למקסימה !!!!! ליום הולדתה

למקסימה !!!!! ליום הולדתה../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

ה-30 מאחלת לך שתהיה תמיד מקסימה כמו שאת עם שאיפה ליותר. ותהיה נדיבה ומלאת עבודה עד מעל הפופיק. ושכולם יזכו להיות בחתונתך המהממת שתהיה עם חתן מקסים כמוך וילדים מקיר לקיר כמובן!!!!! ושהיה לך הרבה שואו באמ.טי.וי:) אמן כן יהי רצוני

נחמדת

New member
מה יומולדת מי יומולדת....

חולה עלייך מקסימה! גם עלייך מומו!
מה חדש??? שומם פה אה? מדבר סהרה...

נחמדתתתתתת מדבר סהרה רועש

לעומת פה! אולי כולם החליפו כבר קידומת ל40 :) מה את אומרת? אגב את בכלל איפה היית ברחת עם הגמל?????

נחמדת

New member
עם דבשת כמו שלו...איך לא../images/Emo3.gif

לא יצא לי להכנס לפה הרבה.... והאמת שכבר נכנסתי שממם פה כמו בית קברות. אבל הנני אני פה מוכנה ומזומנה לכל מה שיזרק עלי... רק לא דברים כבדים אני נחבלת בקלות... נשיקות למי שעדיין פה

מה את שק חבטות שיזרקו עלייך באמת!

עכשיו הייתי עם שניי בוסים שלי בניחום אבלים, שעה מחפשים את הבית ובמקום שניכנס לרחוב "החמישי" ניכנסנו ל"חרמשי" וניכנסנו כמעט לבית אחר בטעות איזה פדיחה אל תישאלי...מזל שבטוק טוק הראשון קלטתי שאין שום מודעה על הדלת ולכן ברחנו כל עוד נפשנו לאוטו לחיפושים. אפילו ציפור לא ניראתה באופק. כמעט חזרנו למשרד נמאס. בסוף סוף טוב והגענו לנחם את חברתנו על מות אחיה. אגב הבוס שלי אכל לי את כל הבמבה בדרך בלועה.

נחמדת

New member
את רואה מה זה!!

כולם חושבים שהם יכולים לזרוק עלי את כל הצרות שלהם. ומה איתי, לי אין רגשות, אם צובטים אותי אני לא אצטבט... תגידי איזה בוס יש לך, בושה!! את כל הבמבה אכל, לא השאיר אפילו אחד לרפואה... במקומך הייתי מתפטרת...או אוכלת לו משהו בחזרה. טוב שברחתם אחרי הטוק הראשון...עוד הייתה יוצאת לכם איזו מופרעת עם סכין בעצבים על זה שהערתם אותה בין שתיים לארבע...

תתחילי לזרוק גם את והרגשות יהיו

יותר טובים ונעימים לך. מנסיון אני הכל זורקת לא משאירה פרור בלב. פעם אבא של חברה שלי בא לבית שלו וראה בכיות וצעקות והוא לפני זה עולה במדרגות ושכנה אחת מרוקאית זקנה ראתה אותו עולה וחשבה רוח רפאים והיתחילה לצרוח במרוקאית יאווללליייי..... והוא לא מבין עולה נכנס וכולם בהלם עד שהתברר שמשהו בשם זהה לשלו נפטר, ועשו פרסום בשכונה שלהם שהוא מת, ועד שתגיע הגופה מחוץ לעיר בנתיים צרחות ובכיות בבית. מסכן חי עד עצם היום וכל יום עושה נסיונות התאבדות בגלל אשתו:)

נחמדת

New member
תאמיני לי את צודקת מיליון אחוז

הבעיה אצלי היא שאני לא רוצה לפגוע לפעמים ולכן לא מדברת לא מעירה מתעצבנת בתוכי ומנתקת קשרים.... ולפעמים אני בוטה וכנה עד כאב... הכל תלוי במצב רוח
תגידי מאיפה הסיפורים הללו ...עוד בסוף יצליח לו...שיזהר...

חבל שאני צריכה לעוף מכאן

כי יש לי הרבה מה להגיד מבנושא הזה.... של לומר הכל כמעט. בכל אופן אולי מחר אם תהיה כאן. ובקשר לסיפורים הם אמיתיים ומקוריים באמת. אני לא נוהגת לספר ציבזטים. יש לי המון ברוך השם לא יודעת מאיפה נופלים עלי כל סיפורי אלף לילה ולילה כניראה יודעים על מי ליפול:) ביי ונשיקה מתוקה ומרגיעה ומצב רוח טוב תמיד אממןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

מה את שק חבטות שיזרקו עלייך באמת!

עכשיו הייתי עם שניי בוסים שלי בניחום אבלים, שעה מחפשים את הבית ובמקום שניכנס לרחוב "החמישי" ניכנסנו ל"חרמשי" וניכנסנו כמעט לבית אחר בטעות איזה פדיחה אל תישאלי...מזל שבטוק טוק הראשון קלטתי שאין שום מודעה על הדלת ולכן ברחנו כל עוד נפשנו לאוטו לחיפושים. אפילו ציפור לא ניראתה באופק. כמעט חזרנו למשרד נמאס. בסוף סוף טוב והגענו לנחם את חברתנו על מות אחיה. אגב הבוס שלי אכל לי את כל הבמבה בדרך בלועה.

מומו נשמתייייי יש עוד זמןןןןןןןןןןן

...כמו שאומר ההוא....אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןן מהפה שלך לאלוהים....לאמ טי וי.... ואני לא בת 30...חחחחחחחחחחחחח
אוהבת מקסימוששששששששש

יפעת*

New member
היי הייי מזל טוב../images/Emo77.gif

ידעתי שזה מתי שהוא כאן בסביבה, אבל לא את התאריך המדוייק המון המון מזל טוב יקירתי....
שיהיה לך יום הולדת שמח, ועוד ימים (ושנים) רבים וטובים אחריו..
עדיין מחכה לביקור יפעת

33 כמדומני זהו גילה האמיתי......../images/Emo13.gif

ובאמת מזל טוב!!! ושלום גם לכן ממו ונחמדת

למעלה