לנקיונות

Kelevra

New member
זה לא שהוא מקסים אותי

אבל למה זה מקפיץ אותך כל כך?
במה הוא שונה מכל מחפשי הזיונים והנודניקים שמציפים את הפורומים באשכול? היו פה הרבה אחרים שמציפים יותר ושההודעות שלהם הרבה יותר סליזיות / נאלחות.
למה דווקא ההוא מקפיץ אותך ככה?

אם הייתי פסיכולוג אולי הייתי מפתח תיאוריה לפיה יש לך דימוי שלילי ותחושת בושה לגבי מצב הפנלים בבית והריבוע שמתחת למקרר. אני יכול לנחם אותך בלב שלם שאצלי זה יותר מלוכלך. אני מוציא לחתול מכתבים בנושא חדשות לבקרים והוא עדיין מסרב לנקות את הבית. אפילו הפסקתי לשלם לו משכורת וזה עדיין לא עוזר.

זו לא תיאוריה בכלל זו המציאות העגומה

והלוואי והבעיה אצלי בבית היתה מסתכמת בפנלים וריבוע שמתחת למקרר. אותם אף אחד לא רואה!
אני מבטיחה לך בלב שלם שמכל דרי הפורום הבית הכי ברדקיסטי ללא תקנה הוא שלי. והלוואי והייתי יכולה להגיד שכל הברדק הוא פרי הילדים

Kelevra

New member
ברור שאף אחד לא רואה אותם

הם מכוסים אבק.
רמת הלכלוך והבלאגן לא לגמרי מדידים והגבול די סובייקטיבי, אבל בואי נסכים שכל עוד לנו המצב הזה נסבל, איש בג'יפתו יחיה.
לצערי אני לא סומך על עבדי בית כאלו, אחרת באמת הייתי מציע לו לבוא. יש לי המון מה להציע, בחיי.

סוף סוף מישהו פותח פה פוסט

אז את מגרשת אותו?
מ'כפת לך, יותר זול מהרובוט.
היי עבד בית. אישתי תשמח שתגיע.
מחר ב-8 אחרי שהילדים הולכים לביה"ס.
חומרי ניקוי עלינו.

night lady1

New member
טיפים לגיוון במיטה

היי,
מחפשת טיפים כדי לשנות ולגוון קצת במיטה עם המאהב.
נראה כאילו ניסינו המון דברים ועכשיו אני מחפשת עוד.
מסוג הדברים שניסינו-
אוראלי, אנאלי, קצפת/שוקולד, רימינג, כמעט כל התנוחות, הוספת צעצועים, משחקי תפקידים.
אנחנו עדיין לא בשלב של לצרף מישהו אלינו אבל גם זה יקרה בעתיד...
קשירות- אני לא ממש יודעת איך עושים אז אם למישהו יש קישור לאתר שמסביר איך עושים את זה אני אשמח לראות.
אבל כרגע אני רוצה לדעת אם יש עוד דברים שעולים בדעתכם.
אני מחפשת טיפים יותר פרקטיים ופחות תיאורטיים.
למשל לאחרונה קראתי על מציצה תאילנדית- בזמן האוראלי, לקחת כל פעם שלוק ממים חמים ואז להכניס את הזין שלו לפה- זה היה מעולה והוא אהב ממש.
אני מחפשת דברים מהסוג הזה, חדשים ויוצאי דופן. אם יש לכם כאלה אני אשמח לקרוא.
תודה לעונים

ואחרי

שראיתי את אותו פוסט בלפחות עוד שני פורומים
זאת התגובה הכי הולמת שקראתי עד עכשיו...

night lady1

New member
נו שוין..

באמת שאני לא מבינה מה כ"כ משעשע, סה"כ נכנסתי לאשכול מבוגרים ושאלתי בפורומים הרלוונטיים אם יש למישהו טיפים לתת לי ומשום מה החלטתם פה להתייחס לזה בציניות ולהפוך את זה לבדיחה.
גם אם עשיתי משהו לא בסדר אפשר היה לומר לי ולא לעשות עלי לינץ' פורומי.
אז אני מביעה את התנצלותי הכנה אם הבאתי לכאן הודעה שהיא לא ברוח הפורום ומבחינתי אפשר למחוק אותה אם ההנהלה תראה לנכון.
בכל מקרה תודה למי שענה לי ברצינות

לא עשית שום דבר שהוא לא בסדר!

לעיתים מאחורי המקלדת, אנשים מעיזים הרבה יותר מאשר היו מעיזים פנים מול פנים.
אל תפגעי

למעלה