לפני כמה ימים היה פה מתכון של עוגת קסם

ליאן155

New member
לפני כמה ימים היה פה מתכון של עוגת קסם

הכנתי אתמול-יצאהנ נהדת וטעימה מאוד.מאחר שש בה שמנת מתוקה,שמתי במקרר. היום כשבאתי להוציא את העוגה,היא לא היתה ממש\ רכה.האם יש צורך לשים אותה זמן מה על שיש?תודה
 
כן, בשבועיים האחרונים הכנתי כבר שש עוגות

וכולן נשארו בחוץ, מכוסות, ללא בעייה.
 

דנה אז

New member
גם אני הכנתי, ויצא נהדר.

אבל כל הפיצפוצי שוקולד שהוספתי שקעו, והפכו לשכבה בתחתית העוגה. זה לא פגע בטעם, או באוריריות שלה.
את יודעת אולי למה? או מה עלי לעשות כדי שהפצפוצים ישארו מפוזרים בתוך העוגה?
 

perhay

New member
בדרך כלל דברים שמוסיפים פצפוצי שוקולד

צימוקים ועוד יש להכניס אותם בתוך קערה עם קמח, ורק אחר כך להוסיף לעוגה.
 
למעלה