נראה לי שכמות הטרולים הבלתי נפתסת
פה היא לא יותר מ-1-2 גולשים. ולעניין הגולשים המזדמנים ושאלות ההכוונה - לי אין בעיה עם ה"החרבה" הזאת (שעדיין לא הגיעה למה שתיארת בפורום מתגייסים), ומהתגובות האחרות כאן נראה לי שגם האחרים לא מתרגשים מכך יותר מדי. זה לא אומר שצריך לבטל את שרשור ההכוונה המרכזי (זה עם הכוכבים). זה רק שלא צריך לקחת את זה קשה, ואם כמה שאלות הכוונה יישארו "צפות" כמה שעות לא יקרה שום אסון.
נראה לי שכמות הטרולים הבלתי נפתסתאתה יכול להתערב ואני מוכן לעמוד
לביקורת כל עוד זה ייעשה בצורה מכובדת, (אם מישהו יחשוב לקלל אותי אני אכנס בו) אני לא מתרגש מזה בכלל, תאמין לי עמית, אני מנהל בתפוז פורומים כבר שנים, כבר קרוב ל5 שנים אני מנהל את פורום מתגייסים בתפוז שהוא אחד מהפורומים הכי עמוסים בתפוז, לעיתים מה שכותבים שם ביום כותבים כאן בשבוע, שם יש צוות של ארבעה מנהלים ואתה צריך לראות איך נראה הפורום הזה אחרי כל פעם שנשלח סבב של מנילות (שאלוני העדפות לשיבוץ) זה כאילו כל המתגייסים נכנסו לתוך הפורום וכל אחד שואל את השאלה שלו על המנילות, שם אנחנו כצוות של ארבעה צעירים עם המון מוטיבציה וזמן הרמנו ידיים ואני אזמין אותך לראות איך זה נראה כשזה קורה, לראות שם 32 עמודים פעילים זה לא משהו שמנותק מהמציאות, זה עניין של שגרה, הפורום נראה כמו חדר מלחמה, אף אחד לא מקבל תשובות ואף אחד לא מקבל התייחסות והדיונים הענייניים של הפורום הולכים ונקברים להם בעמודים האחוריים, במצב הזה אני מאשים רק את עצמי כמנהל הוותיק ביותר בפורום הזה שהתופעה הזו לא רוסנה בהתחלה, אם זה היה נעשה מההתחלה זה היה נתפס כנוהל והפורום לא היה מגיע למצב הזה. היום זה כבר בבחינת מאוחר מידי, גם מבחינת הזמן שלא ממש עומד לרשותי לקיים מלחמת חורמה עם הגולשים וגם מבחינת הקושי שבהתמודדות עם כמות גולשים שהיא פי עשרה מכמות הגולשים כאן כאשר הרוב הוא גולשים מזדמנים. לעומת זאת אתה יכול לראות שדברים שלפני שנים נעשו בצורה נוקשה והפורום הוחזק לגביהם "על קצר" הדברים האלה מיושמים עד היום. מידי כמה חודשים גולשים רוצים שרשורי תמונות חברי הפורום, מדובר בשרשור שכאשר הוא נפתח הוא תוך 4 שעות הופך לשרשור של 1000 תגובות ותוקע את כל הפורום, היום הגולשים יודעים ששרשור תמונות הם לא פותחים ללא רשות מנהל הפורום והם גם יודעים שהם לא פותחים שרשורי אוף טופיק והם יודעים שאם הם יעשו משהו לא כשורה הם יחטפו והכי חזק שאפשר כי היקף הפעילות שם בפורום הוא לא כזה שמאפשר בקרה על אזהרות של גולשים, זה הוזהר היום וזה הוזהר אתמול, מעידה משמעותה חסימה, חד משמעית וזה מה שעושה את הפורום הזה לפורום שמתנהל מעצמו בלי יותר מידי התערבות מנהלתית, טרולים זה דבר שרואים שם לעיתים רחוקות, אין בכלל מה להשוות את כמות הטרולים הבלתי נתפסת בפורום הזה לעומת הפורום השני.....זה פשוט מעבר לכל היגיון.![]()
פה היא לא יותר מ-1-2 גולשים. ולעניין הגולשים המזדמנים ושאלות ההכוונה - לי אין בעיה עם ה"החרבה" הזאת (שעדיין לא הגיעה למה שתיארת בפורום מתגייסים), ומהתגובות האחרות כאן נראה לי שגם האחרים לא מתרגשים מכך יותר מדי. זה לא אומר שצריך לבטל את שרשור ההכוונה המרכזי (זה עם הכוכבים). זה רק שלא צריך לקחת את זה קשה, ואם כמה שאלות הכוונה יישארו "צפות" כמה שעות לא יקרה שום אסון.