למסירה: סורק של HP.

zviaran

New member
למסירה: סורק של HP.

אצלנו לפעמים עבד ולפעמים לא, אז מי שמתמצא מוזמן לקחת.

zviaran

New member
בתי השאירה אותו בבית,

כך שהוא שוב למסירה לכל המאותגר ראשון.

spiky1

New member
../images/Emo207.gif מה עושים עם מושבי ילדים לרכב??

מדובר בשני מושבים לגיל שנה עד 3. כל אחד עבר שימוש של כחמש שנים, מה שאומר שעל פי המלצות בטרם הם לא ראויים יותר לשימוש (אם אני לא טועה)... הממממ לא יודעת מה קרה להם חוץ מלהיות קצת בלויים ומלוכלכים ולמה הם פחות בטיחותיים, וחושבת שהם בהחלט יכולים לשרת אנשים שאין להם את הכסף לרכוש כסאות רכב חדשים, אבל חוששת לקחת "אחריות" כזו על עצמי. בקיצור, מה עושים עם הכסאות??? ואגב, עפרה/עזי, איך אני בלנצל"ש ולשרשר, אההה??

bananacream

New member
מפרסמת בפורום או באתר אגורה

יחד עם הערה הרלונטית ומי שייקח את המושבים ידע את המידע הרלונטי

chili3

New member
הם פחות בטיחותיים בגלל עייפות החומר

הפלסטיק מגיב פחות טוב במקרה של תאונה. אבל כמו שאמרת אם הם יהיו במקום כלום זה בטח יותר טוב

מיקלול

New member
באמת לא הבנתי אף פעם למה זה כבר לא

בטיחותי. אם ילדתי ילד שני אחרי 3 שנים מהילד הראשון והתקן הוא חמש שנים, האם זה כבר לא בתקן. אני באופן אישי חושבת שזה שטויות ובהחלט יכול לשמש אחרים. גם אם יש להם כסף ולא בא לאהם לקנות כסא נוסף וכו. ספייקי, עברתם לבוסטר? אני לא מרגישה בטוחה עם בוסטר. הוא כזה רזה שעדיין שוחה בתוך הכיסא שלו.

sarit1271

New member
אבל אם הוא רזה יש עוד זמן

אם לא עבר את תקן המשקל של הכסא. שרית

מיקלול

New member
נכון, אבל אני חושבת שגם גובה הוא חלק מהעניין

והוא די גבוה. בכל מקרה, אני לא מרגישה בטוחה. יקח הרבה זמן עד שאעביר אותו.

spiky1

New member
תודה לכולם על התגובות, ומיקלול

כן, עברנו לבוסטר. מתנה לגיל 3. אולי קצת מוקדם אבל הוא ממש התעקש... מקנא בגדולים. הוא די מוצק ושוקל 14-15 קילו. נראה לי שעל פי ההמלצות אנחנו בסדר... ולגבי המושבים ש"עברו את זמנם" אני אולי באמת אפרסם ב"אגורה"...

א י ו ש י

New member
../images/Emo124.gifשימו../images/Emo23.gifמתי עוברים לבוסטר../images/Emo36.gif

צריכים להתקיים כמה תנאים אחד מהם הילד שוקל יותר מ-18 ק"ג. השני חגורת הכתפיים שלו עוברת את משענת הכסא הבן שלך לבנה יקירתי לא עומד בתנאים אלו
שמרי את הבוסטר לגיל 4. הנה קישור לאתר בטרם על כך!!!!

א י ו ש י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב לקרא את הודעתי לעיל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מיקלול

New member
../images/Emo207.gif תאורת עכבר -האם רק אני דפוקה?

אני לא יודעת מה איתכם אבל, כמה דקות אחרי שימוש בעכבר עם תאורה אדומה, אני מרגישה כאבים בכל הפרק ובכף היד עצמה. בעבודה החלפתי מספר עכברים עד שחזרתי לישן, ישן עם הגלילה אבל הכי פשוט שיש. זה לא כאבים בגלל התננוחה, זה בוודאות כאטבים שיש לי בגלל החום של התאורה. האם קראתם פעם את האזהרה שיש מתחת למקלדת? אגב, מנהלים, איך אני?? משרשרת?

HoGod

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifבולים של מגה

יש למישהו במקרה במקרה בולים שהוא לא צריך\משתמש אני ממש אשמח לקבל המון תודה

למעלה