לפני כמה ימים העליתי לכאן לוג של

לפני כמה ימים העליתי לכאן לוג של

HijackThis ומחקתי את כל מה שאמרתם לי למחוק.. עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל לגבי הפרוסס P2P NETWORKING.EXE שמופיע לי ב - HijackThis וגיליתי שזה פרזיט..
P2P Networking.exe is an advertising program by Joltid. This process monitors your browsing habits and distributes the data back to the author's servers for analysis. This also prompts advertising popups. This program is a registered security risk and should be removed immediately.​
עכשיו לא הבנתי אם זאת רוגלה או לא.. כי פה לא הזכירו שום דבר לגבי התוכנה.. למחוק או לא? תודה מראש!

Ha Mossad

New member
תשובה.

P2P NETWORKING.EXE היא תוכנת פרסום שפותחה ע"י ג'ולטיד. בתהליכה עוקבת התוכנה אחר השימוש שנעשה על ידך בעת עבודתך עם הדפדפן. תוכנה זו מוסרת את המידע חזרה לשרת המתכנת, ושם המידע עובר תהליכי סינון. תוכנה זו גם כן מקפיצה הודעות (POP-UP). התוכנה הנ"ל מוכרת כסיכון אבטחתי ויש להסיר אותה בהקדם האפשרי. לפי דעתך יש מקום לחשש?

אעעעעע? מחקתי את החרא הזה

וכל המסמכים שלי נעלמו!! והיו שם קבצים קצת חשוביםםם }}}}}: יש לי win98 יש משהו שאני יכול לעשות בכדי לשחזר את הקבצים?.. }:

p k a k

New member
ב-HIKACKTHIS

יש אפשרות BACKUP. חפש שם אחר הקובץ שמחקת ושחזר אותו. לאחר מכן עשה הפעלה מחודשת של המערכת. ייקח ל-BACKUP זמן לעלות עצמו כ-FULL RECOVERY, אז לא להכנס ללחץ אם לוקח לקובץ זמן לשחזר הכל.

אוי ואבוי

אני לא מחקתי ת'תוכנה דרך HIKACKTHIS אלא דרך לוח הבקרה.. הוספה/הסרה של תוכניות. אבוד? }:

למעלה