ולמה DIVECON בחיים לא יצלול לשם ? ומה הבעיה עם השירה ? ואכן כמו שנאמר על ידי דני, כשמפרסמים הודעה צוהלת כשעדיין יש נעדרים אז זה לא לעניין וכשמדווחים על צלילה שבוצעה באתר (דרך אגב אני לא השתתפתי בצלילה) שבוע אחרי יש משמעות אחרת. מי אמר שהוא בחיים לא יצלול לשם ? גם לא כשיהפכו את זה לאתר צלילה רישמי ? גם לא כשיהיו אישורים לצלילה ? אנא קונוס יקר נסה להיות קצת יותר ברור , תודה.

conus45

New member
שיח אתה לא נוזף בחברה? אין כבר רגישות בפורום

Dani Barchana

New member
יש הבדל לא קטן בין לשמוח ולעלוז דקה לאחר

הטביעה כשעדיין יש שני אנשי צות טבועים בבטן האניה לבין מה שנכתב כאן.

למעלה