לפי בקשת ה דרומי- תמונות

מצב
הנושא נעול.

broadaxe

New member
לפי בקשת ה דרומי- תמונות

לפי בקשת ה דרומי- תמונות
שלום לנוכחים, אני שיים לפורומים אחרים ומעלה כאן תמונות רלוונטיות לפי הסדר שלי עם ה דרומי. אשמח לענות לכל שאלה שתעלה. התמונה הראשונה- פנס קונדוקטורים צבאי-בריטי, 1945, "נלקח" מרכבת העמק וברשות משפחתי מתקופת המנדט. מושלם, עובד, כולל הפילטר הכחול והאדום.

broadaxe

New member
עוד תמונה

לפי בקשת ה דרומי- תמונות
שלום לנוכחים, אני שיים לפורומים אחרים ומעלה כאן תמונות רלוונטיות לפי הסדר שלי עם ה דרומי. אשמח לענות לכל שאלה שתעלה. התמונה הראשונה- פנס קונדוקטורים צבאי-בריטי, 1945, "נלקח" מרכבת העמק וברשות משפחתי מתקופת המנדט. מושלם, עובד, כולל הפילטר הכחול והאדום.
עוד תמונה
מקבת-עץ ענקית (1.30 מ') לדחיפת אדני העץ למקומם מתחת לפסי הברזל.

broadaxe

New member
תמונה אחרונה ברצף

עוד תמונה
מקבת-עץ ענקית (1.30 מ') לדחיפת אדני העץ למקומם מתחת לפסי הברזל.
תמונה אחרונה ברצף
דיספנסר לכסף-קטן של נהגי אוטובוס. תקופה? מי יודע? ישן מאד, עשוי מסגסוגת נחושת והלחמות בדיל כבדות. נראה "מחתרתי" אבל ראיתי עוד אחד כזה ממש לאחרונה, כך שאולי מדובר על ייצור מוסדר למחצה בבית מלאכה לא ממש מיומן (פריט זה מוצע למכירה, מי שמעוניין נא לפנות במסר).

פורתא

New member
אולי יש לך את אותו תיק עור ישן של ה

תמונה אחרונה ברצף
דיספנסר לכסף-קטן של נהגי אוטובוס. תקופה? מי יודע? ישן מאד, עשוי מסגסוגת נחושת והלחמות בדיל כבדות. נראה "מחתרתי" אבל ראיתי עוד אחד כזה ממש לאחרונה, כך שאולי מדובר על ייצור מוסדר למחצה בבית מלאכה לא ממש מיומן (פריט זה מוצע למכירה, מי שמעוניין נא לפנות במסר).
אולי יש לך את אותו תיק עור ישן של ה
הנהגים? אני מחפשת כזה במצב טוב זה אחלה תיק פעם היו המון כאלה ועכשיו כשצירך אי אפשר למצוא אפילו חצי תיק

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif לך לצערי הלך לי קפוט

לפי בקשת ה דרומי- תמונות
לך לצערי הלך לי קפוט
המחשב אני כותב מהמחשב של הזוגה שתחיה . חסרה לי תמונה של הדלת היא.
ושוב תודה ענקית לך על התמונות.

ארזS

New member
אתה כל הזמן המחשב שלך הולך קפוט...

לך לצערי הלך לי קפוט
המחשב אני כותב מהמחשב של הזוגה שתחיה . חסרה לי תמונה של הדלת היא.
ושוב תודה ענקית לך על התמונות.
אתה כל הזמן המחשב שלך הולך קפוט...
מה יהיה?

ה דרומי

New member
מצורף קישור לשיר על רכבת העמק

לפי בקשת ה דרומי- תמונות
מתוך שרשור בפורום אוספים ואספנות וגם תמונה של לוח התחנות של רכבת העמק מתוך

broadaxe

New member
לגבי הדלת

לגבי הדלת
היא לא ממש נמצאת בסביבה, אבל כשאגש לאיזור המצלמה תהה עימדי ואנסה את מזלי. צפה אולי להפתעות נוספות בעתיד.

shapira meir

New member
הלוח הזה מענין מבחינת ההדפס

הלוח הזה מענין מבחינת ההדפס
אבל הוא חסר ערך לחלוטין, כיוון שאי אפשר לקרוא מה כתוב בו בגלל גודל זעיר של התמונה ורזולוציה נמוכה מאוד. חבל.

ה דרומי

New member
אמן ואמן ולא נגלה ממה היא אותה דלת

לפי בקשת ה דרומי- תמונות
אמן ואמן ולא נגלה ממה היא אותה דלת

מצב
הנושא נעול.
למעלה