לפני סגירה - נשמח לחוות דעת

nechama21

New member
לפני סגירה - נשמח לחוות דעת

שאלתי פה לפני כמה שבועות, בינתיים היו לנו בעיות בחוזה אבל גם עשינו סבב בנקים ועקבנו אחרי הפורום המבורך לאורך כל הדרך וכעת לפני סגירה. תזכורת: הכנסות 34K נטו, משכנתא מבוקשת 1.2M, עוד 4 שנים צפויים להשתחרר 350K. אנו חברים ב"הוט" וכמו שכבר הזכירו כאן בעבר, נדמה כי במקרה זה לבינלאומי יש תנאים טובים: 350K בוליט ל- 5 שנים ב P-1 550K ל- 15 שנים ב- P-1 300K צמודה ל- 12 שנים ב- 2.15% צמצום עלויות נלוות כמעט ל-0. כל זאת תמורת התחייבות להעברת משכורת (אחת) לתקופה של 3 שנים. 1. נשמח לשמוע דעות לגבי התמהיל (למרות שנבנה באמצעות עצוץ שניתנו פה) והריביות. 2. האם ההחזר הראשוני אכן סביב ה- 6.5K כפי שחישבו בבנק? 3. האם שווה את הטרחה של העברת חשבון משכורת (גם כאן מקבלים הטבות של ניהול חשבון "הוט")? 4. האם מישהו יכול להמליץ על הבינלאומי מקום לניהול חשבון עו"ש? שוב תודה לכל העונים.

../images/Emo82.gif יופי נחמה../images/Emo9.gif

1. התמהיל טוב, הערה שולית הייתי מחליף את הצמודה או חלק ממנה לצמודת דולר. 2. הריביות טובות לסגירה. 3. ההחזר הראשוני שחישבו בבנק נכון, אני מקווה שאתם נערכים לאפשרות שהפריים יעלה ועימו התשלומים החודשיים. 4. העברת החשבון מזכה אתכם בריביות האלו שהן מצויינות, לדעתי שווה ובמיוחד לעובדה שאתה מעביר רק משכורת אחת. בהצלחה עם המעקב השנתי (לא להרדם על המשכנתא)

ab1729

New member
אמממ

1. נשמע בסדר גמור. שימו לב שאם הפריים יגיע ל7% לפני פירעון הבוליט (זה לא תסריט מחמיר, ובהחלט אפשרי), ההחזר יגיע לכ8800 ש"ח. אני משער שלאור ההכנסה היפה, זה לא סכום שצריך להפחיד אתכם. 2. ראשוני זה קצת מרמה. קחו פריים של 4.5%, שזו תחזית סבירה לסוף שנה זו ותקבלו 1020 3930 2360 סה"כ 7300 ש"ח. שימו לב שהחשיפה לפריים משמעותית לאור הבוליט, שם אתם סופגים מיידית את כל הריבית. עליית הפריים מ3% ל5% תכפיל את ההחזר על החלק של הבוליט 3. תלוי ב א. עד כמה התנאים ללא העברה רעים יותר ב. עד כמה העברת המשכורת בעייתית עבורכם

למעלה