קודם שהימין יצליח לפטר אותם, אחרי זה נדבר.כעת דמיינו איזה שיא יהיה אחרי פיטורי רונן בר ומיארה
אם ביבי יתפטר לא תהיה בעיה כי לא יהיה ראש ממשלה שבניגוד לעניינים וכל ראש ממשלה שהם לא תובעים או חוקרים יכול לפטר אותם.קודם שהימין יצליח לפטר אותם, אחרי זה נדבר.
אין כל סיבה שראש ממשלה נבחר יתפטר רק בגלל שהוא לא בא טוב בעין למתנגדיו.אם ביבי יתפטר לא תהיה בעיה כי לא יהיה ראש ממשלה שבניגוד לעניינים וכל ראש ממשלה שהם לא תובעים או חוקרים יכול לפטר אותם.
ברוב הדמוקרטיות המערביות ראש ממשלה היה מתפטר על הרבה פחותאין כל סיבה שראש ממשלה נבחר יתפטר רק בגלל שהוא לא בא טוב בעין למתנגדיו.
פחות ממה? משמתנגדיו לא מתלהבים מבחירתו?ברוב הדמוקרטיות המערביות ראש ממשלה היה מתפטר על הרבה פחות
איפה שאין חוק צרפתי, ראש ממשלה מתפטר מיד כשנפתחת חקירה פלילית נגדו כמו שעשה אולמרט, אמנם לא מרצונו, אבל חוץ מצרפת בכל המדינות עם משטר פרלמנטארי, קורה מה שקרה עם אולמרט שראש ממשלה מתפטר כבר בשלב חקירת המשטרה.פחות ממה? משמתנגדיו לא מתלהבים מבחירתו?
או שכן או שלא. זכור לי שבאיטליה זה לא קרה בזמנו. לא יודע לגבי מדינות אחרות. בכל מקרה במדינת ישראל ולמקרה שאינך זוכר, אם היה על ראש ממשלה להתפטר כל אימת שנפתחת חקירה נגדו, המשמעות היא שכ100% מראשי הממשלה בעשורים האחרונים היו נדרשים להתפטר באמצע כהונתם. נראה לך מצב הגיוני, כאשר מי שמקבל את ההחלטה על פתיחת חקירה כזאת הוא בס"ה פקיד אחד בודד, בכיר ככל שיהיה?איפה שאין חוק צרפתי, ראש ממשלה מתפטר מיד כשנפתחת חקירה פלילית נגדו כמו שעשה אולמרט, אמנם לא מרצונו, אבל חוץ מצרפת בכל המדינות עם משטר פרלמנטארי, קורה מה שקרה עם אולמרט שראש ממשלה מתפטר כבר בשלב חקירת המשטרה.
לרבין ז"ל זה הספיק. בגלל אישתו הוא התפטראו שכן או שלא. זכור לי שבאיטליה זה לא קרה בזמנו. לא יודע לגבי מדינות אחרות. בכל מקרה במדינת ישראל ולמקרה שאינך זוכר, אם היה על ראש ממשלה להתפטר כל אימת שנפתחת חקירה נגדו, המשמעות היא שכ100% מראשי הממשלה בעשורים האחרונים היו נדרשים להתפטר באמצע כהונתם. נראה לך מצב הגיוני, כאשר מי שמקבל את ההחלטה על פתיחת חקירה כזאת הוא בס"ה פקיד אחד בודד, בכיר ככל שיהיה?
או אם נדייק מעט יותר, בגלל איום שאם לא יתפטר יוגש (גם) נגדו כתב אישום.לרבין ז"ל זה הספיק. בגלל אישתו הוא התפטר
יופי. הכנסת עקיצה/השמצה. מרוצה? ברשותך לא אצטרף לחגיגה ולא אחפש השוואות בין שיכור שגרם למותם של אלפי יהודים ולפציעתם של עשרות אלפים ברוב איוולתו והאגו המנופח שלו שמנע ממנו להקשיב לאחרים, לבין, בעצם לאף אחד.אבל, מה אני משווה את רבין (מנהיג) לביבי (פוליטיקאי קטן)
אפרופו שיכורים. היה שיכור לטענתך מצריכת אלכוהולאו אם נדייק מעט יותר, בגלל איום שאם לא יתפטר יוגש (גם) נגדו כתב אישום.
יופי. הכנסת עקיצה/השמצה. מרוצה? ברשותך לא אצטרף לחגיגה ולא אחפש השוואות בין שיכור שגרם למותם של אלפי יהודים ולפציעתם של עשרות אלפים ברוב איוולתו והאגו המנופח שלו שמנע ממנו להקשיב לאחרים, לבין, בעצם לאף אחד.
מיצינו.
כאמור, לא מעוניין בחגיגת ההשוואות הזאת. אשאיר לך לשחק עם הרעל והשנאה.אפרופו שיכורים. היה שיכור לטענתך מצריכת אלכוהול
עכשיו יש שיכור משיכרון כח. התוצאה די דומה לצערינו
אלפי הרוגים. האם עצם העובדה שהוא ימני, הופך את ל "תקין"?
מי שמפזר רעל ושינאה, זה ראש הממשלה.כאמור, לא מעוניין בחגיגת ההשוואות הזאת. אשאיר לך לשחק עם הרעל והשנאה.
בריאות.
חחחח, הצרבת במצב ממש קשה על פניומי שמפזר רעל ושינאה, זה ראש הממשלה.
לכן הוא באופן עקבי לא מתראיין לשום ערוץ ישראלי מלבד 14. ביבי לא יודע להתמודד עם שאלות "לא נוחות"? ועוד איך יודע. הוא לא רואה את עצמו כמשרת ציבור שלא תמך בו.את אלה שכן תמכו בו, הוא מרעיל נגדינו
קבל תיקון "מאחורי הקלעים"חחחח, הצרבת במצב ממש קשה על פניו.
סתם להשכלה כללית, גם בערוץ 14 שואלים שאלות "לא נוחות". ההבדל בין הערוצים הוא באפשרות לסיים משפט. בעוד שבערוצים הממסדיים המראיינים באים לשמוע בעיקר את עצמם, בערוץ 14 המראיינים מבינים שהקהל מעוניין לשמוע את המרואיינים דווקא. זה כל הסיפור, גם אם מחנה הרל"ב מרגיש צורך עז לספר לעצמו סיפור אחר.
יקירי, סיפורי סבתא אני נוהג לקרוא בעיקר בשבתות וערבי חג. היום יום שלישי, לא רלוונטי בשבילי (מבוסס על המשפט הראשון שלך בציטוט הנ"ל. לא טרחתי להמשיך מעבר לו).קבל תיקון "מאחורי הקלעים"
בערוץ 14 מציגים לביבי שאלות לפני הראיון. מה שמביך לטעמו הוא מוחק. המראיין נדרש להקפיד על שאלות "מותרות". שום ערוץ אחר לא יסכים לזה.
היו דרישות כאלה בעבר מערוצים מרכזיים, נדמה לי משרה נתניהו. סורבו בתוקף. זה לא שלא נותנים לביבי להשלים משפט. הוא במניפולציות מנסה להתעלם מהשאלות ולהצמד ל "דף המסרים".
אנשי ערוצים 12,13,11,ו I24
מספיק מנוסים. זה לא עובד לו.
ביבי חושש שאיך שיצא בראיון כזה, יוציא אותו רע בסקרים. יפגע בו אלקטורלית. זו הסיבה האמיתית
רבין לא התפטר כשהדם של נרצחי אוסלו זרם ברחובותלרבין ז"ל זה הספיק. בגלל אישתו הוא התפטר
אבל, מה אני משווה את רבין (מנהיג) לביבי (פוליטיקאי קטן)
לא.לרבין ז"ל זה הספיק. בגלל אישתו הוא התפטר
אבל, מה אני משווה את רבין (מנהיג) לביבי (פוליטיקאי קטן)
רוזוולט התפטר אחרי פרל הארבור?ברוב הדמוקרטיות המערביות ראש ממשלה היה מתפטר על הרבה פחות
אצלם אם הם מתפטרים הסגן שלהם ממשיך עד סוף הקדנציה, אצלם אין שום אופציה להקדים את הבחירות, זה חלק מהמשטר, ומן הסתם סגן נשיא הוא שותף למדיניות, כך שלא מגיע לו פרס על כישלון, אבל הקדמת בחירות מנוגדת לחוקה, כך ששם ממשלה לא יכולה ללכת הביתה.רוזוולט התפטר אחרי פרל הארבור?
בוש התפטר אחרי נפילת מגדלי התאומים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.