לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית מה קורה באופציה הזאת???
ו ויקטור מורוז New member 6/4/06 #1 לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית מה קורה באופציה הזאת???
G gkeidar New member 6/4/06 #2 האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... נכתב ע"י ויקטור מורוז: לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית מה קורה באופציה הזאת??? לחץ כדי להרחיב... האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... בהתחשב שמדובר בחברה שמניתה נסחרת ב-8 אגורות שחוקות ולא משפריץ דלק מהחורים שהם קודחים באדמה, אז אין חיר משם...
האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... נכתב ע"י ויקטור מורוז: לפידות חלץ אופציה1 התרסקות טוטאלית מה קורה באופציה הזאת??? לחץ כדי להרחיב... האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... בהתחשב שמדובר בחברה שמניתה נסחרת ב-8 אגורות שחוקות ולא משפריץ דלק מהחורים שהם קודחים באדמה, אז אין חיר משם...
ה הכי חכם שיש New member 6/4/06 #3 היא אומנם מתרסקת אבל לדעתי זה זמן נכתב ע"י gkeidar: האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... בהתחשב שמדובר בחברה שמניתה נסחרת ב-8 אגורות שחוקות ולא משפריץ דלק מהחורים שהם קודחים באדמה, אז אין חיר משם... לחץ כדי להרחיב... היא אומנם מתרסקת אבל לדעתי זה זמן טוב לאיסוף והנה היא כבר מתקנת!
היא אומנם מתרסקת אבל לדעתי זה זמן נכתב ע"י gkeidar: האמת אין לי מושג, אבל מנחש ש... בהתחשב שמדובר בחברה שמניתה נסחרת ב-8 אגורות שחוקות ולא משפריץ דלק מהחורים שהם קודחים באדמה, אז אין חיר משם... לחץ כדי להרחיב... היא אומנם מתרסקת אבל לדעתי זה זמן טוב לאיסוף והנה היא כבר מתקנת!