לספר או לא לספר זאת השאלה

לספר או לא לספר זאת השאלה ../images/Emo163.gif

שאלה שאני לא מצליחה למצוא עליה תשובה. באיזה שלב בהריון סיפרתם שאתן בהריון? אני לא מתכוונת למשפחה הקרובה ולחברים, אני מתכוונת בעבודה, מכרים, חברים של ההורים וכו'. אני מרגישה מעט לחץ מצדה של אימי לקבל ממני אישור לספר את הבשורה לחברים שלה בעבודה והאמת היא שאני לא יודעת מה לעשות. מתי אתם סיפרתם?

7יעלה

New member
אצלי הבטן יוצאת לפני האחיור של המחזור

כך שבחודש 2 אני נראית ה5 . אז לא הייתה לי ברירה כל כך אלא לספר .

shelycat

New member
שתלחץ

תסבירי לה שאין מה לרוץ לספר לחבר'ה עדיין עד שלא עברתם את המשוכה של השליש הראשון ותסבירי לה את סוג אי הנעימות ש*היא* תתקל בו אם תצטרך לבוא לספר ש"בעצם לא" חס וחלילה. מספרים כשמרגישים נוח לזה לא דקה לפני.

טפו טפו טפו, חמסה חמסה, וכו'

עברנו כבר את המשוכה של השליש הראשון ועדיין לא בא לי "לצאת מהארון". אני מספרת אם לוחצים עליי בשאלות כגון:" מה קורה"? "מה חדש"? ויש כאלו שממש שאלו בחוצפה מופגנת האם אני בהריון ככה שלא ממש ראיתי ברירה לא לענות (תכלס, לא ממש רואים בטן, אולי מי שמכיר אותי ממש ממש טוב רואה שינוי).

shelycat

New member
אז אם עברתם ועדיין לא בעיניין של לשתף

לא משתפים והתשובה *ככה
* לגיטימית בעיני בעיניין הזה. כשתקבל ממך תמונה אל הסלולרי של הא"ס או אז היא תדע שאפשר לרוץ לספר ללחבר'ה.

באמצע חודש שישי, בחלק מהמקרים ../images/Emo3.gif

לקח הרבה זמן עד שהיתה לי בטן רצינית, ואם לבשתי בגדים קצת רחבים, לא ראו כמעט כלום עד שבוע 20, ככה.

דמבית

New member
אצלי כמעט ולא ראו עד החודש החמישי

כך שלא הייתה התלבטות אם יראו או לא, שלפעמים עוזרת לענות על השאלה הזאת. בעבודה סיפרתי אחרי הסקירה הראשונה (שבוע 16), וכנ"ל לחלק מהחברים שהם קרובים, אבל לא הכי קרובים. למשפחה הלא קרובה - אחרי שבוע 20 ויש כאלה שעד עכשיו לא יודעים. אגב, לפני השקיפות (שבוע 12) סיפרנו רק למשפחה הכי הכי קרובה ולזוג חברים הכי טובים שלנו. זהו.

למעלה