לסטר פיבות היה בדיכאון קשה זה כשנתיים עד שיום אחד החליט להתאבד

החליט שטוב לו מותו מחייו.
מה הוא עשה? עלה לבית של ידידה שלו שידעה על מצבו בקומה ה31 בשד' קולינס פתח את דלת הדירה (היה לו מפתח של הדירה) נכנס למרפסת וקפץ מהמרפסת . אבל הוא לא ידע שבאותו בוקר מנקי חלונות היו בקומה ה30 מתחתיו והוא נפל לתוך המתקן שלהם ושבר את הרגל. חבר שלו הלמוט גורונגל אמר לו בעודו שוכב בבית החולים ממתין לשחרור עם רגל בגבס "זה אות מהשמיים שלא הגיע הזמן שלך לעזוב אותנו לעולם הבא.
לסטר פיבות הנהנן בראשו ואמר אולי זה נכון ולא צריך לשים עלי שמירה כשלקחו אותו באישור הפסיכיאטר המחוזי לאישפוז במחלקה הסגורה כדי להגן עליו מפני נסיון ההתאבדות שלו. אחרי שבוע הוא שוחרר מהמחלקה הסגורה בממוריאל מיאמי הוספיטל לביתו.
למחרת הוא הלך מדדה על קב לתחנת הרכבת האיזורית ונשכב על פסי הרכבת כשרכבת מתקרבת לפסים אבל הוא לא ידע שהוא שוכב לפני המשפך שמסיט את הרכבת לפסים אחרים ועשרה מטר לפני הגוף שלו הרכבת סטתה לפסים אחרים ושוב פעם הוא ניצל.

ההמשך יבוא. אני חייב לצאת עכשיו. מחכה לי טיסה במטוס הפרטי שלי לישמעאל לצורך ביקור משפחתי וניחום אבלים.

במטוס הפרטי שלי
סלח לי אבל הפכת אותי ללא מאמין,בדר"כ בשביל להחזיק מטוס פרטי שיכול להגיע לישראל

מארה"ב צריך להיות שווה לפחות 50 מיליון דולר בשביל מטוס פרטי בשכירות/זמני.

ולפחות 150 מיליון דולר בשביל מטוס שלך שעומד בהיכון תמיד.

עד כה בנית נרטיב של איש עסקים אמיד מאוד אבל לא עשיר מאוד.

mיטלמן

Well-known member

תכננתי מיד להתאהב בו,
לא אמין אתה אומר?
אנשים לא רציניים כאן.

mיטלמן

Well-known member
הוא הצהיר כבר שהוא בן 80 אבל בבריאות לקויה בגלל עישון.
הוא הצהיר כבר שהוא בן 80 אבל בבריאות לקויה בגלל עישון.
כנראה פספסתי.
בן 80 ועם המון בעיות בכלי הדם, ועוד ועוד?
אוי.
טוב, ויתרתי.
להפסיק לעשן, כולם.
אף אחת ואחד לא יבטיח לכם שתימלטו מסרטן כלשהו אם לא תעשנו,
אבל יבטיחו ויקיימו כמה סוגי סרטנים אם כן,
ורשימה נוספת של מחלות לא סרטניות.

certified.woke

Well-known member

לא על זה נופלת המעשיה!
אף מטוס-מנהלים אינו יכול לטוס בלא חניה מארה"ב לישראל, אך יכולים לגמא את המרחק באמצעות חניות ביניים...

לא על זה נופלת המעשיה!
אף מטוס-מנהלים אינו יכול לטוס בלא חניה מארה"ב לישראל, אך יכולים לגמא את המרחק באמצעות חניות ביניים...
קודם כל הוא לא אמר שאין לו תחנות ביניים,שנית תיאורטית יכול להיות לו מטוס גדול מספיק/מיכל דלק גדול מספיק.

mיטלמן

Well-known member
קודם כל הוא לא אמר שאין לו תחנות ביניים,שנית תיאורטית יכול להיות לו מטוס גדול מספיק/מיכל דלק גדול מספיק.
פספסתם,
והיכן ינחת (לכאורה כמובן, לא חייבים ללכת רחוק עם השטויות שלו),
בדיוק, ולשם החות'ים מכוונים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
פספסתם,
והיכן ינחת (לכאורה כמובן, לא חייבים ללכת רחוק עם השטויות שלו),
בדיוק, ולשם החות'ים מכוונים.
עכשיו הבנתי למה אדרעי הזהיר את החוטים בדיוק אתמול בערב מפני התקפה ישראלית.

אבל הנה.. טראמפ זכה לקבל אמש מטוס בוינג הכי מצ'וכלל שיש כמטוס נשיאותי חדש. אולי החוח הוא איש סודו של טראמפ??

mיטלמן

Well-known member
ההמשך יבוא. אני חייב לצאת עכשיו. מחכה לי טיסה במטוס הפרטי שלי לישמעאל לצורך ביקור משפחתי וניחום אבלים.
אתה בטח יודע לאן מכוונים הטילים בזמן האחרון,
לא מפחיד אותך?
למה לא בספינה הפרטית ואולי במעבורת (מיוון לדוגמה) עם מה שלא יהיה?

לסטר פיבות השתגע ולא הבין מה עובר עליו . איך כל פעם הוא מנסה להתאבד ולא מצליח לו. בצר לו פנה למעלה באוב בשמורת האינדיאנים שפתחה לו בקלפים ועשתה לו בכוס ואמרה לו חבר שלך גורנגול צדק לא הגיע זמנך אמרה לו היקום פתוח בפניך .
מה זאת אומרת היקום פתוח בפני שאל לסטר פיבות את האינדיאנית הזקנה והיא אמרה לו מה שאני רואה זה שלא הגיע זמנך ומלאך המוות לא קרוב אליך.
אבל אני לא רוצה לחיות אמר לה לסטר פיבות מה את יכולה לעשות בשבילי כדי שאצליח להתאבד? אמרה לו המעלה באוב אתפלל בשבילך לעילוי נשמתך ואנסה לקרב לך את מלאך המוות וזה מה שאני יכולה לעשות בשבילך.
חזר הביתה לסטר פיבות אבל וחפוי ראש ובכה על מר גורלו .בכה בכה בכה לקח את האקדח שברשותו הכניס כדור אחד לתוף הריבולבר היה קולט 45 עם תוף עגול שם את הקנה ברקה ולחץ על ההדק. נשמעה נקישה והוא ידע שיש לו עוד 5 ניסיונות ובאחד מהם הוא יחטוף הקליע ויעבור לעולם הבא. קשר מגבת מעל ראשו ולחץ על ההדק עוד 5 פעמים ושום דבר לא קרה. הזמין אליו את חברו הטוב כשהוא ממרר בבכי והחבר אמר לו הכדור ששמת הוא נפל. הפיקה לא התפוצצה והדליקה את חומר הנפץ שהיה שולח את הקליע היישר למוח שלך.
מה מוסר ההשכל רבותי של הסיפור הזה עם לסטר פיבות?

מוסר ההשכל בסיפור של לסטר פיבות שגם אתם כמו לסטר פיבות כמדינה מטומטמת עם אזרחים עוד יותר מטומטמים מנסים להתאבד בכוח ולא מצליח לכם כל כך. יש איזה שהוא מלאך בשמיים שמציל אתכם שכל פעם אתם חוטפים טראומות אבל מתאוששים וממשיכים הלאה כאילו ולא קרה כלום עד לניסיון ההתאבדות הבא שלכם.
אני במקום החבר של לסטר פיבות גורנגול הייתי עוזר לו להתאבד דואג שבאקדח הקולט 45 שם יש וואחד קליע קליע אחו שרמוטה עם ראש משונן הייתי דואג שהכדור תקין והאקדח תקין ואז נותן אותו ללסטר פיבות ואומר לו איפ יו וונט טו שוט שוט דונט טוק. בחיי שאתם עם כל כך מטומטם שזה פחד. אני מודה לקדוש ברוך הוא שב2005 הבנתי שאני חי במקום לא רציונלי וכאדם רציונלי לחלוטין אני לא יכול לחיות במקום שאין בו שום רציונל אלא טמטום שופע ועזבתי לגולה ושלא תחשבו שאני מנסה להצדיק את עזיבתי את מדינת ישמעאל כמו שהאידיוט מיצינו חושב חחחחחח לא רק שאני לא מנסה להצדיק את עזיבתי שם אלא שמח ורואה שנה שנה כבר כעשרים שנה עד כמה צדקתי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשמעו בדיחה אתם בישמעאל כמו האישה שאומרת לבעלה תראה את השכן איזה בעל נהדר הוא לאישתו? כל יום שישי הוא מגיע הבייתה עם פרחים ומצרכים ואומר לאישתו שבת מנוחה היא לך אישתי היקרה ומנקה את הבית ומכין את ארוחת השישי בערב וכל יום בצאתו הוא נותן לה נשיקה ובחזרתו נותן לה נשיקה למה אתה לא כמוהו שואלת האישה? עונה לה הבעל טוב אני לא מכיר אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
והאישה המטומטמת ממשיכה ואומרת לבעלה טוב תתלה בבקשה את הוילונות בחדר השינה שלנו אני לא צריכה לראות שהשכן רואה אותי ערומה . עונה לה הבעל אם הוא יראה אותך ערומה הוא יתלה וילונות בעצמו בבית שלו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה אני צוחק כי בעולם רואים אתכם כבדיחה כאפיזודה מצחיקה חולפת.
יש לי חברים אמריקאים לא יהודים שאומרים שחדשות שקראל באנגלית כאן במיאמי זה תכנית בידור הכי הכי מגניבה ומצחיקה.

חבר אמריקאי שואל אותי תגיד חוח כל פעם בתקשורת בחדשות באנגלית אנחנו שומעים שהקבינט הבטחוני הישראלי מתכנס לקבל החלטות על העצמת המלחמה חחחחחחחחחחחחחחחח וכל פעם המלחמה שם נחלשת וכבר חזרו להכניס להם סיוע ?
שואלים אותי תגיד יש שם משהו לא נורמלי בעם הזה נכון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואז אני צוחק צוחק צוחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלו דני אבני מה עם מיצינו ? לא נמאס לו לאכול כובעים?

למעלה