לעולם לא יהיה שלום עם הערבים

אריסטו

New member
לעולם לא יהיה שלום עם הערבים

שמבוסס על הסכמים ושאין כח צבאי,כלכלי,חברתי עומד מאחריו. אינני רוצה להיות יפה נפש אולם אם הגורם הממתן כביכול בעולם הערבי קרי מצרים עומדת במרכז ההסתה ומובילה אותה בעולם הערבי-גם אנטישמית וגם נגד ישראל אז ברור שרק שלום שמקורו בכח יכון באזור. תמימות היא לחשוב שיקוימו הסכמים שלא יהא בהם ויתור על מרבית שטחי הארץ כאשר הדור הצעיר שגדל על זכות השיבה ועל ההסתה נגד ישראל יצטרף למעגל הנורא. כפי שהוכח במלחמת העצמאות כאשר היינו מועטים מול רבים[המדינה הוקמה על ידי 600000 יהודים בלבד]רק נחישות הדעת של הציבור הביאה את הקמת המדינה. אני לא נגד השלום-אני בעד לא פחות מכל אחד אבל חושב שעוד הרבה שנים נכונו לנו של מאבקים-איפוק וליברליות הומנית בסגנון המערב אינם מתאימים למקומותינו.

אריסטו

New member
עוד אגדה של ההיסטוריונים

החדשים מבית מדרשם של אלוני ושריד

חיננית

New member
זו טעותך-היחד זה מה שהקימה

היחד -ימין שמאל אמצע, אנשים ששרדו ממחנות ההשמדה, נערים שהגיעו מהשואה, מתנדבי חו`ל ,אנשי הקבוצים והמושבות, הותיקים שהיו כאן קודם בירושלים טבריה צפת, הבנים של החלוצים מהעליה השניה והשלישית--- כולם באמונה באהבה בדבקות וכאיש אחד ,בלי ימין בלי שמאל, התאחדו וככ קמה המדינה . חבל שהיום יש כ`כ הרבה התפלגויות ושנאות ,אנחנו האויב של עצמנו, לו היינו מאוחדים כולנו באותה הקונספציה לשלום ולאהבה כבר מזמן היה שלום . ישר אחרי מלחמת ששת הימים היה צריך לשבת עם הערבים ולסיים את הסיפור ולא להיכנס לבורות שעכשיו אנחנו הוכנסנו לשם ,ולא יודעים, לעזאזל, איך לצאת מהם. כי כל גנרל יש לו דיעה משלו- בלי שום אחדות דעים ושום אהבת ישראל.

resh0

New member
אף אחד מאיתנו לא מעוניין בשלום.

אבל ``שלום`` שיהיה בו שלום!!!! לא סתם הסכם שלום שיש בו הרבה כניעה, אך יש לו מעט שלום אם בכלל. נכון שהסכמי שלום, מטרתם לשנות את המציאות בשטח, אבל לא ניתן לשנות מציאות זאת במלי להתייחס למציאות בשטח. זאת היתה הטעות הגדולה של אדריכלי אוסלו. לא רק שההסכם האומלל הזה הביא עלינו מלחמה, אלא שאי ביצועו שהיה צפוי לכו-לם, הביא אותנו למצב בו אין אנו מאמינים באופציה של שלום. עלינו להביא את ה``שלום`` בעצמנו, ע``י כך שניצור הפרדה בין ישראלים/יהודים, לבין פלסטינים/ערבים. הפרדה פיזית מוחלטת, גם במחיר של טרנספר מפה ומשם!!! כאשר לא תהיה מציאות של חיכוך, כאשר לא תהיה אפקטיביות להסתה, כאשר לא תהיה לפלשתינים במה להפגנת ייצר האלימות שלהם, אז יתכן שלום!!! שלום אמיתי וממשי!!! לא סתם הסכם שלום על איזו מדשאה מתוקשרת.

אריסטו

New member
חיננית ודמגוגיה של השמאל

אני בהודעה הראשונה לא שייכתי לימין או לשמאל את הקמת המדינה. מבחינתי לא היה זיהוי כזה בתחום של הקמת המדינה הוא היה בתחומים הרלונטיים תחת צל קומוניזם וסוציאליזם. מי שמנסה למשוך להקמה הוא השמאל וזה הסילוף ההיסטורי

sagitg

New member
היום אני בימים אחרים

אין מה לעשות היום יש הרבה דיעות בעם והמלחמה היא לא בגלל החילוקי דיעות שלנו אולי זה מקשה על פתרון הבעיה אבל הבעיה זה השנאה הרבה בין שני העמים .

מי מחפש שלום איתם..

כ-ו-ל-ה,אנחנו רוצים להגיע למצב של קשרים כלכליים סבירים שישברו אצלם את המוטיבציה לפגוע בנו.. מרק

אריסטו

New member
גם אני רוצה שלום

אבל מסתכל נכוחה למציאות ולא מתעלם ממנה-היא לא תאלם או תעלם מעצמה

876

New member
כיבוש המזרח התיכון-הפיתרון היחיד

אדוני, אני מסכים איתך שהערבים עוד לא הגיעו לרמה שאפשר יהיה לדבר איתם בסיגנון מערבי, אבל בניגוד לדעתך, לדעתי זה לא יקרה לעולם. לכן, לדעתי, יש לכבוש את כל המזרח התיכון לאלתר. אני מצדד בשימוש בנשק לא קונבנציונלי. הערבים מבינים רק 3 דברים: כסף, כח, דת.

חיננית

New member
ואתה במה אתה מבין.? H-)

באימפריאליזם או מה ? ומה נעשה כשנכבוש אבו עלי את כל המזרח התיכון מהפרת עד החידקל ועד גיברלטר כי גם מרוקו אולי זה אצלך במחלקת הכיבושים? ואז מה חכמולוג?נהרוג אותם בנשק לא קונבציונאלי? מה כימי? ביולוגי אטומי?. או מה? אתה שומע מה שאתה מדבר? בכלל?ואיך נתחזק את כל האימפריה המזרח תיכונית הזו נכלא אותם במחנות הסגר או נעשה מהם עבדים שיעבדו בשבילנו בחומר ולבנים ואנחנו האדונים נעמוד מעליהם עם שוט ככה רצית שבמך יתחנך וככה יהיה חייל המחזיק אומות שלמות תחת שוטו. אם זה לא שגעון גדלות וחוסר תבונה,אז אני לא יודעת כבר מה זה . ואני ממש מתנסחת כאן בעדינות ונימוס מירבי, כי אחר כבר היה אומר לך משהוא חריף יותר כשם תואר. חיננית.- מצטערת שאני אחת מהשפויים כאן. כי אף אחד אחר לא מצא לנכון להגיב לגיחוך הנ`ל.

אריסטו

New member
אל תאשימי את 876

הערבים אומרים את מה שהוא אומר לגבינו השכם והערב מסוריה,מצרים ועד איראן ועירק ולא קם אף ערבי לגנות אותם

חיננית

New member
ואם הערבים אומרים.

אז מה ? נדמה להם? האם לא נראה לך אידיוטי ממש לחשב שנוכל להשתלט על כללללל המזרח התיכון..... הייתי חייבת להגיב, כי היתה פה הגזמה שאפילו לפורום הזה קיצונית מדי.

למעלה