לענבר, אני ממשיך את השרשור מלמטה...

CANDY MAN

New member
לענבר, אני ממשיך את השרשור מלמטה...

אז מה אם היינו כובש חזק ואכזרי? זה היה לפני שלושים שנה כמו שציינת מה הקשר של כל זה למה שקורה היום? יכול להיות שעשינו טעויות גדולות בעבר (למרות שאני חושב שזה לגטימי לכבוש את מי שמתקיף אותך, זה נותן לך מרחב ביטחוני...) אבל מה הקשר לאינטיפאדה... הטרור של היום לא נובע ממה שקרה לפני 30 שנה אלא ממה שקרה החל מתהליך אוסלו... וחוץ מזה מה את אומר? שעכשיו אכלנו אותה? שעכשיו נצטרך לסבול את הטרור עד שימאס לפלשתינאים? גם אם עשינו טעויות בעבר צריך להמשיך אלאה ואם אתה מאשים את מה שעשינו אז לטרור של היום אז כנראה שאתה בכלל מיואש כי זה סימן שלא יהיה פיתרון לעולם...

EverMan

New member
אז ככה.

מה הקשר ? זה לא לפני שלושים שנה , זה במהלך שלושים שנה , ועד היום זה כבר שלושים וחמש. זה שלושים שנה של דיכוי והשפלה , זה הסיבה שזה מתפוצץ היום. מה עוד שהטרור לא התחיל לפני 67 , לא בזמן שהמדינה הייתה קיימת. הטרור של היום נובע באופן מהותי ומובהק ממה שקרה במשך הכיבוש , הרי האינתיפאדה הראשונה שרק בנס לא עברה לפיגועים (כנראה מחוסר תיקצוב מדינות ערב) , היה טרור גם לפני אוסלו , זה לא היה חזק כי הנפילה הגדולה על הטרור והלאומיות החלה בסוף שנות ה90. מה עוד שכבשת את הפלשתינאים בזמנו , זה לא היה בגלל הטרור ! לא , אנחנו לא צריכים לסבול שום טרור. אבל גם הפלשתינאים לא צריכים לסבול כיבוש. שני הדברים צריכים להיפסק.

CANDY MAN

New member
מחר בבוקר שרון קם ויוצא....

מכל השטחים הפלשתינאים. שלוש שאלות לי אלייך: כמה זמן לדעתך ייקח עד הפיגוע הראשון? ומה תגיד לי אחרי הפיגוע הראשון? מה אפשר לעשות חוץ מכיבוש כדי למנוע את הפיגוע הראשון?

EverMan

New member
אתה יודע טוב מאוד שלא צריך לצאת מחר

אבל הוא לא עושה דבר בשביל שנוכל לצאת מחרתיים.

CANDY MAN

New member
המילה גדר הפרדה אומרת לך משהו?

שרון עושה את המיטב, הוא לא יכול להתחנן לפלשתינאים שידברו איתו, זה צריך לבוא גם מהם. הם צריכים להראות שהם פועלים בתקיפות נגד הטרור ורק לאחר מכן צה"ל יוכל לתת הקלות בשטחים. כמה שזה נשמע מוזר אנחנו ישראל הגדולה תלויים רק בפלשתינאים. וכמו שביבי היקר אמר: יתנו - יקבלו לא יתנו - לא יקבלו. כל כך פשוט כל כך נכון!

EverMan

New member
שטויות ...

שרון לא עושה שום מאמץ. ואת טיבו של ביבי כולנו מכירים לצערנו.

CANDY MAN

New member
מה אתה רוצה? שהוא יפרסם...

מודעות ברחוב? שישלח איימל לערפאת? מה בדיוק התוכניות הגאוניות שלך? בינתיים שרון עוסק בתוכנית הגדר ודואג שאתה לא תתפוצץ ברחוב... יש משהו מבחינה צבאית שאתה יכול לדרוש יותר מזה?... לא נראה לי. בקשר לכלכלה... טוב זה כבר סיפור אחר.

EverMan

New member
זו הדרך ? לעשות צחוק ?

אתה יודע טוב מאוד מה התוכנית שלי. ושרון לא דואג לתוכנית הגדר - הסיבה היחידה שהעבודה נשארת בקואליציה זה כי שרון מאיים להפסיק את הגדר במידה ונצא ! לא אכפת לו מהתוכנית כלל ! וכן , יש הרבה דברים שאני יכול לדרוש !

CANDY MAN

New member
ממש הוא מפחד שהעבודה יעזבו...

עצם זה שהוא לא משתף את מפלגת העבודה בכלום, ולא מתייעץ איתם בכלום וגם לא מתחשב בדעתם היה צריך לתת למפלגה המגעילה הזאת את הרמז אבל כנראה שכסף וכסא בממשלה יותר חשובים מאידאולוגיה ועקרונות... אם יש דברים שאתה יכול אז תדרוש... אבל אם מומחים גדולים ממך לא עושים אותם אז כנראה שיש סיבה.

EverMan

New member
הוא מפחד מאוד מזה.

הסיבה היחידה שיש לו לגיטימיציה בארץ למשהו שהוא עושה - זה בגלל שהעבודה שם. אלמלא העבודה הוא מזמן היה נופל. פשוט אין לו אופוזיציה... ולא ! זו ממש לא המפלגה שמגעילה - אלא היו"ר הנוכחי שלה. שנבחר ולא קיים מה שהבטיח.

CANDY MAN

New member
אתה יודע מה צודק!

אתם שם אבל אף אחד לא שואל אותכם, או מתייעץ איתכם או עושה מה שאתם אומרים.... אז בשביל מה? שרון מנצל אתכם ואתם שותקים.

EverMan

New member
"אתם" ?, זה ממש לא אתם !

דבר ראשון - פואד ושרון כן מתייעצים וכן שואלים את שרי העבודה .. לצערי ... וזה לא אתם שלא פותחים את הפה ! זה פואד ! שלצערי הרב מקריס את המפלגה.

CANDY MAN

New member
עכשיו הוכחת שאתה לא יודע כלום.

אין טעם לוויכוח הזה, אתה מדבר כמו ילד קטן... בכל הסקרים שערכו בחודשים האחרונים פואד הוביל ועכשיו לקראת ההתמודדות הקרובה על ראשות המפלגה הראו שעדיין הוא מוביל ולמצנע ולרמון יש אחוזים שווים. בקיצור, כשאתה אומר שפואד לא מוביל בסקרים = אני אומר ששרון לא ראש ממשלה כעט. אין טעם להתווכח.

EverMan

New member
אני קורא את הסקרים !

הם מאוד מרתקים אותי. וכל שבוע מאז הכריז מצנע על התמודדותו מצנע בערך על40-45 והשניים האחרים מתחלפים ביניהם על 30 ... למה אתה מבלבל את השכל ? ולמה אתה נכנס להקנטות מיותרות כמו "אתה מדבר כמו ילד קטן..." זה במקרה הזה נתון סטטיסטי שאני בטוח בו מעל מאת האחוזים ! למה להשמיץ ?!

CANDY MAN

New member
כי ראינו כמה אתה טוב בסקרים...

"רוב המדינה הם שמאל..." כן בטח, היית מת.

EverMan

New member
אהה , שכחתי , ש70% תומכים

בהורדת התנחלויות ובהמשכת המגעים המדיניים - זה לא שמאל , זה ימין קיצוני. נו בבקשה. אני דיברתי על סקרי דעות והדגשתי זאת ! אתה צריך להתחיל לקחת את עצמך בידיים ולהקשיב. ובהחלט להפסיק עם ההקנטות !

CANDY MAN

New member
אול במקום לבכות...

על כל משפט שלי תביא הוכחות לסקרים שבהם פואד לא מוביל. תגיד לי מה אתה ילדה בגן? מי מקניט אותך? מה אתה רוצה ממני?

למעלה