לפורום הזה הסיגנון שלי מתאים?
I infatuation New member 17/2/05 #3 אהבתי את השני במיוחד מדליק מעניין האמת שאני לא ממש מבינה בתחום הספציפי הזה, אבל נראה מגניב . רק פעם הבאה- לשרשר
אהבתי את השני במיוחד מדליק מעניין האמת שאני לא ממש מבינה בתחום הספציפי הזה, אבל נראה מגניב . רק פעם הבאה- לשרשר
L LuNaTiC New member 18/2/05 #4 משונה.... שלחתי תגובה והיא לא נקלטה. או שסתם דמיינתי? בכל מקרה, עבודות ממש מעניינות! הייתי רוצה לדעת, מה אנחנו רואים...?
משונה.... שלחתי תגובה והיא לא נקלטה. או שסתם דמיינתי? בכל מקרה, עבודות ממש מעניינות! הייתי רוצה לדעת, מה אנחנו רואים...?
P pumiki1205 המקורית New member 18/2/05 #5 התחום.. כל דבר שקשור בציור וצילום זה התחום שלי אני מציירת ומשלבת עם האיור תמונות שאני צילמתי כמו נופים שקיעות ....ואז יוצרת מזה משהו
התחום.. כל דבר שקשור בציור וצילום זה התחום שלי אני מציירת ומשלבת עם האיור תמונות שאני צילמתי כמו נופים שקיעות ....ואז יוצרת מזה משהו
I infatuation New member 18/2/05 #7 אז למה לא אמרת קודם? כנסי להודעה בלינק המצורף וקראי שם הסבר פשוט על אודות השירשור ועוד קצת חוקים של הפורום על הדרך
אז למה לא אמרת קודם? כנסי להודעה בלינק המצורף וקראי שם הסבר פשוט על אודות השירשור ועוד קצת חוקים של הפורום על הדרך