לסטודנטים לביולוגיה שבינינו...

יוקאס

New member
לסטודנטים לביולוגיה שבינינו...

מה קורה אם על קוביה של שמרים טריים (חיים) שמים משחה אנטיבקטריאלית? כן, אני צריכה שה15 באוקטובר יגיע כבר...

robroi

New member
הממ...

למה שמשחה אנטיבקטריאלית תפריע לשמרים???????? הם הרי לא חיידקים...

יוקאס

New member
אז מה הם? סוג של פטרייה?

אני באמת מעוניינת לדעת! היה לי על זה דיון שלם עם אמא שלי אבל לא הגעתי לתשובה ממשית, אמא שלי, לעומת זאת, הגיעה למסקנה סופית שכדאי לבדוק מי הפסיכולוג או הפסיכיאטר הכי טוב של מכבי כי היא צריכה אותו בשביל בתה.

marshmello

New member
אני רואה שזה חשוב לך, אז הנה

תשובה שאני מקווה שתספק אותך... על פניו זה לא יפגע בשמרים. מכיוון שהחומר הוא אנטיבקטריאלי, אז הוא פוגע בחיידקים, למשל על ידי פגיעה בריבוזום החיידקי(הקומפלקס שאחראי על תרגום החלבונים בתא), שקיים רק בחיידקים. אבל זה לא שחור לבן, מכיוון שיכול להיות חומר אנטי בקטריאלי שמכיל חומרים נוספים שיכולים לפגוע גם בשמרים... שמרים משתייכים למשפחת הפטריות, והם אכן לא חיידקים. לחיידק יש מעטפת אופיינית, ריבוזום אופייני ודנ"א שונה משל שמר. עד כאן פינת השמרים להיום
אם יש מישהו שחולק עלי, אשמח להחכים...

@יעל@

New member
רק לאחרונה גיליתי גם שיש זן של שמרים שגורמים

לזיהומים בבני אדם...

marshmello

New member
על זה עדיין לא שמעתי

אבל סביר להניח שיש גם את זה, כי בביולוגיה אין דבר כזה שאין דבר כזה (כמעט...)

robroi

New member
הם שייכים לממלכת הפטריות

ובקשר לפסיכולוג, אל תתני לאמא להרוס את הכיף שבשיגעון!!!

יוקאס

New member
../images/Emo9.gifאני אאבד את עצמי בתוך ערימות של ספרים

רומנטיים, מושלמים, מותחים, מהנים ודוחים כאחד. היש יותר טוב מזה? לא!!!!!!!!!!! זה אושר עילאי!!!

Musi© Gi®l

New member
ככה... ../images/Emo9.gif

קודם כל יש לבדוק באם השמרים הטריים מכילים סיבים פטרוגליקוסקופיים, ואז יש את העניין של הסירפדים המצופיאנו-יים, במידה והמשחה לא נימולה בהפרש פוטנציאלים סובלמטי ניתן לייחס לזה פטרוגנים פרו-דידקטים, ולפי מצב מדד הני-קיי בניו יורק אפשר לכרסם במעי הדק את 15 סוגי הויטמינים במשחה..
אבל!!! אם כפי שציינת את רוצה לחכות ל-15 באוקטובר - אז נקודת החציון של מיצרי טיראן תהיה בדיוק על מישור המילקה של אמא אווזה - ובמידה שהשמרים הטריים יהיו בפוטוסינתזה לוקאלית נקבל אד-הוק גליצרין של ברבוניה טריה!
ואז הרווחת!

?!?!?!?

חוץ מכמה מילות יחס, או מילות תנאי במשפט, לא הבנתי מילה... בכלל לא ידעתי שמילים כאלה קיימות... דאנטה

robroi

New member
נראה לי

נראה לי שהתכונת לפטרוגנים פרה-דידקטים, לא? אחרת איך זה יעבוד?

למעלה