לפני כשעה גשם שוטף בשכניה שבהרי הגליל המערבי - דיווח של גדי116
A an ordinary kid New member 5/9/03 #3 אני מעדכן עכשיו כי אני לא אהיה פה בהמשך הערב ..אז בפעם הראשונה היום יש אצלי עננות מפותחת שאני מקווה תביא לגשם...
אני מעדכן עכשיו כי אני לא אהיה פה בהמשך הערב ..אז בפעם הראשונה היום יש אצלי עננות מפותחת שאני מקווה תביא לגשם...
א אורי כוכבי New member 5/9/03 #5 לא שמתי לב.. ../images/Emo51.gif. האם שמת לב-../images/Emo13.gif לגשם לפנות בוקר (בערך ב-05:00)? הכבישים נרטבו מעט.. (היה קל על גבול הטפטוף.. ) ואף התעוררתי ממנו
לא שמתי לב.. ../images/Emo51.gif. האם שמת לב-../images/Emo13.gif לגשם לפנות בוקר (בערך ב-05:00)? הכבישים נרטבו מעט.. (היה קל על גבול הטפטוף.. ) ואף התעוררתי ממנו
H horfan New member 5/9/03 #6 לא, אני עדין ההייתי בשנת הקיץ... התעוררתי רק אחה"צ בגלל גשם קצרצר וגם "בגלל הרוח..."
D Dool New member 6/9/03 #9 בקריות? ../images/Emo12.gif אני גר בקרית מוצקין ולא היה גשם מה שכן ממש נהיה קר בחוץ (היה יותר טוב אם זה היה -10 מעלות אבל גם זה טוב )
בקריות? ../images/Emo12.gif אני גר בקרית מוצקין ולא היה גשם מה שכן ממש נהיה קר בחוץ (היה יותר טוב אם זה היה -10 מעלות אבל גם זה טוב )
א אורי כוכבי New member 6/9/03 #11 לגבי הטמפ. - אמת../images/Emo13.gif; לגבי הגשם..ירד גם ירד.. (קל בלבד, על גבול הטפטוף.. אבל היה נחמד .)
לגבי הטמפ. - אמת../images/Emo13.gif; לגבי הגשם..ירד גם ירד.. (קל בלבד, על גבול הטפטוף.. אבל היה נחמד .)
ל לוי אסף New member 6/9/03 #10 מוזר... לרוב אני מקבל את הגשם של אזור שכניה קורנית כ3- דקות אחרי שהוא מגיע אליהם... כך גם היה אם הסליט בחורף..... אצלי רק היה טפטופים קלים במשך חצי שעה בערך( לסרוגין )...
מוזר... לרוב אני מקבל את הגשם של אזור שכניה קורנית כ3- דקות אחרי שהוא מגיע אליהם... כך גם היה אם הסליט בחורף..... אצלי רק היה טפטופים קלים במשך חצי שעה בערך( לסרוגין )...